Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 746
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Май ще е по-добре да си коментираме номинациите в тази тема, без анкета, ще си предлагаме в мненията, а пък победителят ще получи колаж на първа страница с името си.  Иначе ще станат много теми и ще се разводнят нещата. Peace
До сега в подкрепа на идеята за категории и номинации са: H0uSse Baby, sinite o4i, Ванилия75, Ивона 1, Естел, elica2009, Yellow и Али Ръза
С особено мнение са: soya-fen и Ivana_My_Life
Чакам още ЗА и Против, за да знам да пускаме ли идеята в действие.  Peace
Брой още един глас ЗА  Peace Малко разнообразие ще ни дойде добре Wink Но нека нещата не се разделят в отделни теми, защото ще луднем, прескачайки от едната в другата и обратно... И без това в тази обсъждаме всякакви неща, особено когато няма серии, така че не пречи и номинации да имаме. Дори те ще са по-свързани с филма отколкото пантофите, обрязването или космената покривка на Оуз Mr. Green

# 166
Май ще е по-добре да си коментираме номинациите в тази тема, без анкета, ще си предлагаме в мненията, а пък победителят ще получи колаж на първа страница с името си.  Иначе ще станат много теми и ще се разводнят нещата. Peace
До сега в подкрепа на идеята за категории и номинации са: H0uSse Baby, sinite o4i, Ванилия75, Ивона 1, Естел, elica2009, Ледената кралица, Yellow и Али Ръза
Чакам още ЗА и Против, за да знам да пускаме ли идеята в действие.  Peace

Аз съм ЗА де, казах го още вчера, само си оправете имената на номинациите.

# 167
Брой още един глас ЗА  Peace Малко разнообразие ще ни дойде добре Wink Но нека нещата не се разделят в отделни теми, защото ще луднем, прескачайки от едната в другата и обратно... И без това в тази обсъждаме всякакви неща, особено когато няма серии, така че не пречи и номинации да имаме. Дори те ще са по-свързани с филма отколкото пантофите, обрязването или космената покривка на Оуз Mr. Green
Права е Ледена кралица! Трябва да останем групирани, да не се пилеем.  Hug През седмицата ще коментираме повече филма, а през съботата и неделята ще имаме време да правим номинации, оценки, избори и всичко останало. Това не е ограничение, просто мисля, че горе-долу така ще се получи спонтанно.  Peace Така и аз съм за! Peace Само не забравяйте и да излизате в хубавото време сред природата. Flutter

Ivana_My_Life , отказа ли се от моя красив банер с Ферхунде или ти е мъчно да се разделиш с Глория и Ивана?  Flutter

# 168
  • до една звездичка
Мале, хора, за какви номинации говорите, какви класации, групи и прочее?  Shocked Що си усложнявате живота излишно? Влизам в темата, друго, освен за тях, не мога да прочета.
Имайте малко търпение, понеделник идва, пак ще има какво да се обсъжда.  Peace

# 169
Май ще е по-добре да си коментираме номинациите в тази тема, без анкета, ще си предлагаме в мненията, а пък победителят ще получи колаж на първа страница с името си.  Иначе ще станат много теми и ще се разводнят нещата. Peace
До сега в подкрепа на идеята за категории и номинации са: H0uSse Baby, sinite o4i, Ванилия75, Ивона 1, Естел, elica2009, Ледената кралица, Yellow и Али Ръза
И аз съм с две ръце ЗА

# 170
Между другото, момичета, на  http://diziler.ru/category/yaprak-dokumu има анотации на всички серии на Листопад на руски, от първа та чак до 149-а серия, излязла в ефир на 7 април т.г. Прочетох всичко, което предстои и няма да ви го разказвам, само ще кажа, че ще ни падне шапката от перипетии и сюжетни криволици Simple Smile в добрия смисъл на думата. Лошото е, че усещам как сериалът ще се превърне в безкрайна сапунка тип "Дързост и красота", на която й се не види края, като накрая всеки от главните герои ще е преспал със всеки и освен да започнат всичко отначало ... ама те, сценаристите, си знаят най-добре Simple Smile

# 171
٠•● Dega ●•٠ Този път напълно те подкрепям!!!  Peace  bouquet Heart Eyes

# 172
  • до една звездичка
... Лошото е, че усещам как сериалът ще се превърне в безкрайна сапунка тип "Дързост и красота", на която й се не види края, като накрая всеки от главните герои ще е преспал със всеки и освен да започнат всичко отначало ... ама те, сценаристите, си знаят най-добре Simple Smile

Thinking Даааа, и аз усещам нещо подобно в последно време и, за съжаление, с това май ще ме загубят като фен.  Crossing Arms
Но, всъщност, и без друго лятото идва, кой ще стои в къщи в 8 вечерта да гледа филм...  Crazy

٠•● Dega ●•٠ Този път напълно те подкрепям!!!  Peace  bouquet Heart Eyes

Ех, cookie, ще станем ние с теб приятелки накрая!  Laughing Hug

# 173

И АЗ СЪМ "ЗА" !!!

# 174
Лошото е когато един филм се снима в процеса на излъчване,промяната на геройте.
За да угодят на зрителя, променят сценария,но от това само губим.

# 175
Знаете ли какво ВИ предлагам, през делничните дни да си обсъждаме филма, а събота и неделя да са дните за класациите така ще има какво да правим през почивните дни и няма да си натрупваме през делничните,какво ше кажете??

# 176
Права е Ледена кралица! Трябва да останем групирани, да не се пилеем.  Hug През седмицата ще коментираме повече филма, а през съботата и неделята ще имаме време да правим номинации, оценки, избори и всичко останало. Това не е ограничение, просто мисля, че горе-долу така ще се получи спонтанно.  Peace Така и аз съм за! Peace Само не забравяйте и да излизате в хубавото време сред природата. Flutter
Бройте ме и мен -за-. Wink

# 177
Напълно съм съгласна с направените предложения. Дават ли филма ще си обсъждаме него. Няма ли филм, ще говорим за номинациите.  Peace
Сега да актуализирам списъка "За и Против"
До сега в подкрепа на идеята за категории и номинации са: H0uSse Baby, sinite o4i, Ванилия75, Ивона 1, Естел, elica2009, Ледената кралица, Yellow, Али Ръза, алабала&Ники, Snejkata, КОКА, soya-fen (след направените промени и корекции) и Ivana_My_Life (при положение, че се коригират номинациите, което ще се направи за в бъдеще)
Против са: ٠•● Dega ●•٠  и cookie_  (момичета май се намери кауза, която да ви обедини вас двете  Wink) и forski

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 17:14 от Cheburashka

# 178
И аз съм за  Peace
Важното е да ни е интересно и приятно тук. Само  се притеснявам, че ще ми остане малко време за сън, нали влизам след като приспя домочадието Joy
Приятен ден на всички  bouquet
Чакам с нетърпение утрешния епизод  Heart Eyes

# 179
Не съм от редовните във форума, ама ако след 10 дни вляза и чета за някакви номинации и оценки ще ми е странно и ще се откажа да се ровя за инфо около сериала  newsm78
Иначе за вбозачването като Дързоса - също съм съгласен - не повече от 100 серии ми е мнението, таван  Peace

Общи условия

Активация на акаунт