Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 739
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Малко изпуснах от сериала и искам да питам нещо... Таксин и Фикрет скараха ли се, когато тя го е помолила да вземат Неджля у тях? Изобщо били ли са скарани, когато тя отиде при семейството си последния път?

# 181
Иначе за вбозачването като Дързоса - също съм съгласен - не повече от 100 серии ми е мнението, таван  Peace

Ами те от екипа явно не са те послушали и вече са направили 150 епизода Simple Smile

# 182
Cheburashka Аз не съм против,въздържавам се!   Peace Ще ми е интересно да следя от страни вашите номинации!  Simple Smile

Lil`   Да,бяха скарани,защото Тахсин отказа,каза и,че живеят в малък град и ,ще му излезе име,пък и има малка дъщеря! Фикрет веднага се сопна и се разсърди! Но сега са в добри отношения,което много дразни баба Джеврие.  #2gunfire #2gunfire  Joy

# 183
Малко изпуснах от сериала и искам да питам нещо... Таксин и Фикрет скараха ли се, когато тя го е помолила да вземат Неджля у тях? Изобщо били ли са скарани, когато тя отиде при семейството си последния път?
Еми малко се бяха сдърпали.. Ама някакво по-сериозно скарване не е имало Wink

# 184
Благодаря ви за инфото Hug

# 185
  Някой,ще ми каже ли с ББ какво става тук?

# 186
  • Велико Търново
Ето малко gif-чета и от мен...  Simple Smile

Първата целувка на Фикрет и Тахсин...

На мен ми беше много смешна походката и вчера. Не знам дали така си върви винаги, ама вчера ме разби hahaha Joy Някой друг забеляза ли? Wink
Тази, нали?  Wink     

Joy

# 187
damapika01   bouquet Точно този момент hahaha Joy Много е смешна Heart Eyes

# 188
Джеврието ходи като туко-що събудила се мечка от зимен сън.  Joy Joy

# 189
  • до една звездичка
Против са: ٠•● Dega ●•٠  и cookie_  (момичета май се намери кауза, която да ви обедини вас двете  Wink) и forski

А, не съм против, бе хора. Stop Безразлично ми е, както решите. Аз чета каквото ми е интересно, когато спре да ми е интересно, просто ще спра да чета без драми и това е.  Peace Wink

# 190
Не съм от редовните във форума, ама ако след 10 дни вляза и чета за някакви номинации и оценки ще ми е странно и ще се откажа да се ровя за инфо около сериала  newsm78
И ти си прав ...  newsm78 А може би тия класации и номинации да не ги правим само за "листопадци", а за целия форум бг-мама. Но тук пак опираме до отделна тема.  Thinking

# 191
Против са: ٠•● Dega ●•٠ и cookie_  (момичета май се намери кауза, която да ви обедини вас двете  Wink) и forski

А, не съм против, бе хора. Stop Безразлично ми е, както решите. Аз чета каквото ми е интересно, когато спре да ми е интересно, просто ще спра да чета без драми и това е.  Peace Wink
Както бях написала и се съгласиха конкурса ще се провижда само събота и неделя през другото време ще се радваме да не те губим,като член на темичката....,но както си решиш де

# 192
Момичета,

Предлагам Чебурашка като инициатор на номинации и класации, в подписа си да сложи едни големи букви надпис "Номинации и класации - ВИЖ ТУК" - който да е линк към отделна тема.

Така, когато няма филм, щракваме върху подписа на Чебурашка и скок - в другата тема.
Който не иска няма да скача там, а ние пък няма да се ограничаваме само в събота и неделя.
Чебурашка пише редовно, така че няма много да търсим - линкът ще бъде винаги наблизо  Laughing

Дайте да го направим така - в отделна тема, да не бъркаме нещата, наистина може да откажем някои от пишещите и четящи тук хора  Praynig

# 193
Както и да го направите аз съм ЗА ако трябва да помагам с нещо само кажете и веднага ще се притека на помощ!

# 194
Гледах случайни клипчета из нета за Листопад и се натъкнах на момента в
който Хайрие ханъм срита здравата Неджля.Ех умрях от смях (и кеф) Joy Joy Joy bowuu bowuu Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Както и да го направите аз съм ЗА ако трябва да помагам с нещо само кажете и веднага ще се притека на помощ!
Аз също!Стига да мога де Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт