Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 737
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
http://www.vbox7.com/play:c35ef2d3 - Поздрав за феновете на Лейля   bouquet
http://www.vbox7.com/play:358c8841 - Поздрав за феновете на Неджля   bouquet

# 196
  • Варна
Я , кажете , как мислите , дали в серията утре Фикрет и Тахсин ще успеят да легнат заедно най-после , или в последния момент Джеврието ще се обади по телефона да мрънка и пак ще се отложи първата брачна нощ ?  Mr. Green

# 197
  • Майничка
... А може би тия класации и номинации да не ги правим само за "листопадци", а за целия форум бг-мама. Но тук пак опираме до отделна тема.  Thinking

Нещо като тези ли? Wink

# 198
... А може би тия класации и номинации да не ги правим само за "листопадци", а за целия форум бг-мама. Но тук пак опираме до отделна тема.  Thinking
Нещо като тези ли? Wink
Ами етооо! То вече било измислено и си го има във форума!  Sunglasses

# 199
Нещо като тези ли? Wink
Ами етооо! То вече било измислено и си го има във форума!  Sunglasses
Е то е по-различно,но е страхотна идея вместо да слагаме анкета с по 200 отговора.Просто някой тр. се заеме да ги брои Crazy

# 200
И аз съм съгласна за тези номинации.  Peace
А за броенето нали sinite o4i ще брои.
Много интересно ще бъде с тези номинации.

# 201
Запис.  bouquet

# 202
Застанах си твърдо зад идеята, която лансирах и направих нова тема за номинациите. Дала съм й 1 седмица живот, като за това време съм пуснала анкета има ли изобщо смисъл от подобно нещо. Ако анкетата покаже, че е безсмислено ще изтрия темата, ако има  последователи ще я продължа.  Peace
Направих нова тема, първо, защото не може всеки да е постоянно във форума и да брои, а с нова тема ще можем да пуснем анкета за номинациите, пък в основната тема ще си вървят тези за филма и второ, за да има къде да си говорим и за неща несвързани много със събитията във филма като чехлички, обрязване и космената покривка на Оуз, без да ни обвинят, че спамим като не говорим за неща свързани с филма.  Peace
Който има желание, може да влезе в новата тема от подписа ми!  Flutter

# 203
Дадох своя глас листопадкии листопади ... напук на цъфтежа по това време на годината ние сме си листопадци нали така?

# 204
Соя-фен - имаш НАЙ УНИКАЛНИЯ АВАТАР Simple Smile)) Наистина нямам думи Wink хахахах много яко
Хора, Джаврието наистина е най-запомняващата се и атрактива героиня, евала й. Сценаристите са избацали много ЯК образ с нея, уникат е тая жена и героинята е просто върха с тея мимики и чудеса Wink
Тая му е направила магия
Синкоооооооооо... майка ти умира, а ти си тръгнал по почивки...

Сестрите ти ли пак са направили нещо? Да не би бащата ти да е болен  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 205
# 206
Здравейте, чаааааак сега се записах в НТ /новата тема/. Hug
Ами като сте освен листопади, сте и бързаци?!? Такова бързо напредване в темата...!  ooooh!
През уикендите задължително забягваме нанякъде! Аз обичам да изчитам всичко и по тази причина се наложи да ви чета доста време. smile3529
Първо, за да вляза в час, второ - да не се повтарям с другите и последно по ред, но не и по значение- да доловя настроенията в съответната тема.Това е много интересно, защото в зависимост от събитията в сериала, се движи и нагласата към всеки герой. Има теми в които преобладава всеобщо отричане на отделен персонаж smile3513,  а след това единодушно бива разбран и до известна степен оправдан. smile3508
Та, аз гласувах за Дениз-в нея видях съществена  промяна-поне засега. Тя е в много комплицирана възраст и може пак да залитне, Thinking но въпросът в анкетата е достатъчно ясен ....... Peace Колебаех се между нея и Неджля, която винаги ми е била симпатична, но тя все още и в неизяснена позиция и не мога да гадая за реакциите й. newsm78
Влезнах и в допълнителния въпрос на Чебурашка, където пък отговорих с третия отговор - съгласна съм да има паралелна тема в нашата си и да си правим проучвания на място! Peace
 Не съм от тия, които ръфат дини като магаре в бостан-оттук-оттам, маат гащи от форум във форум и навсякъде компетентни.  33uu
Т.е. едва намирам време за настоящия форум, па да се рея и в другите..... абсурд.   yes Нека всичко да ни е "На една ръка разстояние".

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 07:03 от Dartanian

# 207
Я , кажете , как мислите , дали в серията утре Фикрет и Тахсин ще успеят да легнат заедно най-после , или в последния момент Джеврието ще се обади по телефона да мрънка и пак ще се отложи първата брачна нощ ?  Mr. Green
ББ Ще легнат. Джеврието ще звъни, ама Тахсин ще изключи телефона и ще свършат работата. Wink

Добро ви утро.

# 208
Добро утро и от мен на всички ранобудни листопадци.

Ето нещо за събуждане и от мен!

# 209
алабала&Ники, благодарим! Hug
Това какво е? Едно джезвенце кафенце от Хайриенце?? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт