Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 723
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Тази вечер Джеврие ББ ще събере още "симпатии" на феновете си! Разкъса от яд ръкоделието на Фикрет и се прави пред Дениз ни лук яла, ни лук мирисала! Mr. Green

Непременно ще гледам серията довечера с пакет пуканки в ръка ...  Мерси за инфото Simple Smile

# 226
По повод ББ на soya-fen ББ:  Мноооооого лоша постъпка!! А се сетих и още в началото на филма, Ферхи като й заля с кафе бродираната покривка, която беше ушила по поръчка. Така ме доядя тогава. Като знам как по цели нощи бродираше.... ooooh!
Хайде бе, пишете! Hug
Отпуск съм си взела да ви чета, а вие никакви не се появявате! newsm78

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 13:58 от Dartanian

# 227
  • У ДОМА
Здравейте и от мен!

да не сте забравили-днес баба ви Джеврие има рожден ден!!! newsm59

затова ви поздравявам с този комикс

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 14:04 от АЛИ РЪЗА

# 228
Ехоооо,днеска баба ви Джаврие няма ли рожден ден? newsm59 Gift nbirthday  bigdance2 Tada  ura
Ако е така да е жива и здрава и на никой не я пожелавам в къщата му Mr. Green

# 229
Днес е денят на авиацията и космонавтиката.  Peace
Таксин да я качва на една ракета майка му и да я изстрелва в космоса. Така всички ще си отдъхнат от нея.  hahaha Joy Joy Joy

# 230
Еееееееее Али Ръза заедно мислим!

Ето да се почерпите скромно от нейно име:

Ей, тоя Тахсин го заболя кръста завалията на това диванче в кухнята.Най после ще спи на спалнята .Е,крайно време беше де!!!
Дъртата ще е бясна. newsm61 smile3511

# 231
Ха-ха-ха! Браво на Али Ръза, не е забравил! Peace Хайде и от мене една  newsm59 newsm18   ura
Да е жива и здрава и да ни весели още дълго! Ама дето скъса бродерията на Фикрет, не е хубаво!

# 232
  • У ДОМА
Ха-ха-ха! Браво на Али Ръза, не е забравил! Peace Хайде и от мене една  newsm59 newsm18   ura
Да е жива и здрава и да ни весели още дълго! Ама дето скъса бродерията на Фикрет, не е хубаво!

Ми то такъв екземпляр като нея забравя ли се? newsm62 smile3521 newsm62 smile3521

# 233
  • Варна
Запис  Peace

# 234
Ще ме уморите ... кой ви каза, че Джаврие има рожден ден ... аз пак изоставам с клюките ... затова ли съм така поетично настроена към нея днес?

Да разреже тортата и да почерпи ...  newsm59 nbirthday  Gift  party023 newsm38 newsm59 newsm65

# 235
Аз малко ви поизпуснах, но доколкото успях да прочета, двоумите се да пускате отделна тема, пак за "Листопад", така ли?  Thinking

# 236
  • до една звездичка
Ех, изпреварихте ме днес!  ooooh! От 3 дена си мисля, че не бива да забравям този тъй специален ден и да ви подсетя тук, във форума, ама на, Али Ръза ме изпревари.  Laughing
Между впрочем, сега се сетих, че и моята свекърва днес има рожден ден... Joy

# 237
Мислех да ви кажа, но Tatti ме е изпреварил - това не е позволено и ще заключат темата (както и вече стана де).

# 238
И аз преди малко прочетох поста на Татти.

Сега се чудя какъв подарък да измисля за рожденния ден на Джавриетка ... помагайте и дайте идеи какво да е то? ooooh!

# 239
Ще ме уморите ... кой ви каза, че Джаврие има рожден ден ... аз пак изоставам с клюките ... затова ли съм така поетично настроена към нея днес?
Когато бяха в Истанбул за рождения ден на Али Ръза, Джеврие каза на масата че нейният е на 12 април.  Laughing

Аз малко ви поизпуснах, но доколкото успях да прочета, двоумите се да пускате отделна тема, пак за "Листопад", така ли?  Thinking
Не точно за Листопад, а за номинации на форумците. Но се оказа, че такава тема има общо за форума и последната идея беше да останем в една тема, пък когато няма филм и има време, да си правим класации и номинации между нас. Но някои изказаха опасение, че темата ще се разводни и пак се върнахме на идеята за отделна тема за номинации. Но Листопад да има само една тема като винаги.

Сега се чудя какъв подарък да измисля за рожденния ден на Джавриетка ... помагайте и дайте идеи какво да е то? ooooh!
Една бродирана покривка от Фикрет.  Joy Представям си как ще я захапе и ще я разкъса със зъби и нокти!

Общи условия

Активация на акаунт