Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 722
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Мислех да ви кажа, но Tatti ме е изпреварил - това не е позволено и ще заключат темата (както и вече стана де).
Кое не е позволено?Аз ли нещо не мога да схвана? Embarassed

# 241
Няма да има втора тема за Листопад. Админа ми я заключи. Отказвам се от идеята си, защото няма как да я осъщества в отделна тема, пък част от хората тук не са съгласни да слагаме номинации и класации в тази.
 Извинявам се на всички желаещи да има номинации, ама няма начин, към момента си оставаме само тук, да си обсъждаме  филма. В което няма лошо, ама не беше зле да си говорим и странични неща без да ги натрапваме на другите. newsm45 smile3506

# 242
  • някъде другаде
Е да е жива и здрава Джеврие!
Забавна е!!! Смея и се от сърце! Joy Joy Joy

# 243
Няма да има втора тема за Листопад. Админа ми я заключи. Отказвам се от идеята си, защото няма как да я осъщества в отделна тема, пък част от хората тук не са съгласни да слагаме номинации и класации в тази.
 Извинявам се на всички желаещи да има номинации, ама няма начин, към момента си оставаме само тук, да си обсъждаме  филма. В което няма лошо, ама не беше зле да си говорим и странични неща без да ги натрапваме на другите. newsm45 smile3506
Чебураш, не тъгувай! Hug Можем да използуваме вече съществуващата тема за номинации, която е за целия форум. Тя и без това е замряла още от ноември миналата година.  Peace И странични теми дал Бог във форума. Но те разбирам, че искаш да си останем между листопадци и за дискутиране на странични теми.

# 244
Cheburashka Много жалко,че ти заключха темата,но какво да се прави!

Честит Рожден ден  и от мен на Джеврие!

А това е моят подарък за нея

Да си го ползва със здраве!

# 245
 Мерси soya-fen и cookie_ Hug  Heart Eyes   bouquet
За темата за номинации не знам да не ме изгонят и от там с оправданието, че не може да се пише на 2 места за Листопад   newsm78 Laughing
cookie_ не давай такива опасни неща в ръцете на Джеврие, че не се знае по кой ще реши да го използва.  hahaha Joy Joy Joy

# 246
Да не остана по-назад!  Flutter Ето и моят подарък!  Sunglasses

# 247
Мислех да ви кажа, но Tatti ме е изпреварил - това не е позволено и ще заключат темата (както и вече стана де).
Кое не е позволено?Аз ли нещо не мога да схвана? Embarassed

Не е позволено за едно и също нещо (в случая филм) да има 2 отделни теми.

# 248
Мила моя Джаврие
за рожденния ти ден
ще ти пратя Ферхунде
с подаръка от мен!

Да си жива, здрава 100 години
злобата нека да не те отмине
всяка вечер в двадесетия час
да ни забавляваш всички нас!

# 249
Мерси soya-fen и cookie_ Hug  Heart Eyes   bouquet
За темата за номинации не знам да не ме изгонят и от там с оправданието, че не може да се пише на 2 места за Листопад   newsm78 Laughing
cookie_ не давай такива опасни неща в ръцете на Джеврие, че не се знае по кой ще реши да го използва.  hahaha Joy Joy Joy

Не се отчайвай, миличка  Hug

Ау, верно бе, днеска е 12-ти април ще отскоча до оръжейния магазин да купя Калашников за Джавки  Joy

# 250
Ivana_My_Life   Не се претеснявай! Аз вече и подарих пистолет.  Joy
Тя знае как да го използва! Ама то такива гадини като нея не умират лесно.  hahaha

# 251
Хе-хе  Sunglasses ББ Яман бей си има готино гадже!  Wink Обаче Шефкет нещо много често казва "пас" на покер и се притеснява. А Лейля  #2gunfire продължава да злобее, да се кара и да се заяжда. Даже отиде да бърка в нещата на Неджля!  Twisted Evil
Както може би сте разбрали, гледкам си предварително в Youtube  63 TR епизод. Party

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 15:18 от soya-fen

# 252
Ivana_My_Life   Не се претеснявай! Аз вече и подарих пистолет.  Joy
Тя знае как да го използва! Ама то такива гадини като нея не умират лесно.  hahaha

Точно за това да са два, ако с единия не се получи или й свършат патроните  hahaha

# 253
  • Дива Индия
 hahaha Joy...ох, благодаря ви, колежки... hahaha така се смея с вашите подаръци, добре, че съм сама в стая, че ще ме помислят за изкукуригала Crazy Joy...
soya-fen, аватара ти е жесток, момиче Grinning!

# 254
  • У ДОМА
Баба ви Джеврие днес приема поздравления!!! newsm62 smile3521 newsm62
smile3521

Общи условия

Активация на акаунт