Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 712
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Ето я и рожденничката на младини ...

# 256
И аз си позволих да погледам малко напред.  Flutter
ББ: Али Ръза ще разбере, за Лейля и адвоката, ще види с очите си и, че Шефкет играе покер и ще ги строява яко и Лейля и Шефкет и Ферхунде. Само Неджля и Айшето ще се спасят, защото той ще ги прати при Нехир да не слушат скандала, за да не се травмира малката. Ама и Шефкет нещо му се опули този път, но нали не разбирам турски не разбрах какво му каза.  newsm78
Ама не знам това тази вечер ли ще бъде или утре.  #Crazy

# 257
Хмр колко е на младини не знам  Flutter
На каква възраст е актрисата на Айше всъщност, във филма казват, че е на 9, а гледах едно интервю с актрисата в сайта на Бтв и изглежда по-голямка  newsm78

# 258
Ние сега гледаме сериите от 2008 мисля, за това ти изглежда по-малка.  Peace

# 259
  • У ДОМА
Şebnem Ceceli- 23/01/2001  Шебнем-персийско име-означава [утринна роса]

Сладурана е нали!!!

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 15:47 от АЛИ РЪЗА

# 260
Ивона1 разликата между Неджля и Лейля е, че след бягството на Неджля, Лейля остана с близките си, които я подкрепяха и бяха до нея в трудните моменти, а Неджля се бореше сама. И за това си мисля, че има разлика между промяната при едната и при другата. Много по-лесно се изправяш след като си паднал, като има кой да ти подаде ръка и е много по-трудно да се опиташ да го направиш сам със собствени сили. Вярно Неджля не успя, но поне опита.  Peace
Не се притеснявай за разбирането, всеки е тук за да каже какво мисли, това, че има различни мнения не значи, че трябва да има и спор. Просто различни гледни точки за дадени събития и отношения между героите.  Hug
Е, да ама Неджля сама си го направи това - да е далеч от близките си.. И колко се е борила сама също е под въпрос. Доста и помагаха - Оуз в началото беше с нея, после приятелката и Ипек, след това барманчето и приятелката му. Naughty Но да не задълбаваме в тези теми..
Cheburashka жалко за другата темичка Hug
А Джаврието да ни е жива и здрава Mr. Green

# 261
ББ: Али Ръза ще разбере, за Лейля и адвоката, ще види с очите си и, че Шефкет играе покер и ще ги строява яко и Лейля и Шефкет и Ферхунде. Само Неджля и Айшето ще се спасят, защото той ще ги прати при Нехир да не слушат скандала, за да не се травмира малката. Ама и Шефкет нещо му се опули този път, но нали не разбирам турски не разбрах какво му каза.  newsm78
ББ И Неджля се засече с Джем!  newsm53

# 262
ББ: ДА пък той ще се окаже и с приятелка, ама както се казва старата любов ръжда не хваща.  Laughing

# 263
  • Майничка
... Можем да използуваме вече съществуващата тема за номинации, която е за целия форум. Тя и без това е замряла още от ноември миналата година...

Нямах време да пиша по-рано, но номинациите от няколко години насам се правят към края на годината. Пуска се една тема да се предлагат категории, една анкета за окончателен избор на категории и отделни теми за номиниране и избор във всяка от утвърдените категории. Ако ви е направило впечатление, някои съфорумци имат на аватара си титла и годината, от която е тя (напр. "БГ мама поет", "Мис Едисон", "Златно перо", "Мис Пламтящи чаршафи" и т.н.)

# 264
  • У ДОМА
cheburashke сори за темичката! ама няма нищо -тука ще си лафим!
вероятно ги заключват за да не се разводняват темите и всичко да си е концентрирано и синтезирано на едно място

# 265
Благодаря ви за подкрепата приятели.  Hug Heart Eyes
На мен ли ми се струва или Айшето от снимката на Али Ръза и това дето го дават вечер ми изглеждат различни.  #Crazy  newsm78

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 16:01 от Cheburashka

# 266
ББ Горкият Али Ръза! Едвам се оправя с дъщерите, сега и Шефкет! Cry

# 267
Трябваше другата тема да се казва,,Джаврие" и нямаше да има проблем.
Та днес има празник жената.

# 268
  • У ДОМА
Надявам се с това да ви разсмея истински!!!

# 269
Чебурашка,и на мен ми се струва много различна,но това е едно и също момиче! За три години в Листопад се е променила доста!  

Листопад е заразил и госпожата ми по география,днес попита кой гледа Листопад, и  аз бързо казах,че го гледам и тя ме помоли да й разкажа какво е станало тази седмица,защото не могла да го гледа,била на екскурзя до Италия. Така разпалено слушаше  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт