Всеки иска децата му да са добре както финансово така и по всеки друг начин, но да мислиш постоянно за това ми идва в повече
Издразни ме както с разговора, който проведе с Лейля, така и с реакцията си когато разбра, че Джем се е върнал
Аз никога не бих си помислила да натреса Неджлята пак на Джем след това, което стана 

Без да им обясни защо, как, да им позволи да грешат поне малко...вместо да гледа реално на нещата, той цял живот им е бутал едно и също в главата(ценности, ценности и никакво право на грешка) и затова се втурват на първия срещнат, затова са наивни. Защото така ги е ограничавал , че децата му изобщо не са виждали нищо от света навън, от реалния живот. Сега, не казвам да им повтаря, че трябва да са егоисти и пресметливи като Ферхунде, но неговата наивност е прекалена. Хем осъзнава, че го лъжат, но му е по-лесно да си затвори очите.
Точно тя ли?
Али Ръза докога ще поема техните отговорности???Най-накрая фунията ли да вземе и да им налива в главите...
Али Ръза докога ще поема техните отговорности???Най-накрая фунията ли да вземе и да им налива в главите...

Решаващият фактор не са Ферхи и Оузчо /поне за мен/, а именно това, че те се хващат като удавник за сламка на всеки срещнат - по тяхна вина, по вина на родителите им.. Не мисля, че това е от голямо значение, важното е, че го правят, че не се и учат от грешките си

И аз мисля така

И аз мисля така 
Препоръчани теми