Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 548
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • У ДОМА
Според мен Фикрет си разбра още снощи какво е станало, ама е достатъчно тактична и възпитана и за това си премълча.  Flutter

Ама разбира се че разбра- Фикрет е доста интелигентна и много тактично го каза така че оная Джеврие да се сети за кого става въпрос!Умно постъпи -и да крещи и да вика нищо няма да промени-напротив само ще си изхаби нервите напразно и оная дъртата да се радва!
То никой не може да оправи с Джеврието-такова зло нечувано оправия няма!

# 436
vania1954 накара ме да се замисля, макар и да не споделям напълно мнението ти Peace
За Хайрието мисля, че иска дъщерите и да постигнат и да имат това, което тя не е могла и не може да има, а това са точно парите Wink Всеки иска децата му да са добре както финансово така и по всеки друг начин, но да мислиш постоянно за това ми идва в повече Stop Издразни ме както с разговора, който проведе с Лейля, така и с реакцията си когато разбра, че Джем се е върнал ooooh! Аз никога не бих си помислила да натреса Неджлята пак на Джем след това, което стана Naughty
Това, което ме дразни най-много в Али Ръза е, че се оставя да го манипулират и лъжат по всякакви начини. Не мога да преценя дали наистина не разбира, че нещо става или просто си затваря очите.. Макар, че сега е по-добре, усеща се по-навреме, но има още много хляб да изяде в това отношение. И мен ме дразни това, че постоянно трябва да се допитват до него дали могат да излязат някъде, но това така си е прието в Турция. Аз си уважавам нашите, но не мога да си представя постоянно да ги питам дали мога да изляза някъде, въпреки че често казвам на майка, че излизам или се прибирам, че да не се притеснява Heart Eyes
И според мен Фикрет снощи разбра за какво иде реч Laughing Даже каза, че само някой, който е работил, може да оцени труда на другия и мисля, че беше насочено към Джавриюгата точно Mr. Green
А относно Шефкет - и да не беше срещнал Ферхи според мен пак щеше да се провали по един или друг начин. Ако Ферхи не му пили на главата, то майка му или сестрите му ще го правят, а и той сам вижда, че не са добре финансово. Ферхи също има вина за провала на Шефкет, но според мен участието и е много малко.. Почти цялата вина си е у Шефкет!

# 437
Оххх Фикрет много я харесвам,но като и видя дебелите прасци и глезени Sick
Какво стана с предложението на Ледена кралица и Чебурашка?

Може ли някой да ми намали подписа с Лейля Heart Eyes Blush

# 438
Не може да обвиняваме родителите  за всичко, но в крайна сметка защо всичките му деца до едно направиха някоя глупост, защо никой не е щастлив? Защо Седеф например, която е била отглеждана от един родител(не че е от такова значение), не е правила никакви простотии? А децата на Али Ръза и Хайрие се попиляха да вършат идиотщини. Случайно ли е?

Не съм съгласна, че родителите възпитават децата, изучават ги и дотам. Това как са ги възпитали се отразява после и в живота. Да, били са обграждани с любов, внимание...а диалог? Колко са говорили с тях? Колкото говорят сега. Али Ръза "излиза на въздух", като стане напечено, или използва сентенции и мъдрости.  ooooh! Без да им обясни защо, как, да им позволи да грешат поне малко...вместо да гледа реално на нещата, той цял живот им е бутал едно и също в главата(ценности, ценности и никакво право на грешка) и затова се втурват на първия срещнат, затова са наивни. Защото така ги е ограничавал , че децата му изобщо не са виждали нищо от света навън, от реалния живот. Сега, не казвам да им повтаря, че трябва да са егоисти и пресметливи като Ферхунде, но неговата наивност е прекалена. Хем осъзнава, че го лъжат, но му е по-лесно да си затвори очите.
Ето примерно Лейля я набута, ожени я с Оуз насила, човек, който се отнася зле с нея. И най-малкото което е, Али Ръза има лошо мнение за Оуз, а ожени дъщеря си за него? Не поговори с нея, Хайрие пък я отряза в последствие и ето резултата. Не че Лейля няма вина, но майка и баща и със сигурност също имат.
Или като обвини Фикрет, без да се запознае със нещата.  Sick Точно тя ли?

И Хайрие е ужас, но няма смисъл да коментирам.

# 439
Нилюфер,прощавай,но не съм съгласна напълно!Али Ръза какво им е виновен-Лейля взе гаджето на съученичката си ,после Оуз,сега и адвоката-тя глава на раменете няма ли.И 4-ти да има ще си е същата куха лейка.... #Cussing outАли Ръза докога ще поема техните отговорности???Най-накрая фунията ли да вземе и да им налива в главите...
А Седеф добре си подбира обкръжението-затова.Много важно-нямали много приятели-ми с такива като Оуз и Ферхунде ли да се събира.А дъщерите на Али Ръза се хвърлиха като хиени на Оузчо-просто попадноха в лоша среда и генетичният материал заложен от баща им за морал и ценности вече нямаше думата...
И не съм съгласна,че Шефкет пак щеше да се провали-с една свясна жена,работеща и спестовна да се е изнесъл 100 пъти до сега от къщата на ужасите.Но не-Ферхи и тя му се окачи като камък на врата.... #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 16:03 от biskit

# 440
Нилюфер,прощавай,но не съм съгласна напълно!Али Ръза какво им е виновен-Лейля взе гаджето на съученичката си ,после Оуз,сега и адвоката-тя глава на раменете няма ли.И 4-ти да има ще си е същата куха лейка.... #Cussing outАли Ръза докога ще поема техните отговорности???Най-накрая фунията ли да вземе и да им налива в главите...
И не съм съгласна,че Шефкет пак щеше да се провали-с една свясна жена,работеща и спестовна да се е изнесъл 100 пъти до сега от къщата на ужасите.Но не-Ферхи и тя му се окачи като камък на врата.... #2gunfire #2gunfire

Казах, че Лейля също има вина, дори по-голяма. Но ако Али Ръза мислеше за нея, а не "какво ще кажат хората" "да запазим честа" (кой ги знае в един милионен град и изобщо, толкова ли са ограничени, че ги интересува какво ще мисли Ахмет кафеджията и тем подобни образи), тя нямаше да се ожени за Оуз!

# 441
  • У ДОМА
поздрав за феновете на Ферху!!!

# 442
Като и е виновен баща и защо продължава да прави глупости с адвоката-не му вдига ,после му звъни.....Куха лейка отвсякъде.....
Али  Ръза-бъзикаш се-Естел я няма.......  Wink    bouquet

# 443
Според мен както Лейля и Неджля щяха да се провалят ако не с Оуз, то с някой друг, така и Шефкет Naughty Решаващият фактор не са Ферхи и Оузчо /поне за мен/, а именно това, че те се хващат като удавник за сламка на всеки срещнат - по тяхна вина, по вина на родителите им.. Не мисля, че това е от голямо значение, важното е, че го правят, че не се и учат от грешките си Naughty Hug Peace

# 444
Като и е виновен баща и защо продължава да прави глупости с адвоката-не му вдига ,после му звъни.....Куха лейка отвсякъде.....
Али  Ръза-бъзикаш се-Естел я няма.......  Wink  bouquet
Е не четеш ли..не съм казала, че е умна, глупава е. Но и на Али Ръза подходът беше грешен. Не твърдя, че вината е само негова. Просто не мога да се съглася, че постъпката му да я омъжи беше правилна, никак даже!

# 445
Според мен всеки в семейството на Али Ръза, като изключим Айше разбира се се, има вина да преживеят всичко, което им се струпа на главите.  Flutter
А за Шефкет и стабилната жена не съм съгласна. Има хора които, колкото и стабилни половинки да имат до себе си, никога няма да се научат да бъдат самостоятелни и отговорни и винаги ще се държат за полата на мама.   ooooh!

# 446
Според мен всеки в семейството на Али Ръза, като изключим Айше разбира се се, има вина да преживеят всичко, което им се струпа на главите.  Flutter
А за Шефкет и стабилната жена не съм съгласна. Има хора които, колкото и стабилни половинки да имат до себе си, никога няма да се научат да бъдат самостоятелни и отговорни и винаги ще се държат за полата на мама.   ooooh!

В случая на тате  Mr. Green Laughing Peace И аз мисля така Hug

# 447
Много добре чета, аз казвам,че е глупава-не съм цитирала тебе  Peace
Чеб,съгласна съм донякъде,но Шефкет с този другар в живота ,благодарение И на нея-затъна съвсем.....Вярно е ,че е по-задръстен,но с една жена-по-нахакана от него,но РАБОТНА И ПРЕДПРИЕМЧИВА щеше да има по-голям успех от сега с тази-МЪРЗЕЛИВА,АЛЧНА,СЕБИЧНА ИНТРИГАНТКА!

# 448
В случая на тате  Mr. Green Laughing Peace И аз мисля така Hug

И аз това имах предвид, ама ми се стори глупаво да напиша "панталона на тате" и за това написах "полата на мама"  Mr. Green
Чеб,съгласна съм донякъде,но Шефкет с този другар в живота ,благодарение И на нея-затъна съвсем.....

biskit семето пониква там където има благодатна почва. Ако Шефкет беше мъж на място мислиш ли, че щеше да позволи на Ферхи да го хлъзне по нанадолнището. Тази страст по хазарта и лесната печалба си е била заложена в него. Тя само я отключи и му даде начален тласък. Не я оправдавам, ама мисля, че не само тя, ами и той самия има голяма вина за това да стигне до тук.  Thinking

# 449
Защо да и е виновен Али Ръза на Лейля?! Той ли я прати при Оуз посред нощ? На това ли я е научил?! И ако не я бяха омъжили за Оуз щеше да се озове бременна без мъж в къщи. Това и в България се одумва какво да говорим за Турция. Така, че кухата лейка сама си е виновна за всичко. Нека сега да си спомня как Оуз и каза, че не я иска в живота си и я удари (снощи, когато ровеше в нещата на сестра си и се сети за това). Каквото сам си направиш дори и Хайрие не може да ти го направи.

biskit за Шефкет и Ферхунде мисля точно като теб!   bouquet

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 16:25 от sinite o4i

Общи условия

Активация на акаунт