Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Леле,каквъв епизод ,трябваха ми няколко минути да дойда на себе си ..До сега не бяха ме разревавали,но и това успяха да направят.Сцената на гробищата  между Али,Ерем и баща му беше много силна . С всяка изминала серия всичко се заплита още повече и въпросите стават още повече.Само колко обрата имаше в епизода ?Казваш си "хайде,с това се свърши" и изведнъж "БУМ" и нанякъде,където изобщо не ти е стигнало въображението даже да си помислиш.

# 571
Днес точно казвах на мъжа ми, колко ми се гледа Езел и той вика ще пуснат мацките. Викам е не, те сега пуснаха, чак другата седмица.
Благодаря ви момичета. Обичам ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 572
Здравейте момичета. Първо благодарности за новата серия   bouquet   bouquet   bouquet  newsm51 newsm51 newsm51     Така,  сега по темата. Наистина серията беше много силна, особенно краят и.  Езел изричаше "майко, синът ти се върна" с такова чувство, че наистина повярвах, че един син се завръща в бащиния си дом, но..... Много впечатляваща беше и сцената пред трупа на Ерен. Тук пък Али беше невероятен, много много добър. И другото,   което много ми хареса от серията е играта "за истината" между Езел и Дженгиз. Бяха страхотни и двамата, но Дженго ме изкефи страшно много в тази сцена.

# 573
Наплакахте ли се? Cry

# 574
Леле какъв епизод newsm61 newsm61 newsm61

# 575
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Гответе се за 17-та,която ще ви разбие представите за всичко,което сте гледали до този момент Peace
една от най-маниакалните серии Mr. Green

# 576
Верно 17-та е тотално разбиваща Mr. Green

# 577
Добро утро!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 578
Добро утро ! Heart Eyes Hug

Добре ,че предупредихте ,да си вземе кофите за следвашия епизод Joy Joy Joy Joy

# 579
Добро утро ! Heart Eyes Hug

Добре ,че предупредихте ,да си вземе кофите за следвашия епизод Joy Joy Joy Joy

Ааааа,за тогава ще ви трябват развалени яйца,за да замеряте Ейшан Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
но си оставете и за 18-та серия,и там ще ви трябват за същото hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 580
Оле каква серия, току що е изгледах, и сега какво? Жалко за момчето наистина, но той нямаше да може да живее нормален живот, а и как щеше да се впише по нататък. Съжалих Езел,толкова се беше обнадеждил, че всичко свърши, но и той никога няма да може да живее нормален живот, и да се върне при семейството си. Ах този жилав дядка Сердар тъкмо се зарадвах, че се отървахме от него и той взе, че продиша, уффф ама....А как му затрепераха гащите на Дженго като загуби на карти, а?Той изглежда най-малко да съжалява за това което сториха на Омер, париците го блазнят него...Али си е направо за съжаление, и той един несретник в този живот...Ох не знам, и казвате че следващата серия, е още по-разбиваща...ще ревем, то аз всяка серия рева така или иначе! Цунки момичета и лек ден.

# 581
Добро утро!   bouquet  това за Ейшан от сега да се подготвитвяме  Mr. Green

# 582
  • София
Момичета, изненадахте ме този път. Не очаквах да пуснете серията толкова скоро. Благодаря  bouquet
Моля ви пишете ми с ББ или на лични между кои двама трябва да избере мъдрецът Praynig

# 583
Това е за вас  Hug

# 584
Благодаря на Elmira за кафенцето особенно.
Вчера гледах 16 епизод и много ама много ми хареса ,и от сутринта как съм станала го гледам пак
 newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт