Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 542
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • СТАНДАРТНО.
 Добър ден! Тоя филм направо....... Домочадието тъне в мизерия и глад, майка им зяпа Езел и реве, реве, ревееееее....
 Абе, Али аби, що не го ЗАКЛА тоя Сердар, ами само го намушка бре?
 Много тежка серия, за всички ми стана мъчно, освен за Сердар и Ейшан. Най-мъчно ми стана за Тефо. Как плака милия... И за Али ми стана мъчно. Защото той наистина има съвест, макар да не я слуша. Хвана се за Ерен като удавник за сламка и Сердар му го измъкна. И той като Омер тъкмо си мислеше, че всичко е свършило и започва на чисто.
 Хубаво го каза на Ерен - Глупав Омер! Глупав Езел! Колко обнадежден беше като питаше вуйчото -Наистина ли свърши? Но вътрешно знаеше, че нищо не е свършило и едва сега започва. Бързо го свалиха на земята.
 Не можах да разбера само защо полицаите нахълтаха в жилището на Езел и кво търсеха там  newsm78? Явно ще се разбере по-нататък.

# 586
Аз мисля че полицаите отидоха защото Кямил им се обади и трябваше да намерят диска,ама как така не взеха сакото на Езел  newsm78  

# 587
Добър ден момичета.Аз по стечение на обстоятелствата изгледах наведнъж 15 и 16 епизод.Това било голямо удоволствие да гледаш повече.Днес ще ги повторя.
И аз по темата - кърпичките ги напълних, а за Ейшан още в от сега съм си приготвила хем развалени яйца,хем развалени домати и всичко останало каквото се сетите,стига да е развалено.
Моя любимец Али, боже тоя артист каква игра прави само,всяка частичка от тялото му пресъздава чувствата,които изпитва героя.
Бясна съм вече на Езел - Ейшан,ела,Ейшан, остави всичко,Ейшан, ново начало с мен.Обича я,та я обича,няма спирка,само като каже ,че иска Омер,нашичкият се разтапя.
Да ви кажа,аз хич не се разочаровах от факта,че ще си остане Езел и няма да се върне в къщи като Омер.Но дядко Рамиз май изигра номера с изчезването на диска,който оставиха. Рамиз дърпа конците по свой си начин,а сценарият на филма вместо да се разплита,се заплита още повече.Те затова тоя филм ме кара да изпитвам различни чувства,не както при другите филми.Сега  мислим кои двама имаха предвид Рамиз и дамата с него,забравих й в момента името.Това води до мисълта,че Рамиз използва Езел за нещо,но така е направено,че да се подава не по лъжичка, а по капка.
Жалко за момчето, но на мен сякаш ми беше по жал за Али и Тефо, отколкото за него.Моля не ме бийте,просто това почувствах,което си е доста странно.
За Сердар да не говоря - всички сме на едно мнение.А Дженгиз пак ми се губи по фронтовете нещо,сякаш минава незабелязано покрай нас.
Чао засега и сори за дългия пост. Готвя се за 17 серия вече разбрахте как - всичко под ръка,което задължетелно да е развалено и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire по Ейшанката.

# 588
  • КиТ
Здравейте  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

А,така повече анализи по сериите,това ни радва.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И за 19 си пригответе арсенала,че ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 589
Привет на всички Simple Smile
И аз изгледах 15 и 16 наведнъж - много е добре така!
Благодаря ви за труда момичета - малко е, но не се сещам за друг начин да изразя моята признателност smile3525

# 590
Добър ден Езелки !  bouquet  bouquet  bouquet
Аз затова и гледам сериалът - заради Али . #Crazy
Невероятен е в ролята си. Тотално се е слял с образа си.
Другите бледнеят пред него. Thinking

# 591
Късметче,плана беше да оставят записа на полицаите и после да арестуват Али,Дженго и Ейшан.Но след убийството на Ерен,Езел се обади на Шебнем да го прибере преди полицаите.

# 592
Здравейте...  Hug Hug Hug Hug Hug
И на мен Али вече ми е твърдо фаворит. Даже намирам много голяма прилика между него и Джемката. В различен план се развиват, но все пак в една и съща посока - дяволът не е чак толкова дявол, а лошият всъщност се оказва с меко сърце... Дженгиз обаче ми е много плосък и безинтересен, жалко!  Sad Sad Sad Sad

Емка, аз пък си помислих, че Шебнем носеше писмото на Ейшан, което преди това вървя като монолог - аз съм Омер и прочее... и Езел всъщност я спря да даде това писмо. Защото Шебнем беше пред къщата на Ейшан, когато звънна телефона?!

# 593
  • София

А,така повече анализи по сериите,това ни радва.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И за 19 си пригответе арсенала,че ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Веднага! Тези си ги откраднах от една друга тема. Дано не ми се разсърдят момичетата, ама вижте как потрябваха Joy hahaha

# 594
И аз така разбрах, че се обади на Шебнем да не дава писмото на Ейшанката, сега пак го превъртях,вярно е ,че те всъщност не дават точно какво й казва,но показаха как тя гледа плика.Нещо пак съм изпуснала,явно.... айде пак на серията.

# 595

Веднага! Тези си ги откраднах от една друга тема. Дано не ми се разсърдят момичетата, ама вижте как потрябваха Joy hahaha

Nioba, ти в Кабул ли смяташ да ходиш с тези боеприпаси ?
То верно,че Езелчо много екшън са вкарали ,та Джеймс Бонд бледнее пред него ,ама ти ме разби... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 596
  • КиТ

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ама верно ти тежкия арсенал извади....полека да не ги избиеш всичките, че то няма да остане какво да гледаме Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 597
  • София

Nioba, ти в Кабул ли смяташ да ходиш с тези боеприпаси ?
То верно,че Езелчо много екшън са вкарали ,та Джеймс Бонд бледнее пред него ,ама ти ме разби... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Аз на тая мотовилка отдавна съм й набрала, от първата серия я разбрах колко чини. Пък то си и трябва човек да е въоръжен, че във всеки сериал има такива за трепане.
 Относно сакото и писмото. Мисля, че сакото е някакъв пропуск на сценаристите, защото Езел се обади на Шебнем да не носи писмото и да не се разкрива все още на въпросната

# 598

Леле мале,Ейшанката от сега да си копае сама гроба и да ляга до синовете на Рамиз  Joy hahaha Joy

# 599
Абе що не го убиха #2gunfire #2gunfire #2gunfire този Сердар по сериозно ,ами само го наръгаха та пак да оживее и да си играе игрички с тях Sick Sick Sick
Започнах да си мисля ,че Рамиз нарочно ги накара да го убият и даже започнах да си фантазирам ,че Рамиз ще смени самоличността на Сердар ,както стана и с Езел newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт