Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 535
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Moмичета, здравейте! Hug
Езел само в nanoset ли го качвате? Ще почвам да го гледам и аз! Mr. Green
Има ли го другаде със субтитри?

# 601
Moмичета, здравейте! Hug
Езел само в nanoset ли го качвате? Ще почвам да го гледам и аз! Mr. Green
Има ли го другаде със субтитри?

Заповядай:
    http://www.vbox7.com/groups/47f5dbe3/pool/?&page=5

# 602
# 603
Момичета, привет! Много ми липсвате, не съм влизала скоро, / вече две седмици снова между Русе и Тутракан по болници/а пък и не съм изгледала още 15, и хоп- сега 16!!! Някой да ми беше казал, че ще ги има преведени, а няма да да ги гледам...ама такъв е животът, непредвидим.Дадох си малко  почивка да ви изчета, влязох тук- там, намерих :

# 604
  • КиТ
Момичета, привет! Много ми липсвате, не съм влизала скоро, / вече две седмици снова между Русе и Тутракан по болници/а пък и не съм изгледала още 15, и хоп- сега 16!!! Някой да ми беше казал, че ще ги има преведени, а няма да да ги гледам...ама такъв е животът, непредвидим.Дадох си малко  почивка да ви изчета, влязох тук- там, намерих :

И ти ни липсваше  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
 Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Как е майка ти по-добре ли е Praynig Praynig Praynig Praynig Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Както винаги си намерила,доста снимки....сега намери на Бланчето работа
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 605
 Confused За разстрел съм,още не съм я изгледала..трябва днес да го направя,че иначе през седмицата абсурд да стане..  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 606
С всеки изминал епизод сериала става все по-хубав и по-заплетен. newsm78 newsm78 newsm78
Преди това бях писала ,че синът ми беше предубеден към турските сериали а той е на 27год. и не му се нравеха сега и той с мен чака да пуснат но епизо и да започне да го гледа. #Crazy #Crazy
Също и друго съседско момче,което е на 25 год. и то покрай сина ми започна да го гледа .
И сега само се коментира този филм и са по нетърпеливи и от мен за следващите епизоди.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 607
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
привет на всички фенове Hug Hug Hug Hug Hug Hug
виждам че бройката  нараства устремно Shocked
виви,много те ловя...бързо оздравяване на мама,а снимките са СУПЕР

създадено за Ейшан,бравос!!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 608
  • КиТ
Преди това бях писала ,че синът ми беше предубеден към турските сериали а той е на 27год. и не му се нравеха сега и той с мен чака да пуснат но епизо и да започне да го гледа. #Crazy #Crazy
Също и друго съседско момче,което е на 25 год. и то покрай сина ми започна да го гледа .
И сега само се коментира този филм и са по нетърпеливи и от мен за следващите епизоди.
  bouquet  bouquet  bouquet

А това ми хареса...не биваше да го казваш..... Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега няма да се отървеш от мен докато не кажеш,нещо повече за тях....
Извини ме,ама съм малко нахална Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Hug

Лакунче,трябва да го пратим това като идея,да я разстрелят така
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 609
Много беше тъжна тази серия.... особенно смъртта на Ерен  Cry Cry Cry Cry Cry

# 610
Виви , бързо оздравяване ви желая.Страхотни снимки,благодаря  smile3525,Ама Дженго си е Дженго,ох,тайно си въздишм по него  ,заради него гледах 3 пъти "Мелодията на сърцето "Embarassed Blush

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 19:47 от tinker.bell

# 611
Виви,много хубави снимки  Hug Hug Hug

# 612
Ох, какви снимки на Ийит. Сърцето ми подскочи, сетих се за старата любов, която позавехна под безличния образ на Дженго... Виви, може за 5 минути да си влезла, ама виж каква радост ни създаде. Слагам си тази с цигарата на десктопа, да му се любувам безкрай  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А на теб, Виви, бързо оздравяване на майка ти, край на болничните обиколки и бързо да се върнеш сред нас.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 613
Чатя във Фейса с една от Аслъ Тандоаните, които имам  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Кажете, да я питам ли нещо специално?  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 614
  • СТАНДАРТНО.
vivivi2  Hug Hug Hug Hug Hug Hug spoko spoko spoko

Общи условия

Активация на акаунт