Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 427
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • СТАНДАРТНО.
 Добър ден!  Hug Hug Hug bowuu
 Благодаря ви за новия епизод, страхотни сте  Hug Hug Hug. На онова дете pachetooo се изморих, докато му прочета постовете  #Crazy.
 Такааа, сега да ви разправям. Чета ви аз тука как сънувате Езел и т.н. и си викам бре, как стаа тоз номер  newsm78 newsm78 newsm78. Ма, ей на, и на мене ми се случииии. Сънувам аз снощи, че трябва да скрия Езел и Кямил от Дженгиз. Скривам ги значи аз на покрива на някаква кооперация и се прибирам в някакъв апартамент. По едно време звъни вратата, звънеца чука  Mr. Green. Поглеждам - Дженго. Въх, ами сега.... Отварям аз, облечена в някво кимоно, натокана, с ени готяни обувки  4470  - ше го съблазнявам демек  bombs, да му отклоня вниманието, ама по едно време се усещам, че не знам бъкел турски. И кво ще правя сега.... Влетява нашия в апартамента, почва да пита нещо, аз мигам, мигам . Разбирам, че ме пита за ония двамата, ама как да му отговоря. После нашия излезе през прозореца, тръгна да се качва към покрива, ония двамата пък се спуснаха с някво въже в каросерията на един камион.Дженго се върна в апартамента, изгледа ме кръвнишки  Imp Angry и излетя през вратата...и се събудих.

Ха сега се почерпете за здравето на бай Дан. Стана днес на 10 месеца!

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 16:39 от късметчето

# 76
Kъсмет4е,да ти е жив,здрав и жизнерадостен малкият!
-Жирафа е за детето,а цветята са за теб.  Hug

Малееееееееее,какъв сън си имала...  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Трябвало Дженго да не го пускаш. Wink
Що не го излъга,4е Ламия ще идва и тя след малко?Белким се пообърка в кой сериал е сега,аджеба. Laughing

# 77
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Късметче,да ти е жив и здрав Дани. Hug Hug Hug Hug
Ако искаш вярвай,ама съм се смяла с глас на съня ти. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 78
  • КиТ
Късметче Shocked кви са тия сънища джанъм Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing Laughing
Явно,прекалено си се вживяла в сериала Thinking
Ама верно,трябваше да кажеш,че Ламия идва и плаче за него...да не преследва никой... Naughty Laughing Laughing Laughing Laughing
А мъжът ти беше ли в съня ти..,че си била толкова натокана Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green(аз си мислих,че ще кажеш:сънувах тука джиди биджи с Иуйтчо...ти кви сънища сънуваш Crazy Crazy Crazy Crazy)

п.п Да ти е жив и здрав Данката Hug Hug Hug Hug Hug Hug   love001  love001  love001  love001: Hug Hug Hug Hug

Пламка,какво става в твоята тема?Защо тъжиш?  Confused

Оф ooooh!,остави Марица #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire,вече ми мина като ви се изповядах
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug
Вече съм по-добре
 Peace   love001  love001  love001  love001  love001

# 79
Късметче,съня ти е убийствен,да не вземеш да предскажеш бъдещето и след някоя друга серия да гледаме такава сцена  Joy
Да ти е живо  и здраво детенцето   bouquet

# 80
Момичета, благодаря за новата серия!!! А, и за другите две, че на мен ми се събраха много наведнъж, какво гледане само. Аз снощи заспах по средата на 13.Сега се връщам от Русе, довършвам я,  в това време ще тегля 14
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

За тези,които все още си мислят,че е обичала Омер,ще издам малко.Ейшан предлага на Дженго да вкарат Омер в затвора още докато той е в казармата.....направете си извода за кво говедо става въпрос #Cussing out
Лакун, верно ли, бе!? А, не че не е за вярване.За отношението и към Омер ми стана ясно, без дори да е преведена серията в едни от спомените от миналото- двамата с Дженго в някаква стая, Омер идва, въодушвевен , тя не му отваря и го будалка нещо,заговорничеше с Дж., някакви дрънкулки май имаше

Късметчето, да ти е жив и здрав Дани.    bouquet Нашият Дани/ бях ти писала за него/ на 1 април направи годинка.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 17:59 от vivivi2

# 81
Имаше една гривна  Peace

# 82
Благодаря ви за серията   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   Късметче честит празник на Дани, да ти е жив и здрав и той и батко му   bouquet

# 83
Плами,  spoko  spoko  spoko   bouquet

# 84
  • КиТ

Елмира Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 85
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Кексина тоз Данката доката стане на година ние ще се търкаляме Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А да ти е жив и здрав!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изгледахте ли 14-та Mr. Green Peace

# 86
Цитат
Извинявам се на останалите, но тази сутрин станах с д...то нагоре и този младеж точно ме намери на номер, след като снощи си легнах в 3 и тази сутрин станах в 7 само и само да има днес нова серия
Eстествено, че човек се дразни на тънки забележки, когато е искал да направи бърз превод, който му е за сметка на почивката.
Не го вземай навътре, достатъчно е да знаеш, че имаш благословията и предаността на много като мен. Поздрави...........  bouquet
Не обичам да се изказвам така остро, но филмите ми харесват и запълват почивните ми дни. Дразня се, че във всяка тема има някой, който се заяжда. Като имат спазми за потушаване да се хванат с физическо натоварване....... От опит знам помага, после си хрисим и добричък.
Още веднъж благодарности за преводачите, а превода даже само първата буква да напишете ние си го схващаме от раз.....
Дано не съм досадила и обидила, но труда трябва да се зачита...... Може и аз да съм допуснала грешки, но синковеца ми е успял от тракане по клавиетурата да заличи много букви та налучквам. Чакам с нетърпение следващите преводи.....

# 87
  • КиТ
Попе почина ли си Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Аз финиширах с 19-та серия Sunglasses Sunglasses Sunglasses Party Party Party Party Party bowuu bowuu bowuu bowuu,вижте че и аз бързо почнах да ги начатквам Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Бланче имаш писанце на пощата Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Hug Hug Hug Hug Hug

# 88
Еееееее,много пък съм ядосана,бе на тоя сценарий!!!
Как пък толкова малоумно постъпват вси4ки в тая серия.Зна4и ще знае тъпия хирург,4е ще му правят сутринта капан и цяла ве4ер нанка.На сутринта става и вместо да си хваща пътя,той сяда да си вкарва досиетата в компа.Бах ти логиката,кво е тва 4удо бе???????
И Сердар разбираш ли,за 2 дни разбра вси4ко покрай Езел,а наши4кия се мандахерца 1 година покрай тях без да предприеме каквото и да било.
И Мерт!!!Казах ли ви аз,4е тоя тъпунгер пак ще о···е пейзажа.  Sick Sick Sick Sick Sick
Бе то бива да си тъпо,ама 4ак толкова... Close Close Close Close Close Close Close Close Close Close
Да си даде адреса на психопат!А се вижда,4е е психопат онова същество!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аууу,нямате представа колко съм бясна!!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Daйте да изгледам 16 и без субтитри,4е не мога да повярвам.

# 89
Малеййй, как свърши! Нали си сещате,че отворих тубето за следващата серия1
Тоя мерт нещо хич не грабва! Верно е много тъп!!! А Сердар, най-хитрия от тях - направо в земята ги срива!!

Общи условия

Активация на акаунт