Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 707
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • КиТ
Имам две деца.
Едното го създадох от нищото. (тук дават Езел)
В неговите очи има смърт.
Другото дори не съм го виждал. (тук дават Али)
Но знам, че смъртта е по петите му.
Аз, Рамиз Караески,
колкото и да е добър,
зад гърба си имам дълъг живот.

А пък пред мен - две врати.
Но има само един изходен път.

За дъщерята знам, но...

Леле Shocked newsm12....определено има връзка няква Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

страхотни сте, отново ни изненадахте, изведнъж изниква нова серия Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лакун
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 406
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm20 newsm20
БЛАГОДАРЯ ВИ СТРАХОТНИ СТЕ!!!! нАЙ-ЯКАТА КОМПАНИЯ!!

НАЙ-ХУБАВАТА ИЗНЕНАДА ЗА ВЕЧЕРТА! МЕРСИ МОМИЧЕТА ЗА ПРЕВОДА!!!МЕРСИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 407
Най-работните, най-умните и най-красивите, които работят за наше удоволствие, благодаря ви!!!Цунки!!

# 408
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Чакам ви за разбор,като изгледате серията Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 409
Едното дете на Рамиз е Азад-дъщеря му.
Другото-Езел,не кръвен разбира се.По-късно споделя на Тефо,че той е последния му син.Не му е кръв,но му е душа.Съмнява ме,обаче,че има внук(внучка).

# 410
лакунче тук ли си

# 411
Изгледахте ли епизода?Когато почнахме преводите излъчването беше до 12-та серия.Сега имаме 8 епизода разлика Peace

# 412

кажи,пешка.....какво си се затъжил за мен Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 413
Tomase (Добра вещица )
14/04/2010 07:23:47
(14 hours ago)

starsssss (Members)
13/04/2010 22:29:40
(23 hours ago)

Постове: 8
   Понеже не знам за в коя точно тема е коментара ми, се извинявам че го пиша тук. Става дума за сериала "Езел", който намерих само във вашият сайт, свалям го и го гледам с голямо удоволствие. Та... както си ровех из нета и случайно го открих и в друг тракер. Направи ми грозно впечатление, че никъде в описанието там, не видях имената на хората, направили си труда да го свалят и направят субтитрите, което никак не е колегиално. Личи си, че някои от епизодите там са 1:1 с тези тук. Може и да греша, може и от друго място да са го свалили, но ако искате може да проверите и Вие, защото така хич не е честно. Вярно всичко в интернет пространството е на всички, но така да се присвоява чужд труд, за мен е неуважение. Друго нещо е ако Ъплоудера, който го качва тук  го качва и там... сам си преценява дали ще добавя имената на преводачите или не.

Последно променен от starsssss at 13/04/2010 22:37:03

Постове: 1285
   Като ъплоудър добавям имената на всички работили по превода на даден филм, защото им свалям шапка за труда, който влагат за това. Конкретно за "Езел" - малко вероятно е да са го взели от тук, но и да е така за мен няма проблем.

# 414
Хей, защо не мога да го тегля? Пише че било само за Вип потребители в нитро бг. А наносет не ми се отваря от Германия.  Sad Thinking

Лапаче ми се отваря, но там не е качена серията.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 22:46 от Mademoiselle Chocolate

# 415
видяхте ли томасе какво прави дето ме обвини че аз съм искал да се качва езел в лапаче даже е махнала надписа специално за Наносет

# 416
Такааа,да поясня след Пешко,че тук става отново дума за нашата стара "приятелка" ТОМАСЕ,която се опита  един път да ни открадне субовете ,и както виждаме отново се прави на ударена.Видно е че притеснен Mr. Greenюзър от тракера в който тя се подвизава като ъплаудер, и сигнализира,че ги крадат Joy Joy Joy Joy Joy Joy.......и още по-видно е че тя вместо доблестно да му каже в кой тракер се качват сериите лично от екипа който превежда филма...се прави на дръж ми шапката.Така притеснените юзъри Joyстигат до извода,че в наносет са се намърдали некви крадли,които без да питат взимат труда на хората и се фукат пред света с него Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 417
Tomase (Добра вещица )

Като ъплоудър добавям имената на всички работили по превода на даден филм, защото им свалям шапка за труда, който влагат за това. Конкретно за "Езел" - малко вероятно е да са го взели от тук, но и да е така за мен няма проблем.

Благодаря ти бяла господарке!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
край,разкрити сме....ние всъщност нищо не превеждаме,а крадем от ТОМАСЕ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 418
И отгоре на това искаше да изгони 1 мъж в селото заради нея почнах да влизам по рядко тук защото имах чувството след случката че съм крадец и нежелан тук но ето че след време вече съм реабилитиран както ще стане във филма с Езел

# 419
Еи аидуци как не ви е срам да крадете от Томасе я без тия да ги нямаме Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт