Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 681
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, хиляди  благодарности за труда, който полагате, за да сме съпречастни с този страхотен и различен от всички показани до момента турски сериали. Знам, че понякога все се намира някой който да ви ядоса със своите претенции за превод, за големина на суптитри, но не им се връзвайте. Убедена съм, че другите, които изпитват благодарност за това сме в пъти повече. Още веднъж огромно благодаря за положения труд. newsm20 newsm51 smile3525

# 436
# 437
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
виви,много са хубави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ти ли ги прави??? Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ще ги кача в галерията Peace

# 438
От мен лека нощ,къзлар Hug Hug Hug Hug

# 439
виви,много са хубави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ти ли ги прави??? Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ще ги кача в галерията Peace

Не са мои, но много ми харесаха

# 440
Ами аз съм главния виновник да обсъждаме Езел.Аз го "презентирах" така да се каже.

Ааа, преди да се отвори тази тема, аз бях направила една, но нямаше много отзвук. После нещо се ентусиазирахте  Grinning

# 441
Ние пишехме тук тогава.

# 442
Добро утро!   bouquet

# 443
добър ден и от мен

# 444
Здравейте  Hug Hug Hug Hug

Много нови имена гледам в темичката ни... Супер. Добре дошли. Само едно, ако позволите да кажа, благодаря за благодарностите  Laughing Laughing Laughing Laughing, но не е нужно. Даже аз лично се чувствам неудобно от това. Просто се включете в разговора, ако искате, това е напълно достатъчно. За мен специално това е точно знакът, че работата ни има успех - ако все нови и нови хора се включват в коментарите, защото филмът им е харесал.
 Hug Hug Hug Hug

Мадмоазел, и аз съжалявам за темичката ти, но ти видя, че повечето зрители на "Езел" са тук, всъщност - ние от "Мелодията" станахме зрители на "Езел", така че нямаше как твоето начинание да просъществува, въпреки че Емката тогава си направи доста труд да поства резюмета. Аз специално тогава не се интересувах от този филм, но следях какво правите. Това сега обаче е без значение, ела при нас и готово. Предполагам, че не сме неприятни?!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 445
Привет!   HugБланка ,благодаря за топлото посрещане  newsm51.Чета редовно форума,но не  писала до сега.Сериала много ми харесва и на мен,следя си го редовно,когато излезе серия с БГ субс (иначе нищо не разбирам и само се ядосвам   smile3514).В снощната серия нещо много ме впечатли.Разгорора между Рамиз и Селма "Езел не трябва да се отказва Рамиз,в противен случай и ние трябва да се откажем".
От какво трябва да се откажат?Аз вярвах на Рамиз,че помага безрезервно на Езел,но сега се оказва ,че и той играе своя си игра.... 

# 446
Момичета Hug Hug Hug. Чак сега успях да изгледам новата серия. Но пак възникнаха въпроси. За какво дете говореше Рамиз, когато хранеше птиците? И какво точно се е случило със синовете му, освен че са умрели в един и същ ден друго знаем ли? И как така той ги е убил?  newsm78 Мале все повече се обърквам  #Crazy Е, ако някое от момичетата гледащи по-напред сериите, знае отговорите да пише с ББ ще съм ви благодарна.

# 447
Благодаря ви много момичета за превода на серияла. Laughing

# 448
Благодаря Ви много  newsm51 smile3525 newsm74 момичета за превода. За мен тази серия е една от най-вълнуващите.
 newsm10 newsm10 newsm10
Много ми харесва Мелиха как си играе ролята на майка ,и как молеше Рамиз да и върне синовете,просто го преживявам с нея.

# 449
  • Стара Загора
На страхотните мацки, БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт