Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 705
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
В снощната серия нещо много ме впечатли.Разгорора между Рамиз и Селма "Езел не трябва да се отказва Рамиз,в противен случай и ние трябва да се откажем". От какво трябва да се откажат?Аз вярвах на Рамиз,че помага безрезервно на Езел,но сега се оказва ,че и той играе своя си игра.... 

Точно същото и на мен ми направи впечатление, но после се разсеях и забравих да го кажа тук. Струва ми се, че Селма сега навлиза като основен играч. Може би тя е причината за цялото начинание на Рамиз. Като че ли това е тяхно общо отмъщение... А и тази снимка, която на два-три пъти даваха и която Селма скри, когато Али отиде със Сердар при нея... Всъщност, това не знам от коя серия е, на мен ми се объркват, тъй като работя по 2-3 едновременно. Ако нещо издавам, много се извинявам.
Колкото до синовете на Рамиз, струва ми се, че наистина той ги е убил, но ще има някаква много голяма причина, а може би той ги е убил в библейския смисъл - тоест, не собственоръчно, а е станал причина за тяхната смърт заради някакъв свой грях... Знам ли...  newsm78

# 451
  • КиТ
Здравейте      bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И от мен добре дошли в нашето селце на всички новодошли
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Такааа,да поясня след Пешко,че тук става отново дума за нашата стара "приятелка" ТОМАСЕ,която се опита  един път да ни открадне субовете ,и както виждаме отново се прави на ударена.Видно е че притеснен Mr. Greenюзър от тракера в който тя се подвизава като ъплаудер, и сигнализира,че ги крадат Joy Joy Joy Joy Joy Joy.......и още по-видно е че тя вместо доблестно да му каже в кой тракер се качват сериите лично от екипа който превежда филма...се прави на дръж ми шапката.Така притеснените юзъри Joyстигат до извода,че в наносет са се намърдали некви крадли,които без да питат взимат труда на хората и се фукат пред света с него Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

О пак ли тази истории за кражби писна ми #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тя нали мене беше питала и после кво стана,излезе,че тя ги е правила
    comp03  comp03  comp03  comp03  comp03  comp03

Веднага се засрамвам Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

мдааааа,и с право...щото ти така ни подучи Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Емка,засрами се заради тебе крадем преводи...бивали такова нещо....
А тук ме покварихте...срамота е Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 14:49 от plami89

# 452
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

мръсни престъпнички такива, нищо чудно, че харесвате Езел... и Дженго... и Али... и Рамиз... и всички тъмни типове...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 453
видяхте ли томасе какво прави дето ме обвини че аз съм искал да се качва езел в лапаче даже е махнала надписа специално за Наносет

Не съм решила, не съм сложила надписа да си стои за постоянно през целия филм... Ако ще се надцакваме. Ееее, това сега го прочетох и ми се развали настоението. То бива бива напъни, ама не сме в тоалетната, бе!

Емка, и твоите пояснения за децата на Рамиз съм пропуснала... Ама от цитата, който постнах, излиза, че дъщерята е нещо застрашена ... смъртта я дебне, нещо такова беше...

# 454
Аз мисля че Рамиз има предвид дъщеря си когато говори за второто си дете  Thinking

# 455
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
не се притеснявайте....следващата серия ще бъде с вградено лого на наносет Peace
знаете,че Лакуна обича да си играе с такива работи Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 456
  • КиТ
не се притеснявайте....следващата серия ще бъде с вградено лого на наносет Peace

Е браво Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug,да видим тогава кой от кого краде Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 457

ето го...нещо такова ще е,ако не се заиграя с други краски Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 458

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Лакун, идеално! Малко, не се набива, не пречи на картината, но го има. Шах и мат!  Joy Joy Joy

Остава да измислим нещо за десния долен ъгъл на екрана, че ми виси празен.  Joy Joy Joy Шегичка, споко!

# 459
Не предизвиквайте попа Mr. Green
Ще разберете скоро какво се е случило със синовете на Рамиз.
Както и за дъщеря му................

# 460
Не предизвиквайте попа Mr. Green

То стана, каквото стана!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 461
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

в десния долен ъгъл ще сложа моя снимка с възможно най-злорадата си физономия Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
може даже и една определена конфигурация с пръстите да съм показала Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

след малко пускам крайния проект
стойте тук да си кажете мнението Peace Peace Peace Peace

# 462
  • КиТ

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Лакун, идеално! Малко, не се набива, не пречи на картината, но го има. Шах и мат!  Joy Joy Joy

Остава да измислим нещо за десния долен ъгъл на екрана, че ми виси празен.  Joy Joy Joy Шегичка, споко!

Лакун... Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug
Идеалка,сега Томасе ще реве.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,пък знаеш ли може да каже,че го е направила нарочно #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Не са познали,от кого ще крадът Laughing Laughing Laughing Laughing
Имаме поп,който наказва прегрешилите с лъжесвидетелстване! Wink

# 463
В снощната серия нещо много ме впечатли.Разгорора между Рамиз и Селма "Езел не трябва да се отказва Рамиз,в противен случай и ние трябва да се откажем". От какво трябва да се откажат?Аз вярвах на Рамиз,че помага безрезервно на Езел,но сега се оказва ,че и той играе своя си игра.... 

Точно същото и на мен ми направи впечатление, но после се разсеях и забравих да го кажа тук. Струва ми се, че Селма сега навлиза като основен играч. Може би тя е причината за цялото начинание на Рамиз. Като че ли това е тяхно общо отмъщение... А и тази снимка, която на два-три пъти даваха и която Селма скри, когато Али отиде със Сердар при нея... Всъщност, това не знам от коя серия е, на мен ми се объркват, тъй като работя по 2-3 едновременно. Ако нещо издавам, много се извинявам.
Колкото до синовете на Рамиз, струва ми се, че наистина той ги е убил, но ще има някаква много голяма причина, а може би той ги е убил в библейския смисъл - тоест, не собственоръчно, а е станал причина за тяхната смърт заради някакъв свой грях... Знам ли...  newsm78

Подкрепям. Hug  bouquet Смятам, че Селма има голям мотив за отмъщение. Дали това не са нейните синове? Сигурна съм, че Рамиз има вина, но само косвено.

Лакунчето, ще защити наше село от нападения. Hug Hug Hug

# 464
ПЪРВИ ВАРИАНТ

ВТОРИ ВАРИАНТ

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 16:25 от lacunababe

Общи условия

Активация на акаунт