Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 681
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Ебаси наглите томасета,за тях само с развалени или ГМО домати да ги замерят. Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Попе,кажи Анатема! и слагай перманетни надписи,лого,каквото трябва.  Peace

# 466
Двата варианта са екстра. Hug

# 467
Двата варианта са екстра. Hug

Втория вариант по-се набива на очи,ама ти си знаеш,да не вземе да извади нечие "чуждо" око  Joy hahaha

# 468
  • СТАНДАРТНО.
 Според мен първия вариант е по-добре. Във втория се слива някак си с емблемата на телевизията.  Peace Абе и двата варианта са супер. Който избереш, Лакун.

# 469
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Благодаря ви за мненията....то и аз не мога да реша newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
поради което ще има още варианти Joy Joy Joy Joy Joyнай-вероятно Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 470
  • София
Такааа,да поясня след Пешко,че тук става отново дума за нашата стара "приятелка" ТОМАСЕ,която се опита  един път да ни открадне субовете ,и както виждаме отново се прави на ударена.Видно е че притеснен Mr. Greenюзър от тракера в който тя се подвизава като ъплаудер, и сигнализира,че ги крадат Joy Joy Joy Joy Joy Joy.......и още по-видно е че тя вместо доблестно да му каже в кой тракер се качват сериите лично от екипа който превежда филма...се прави на дръж ми шапката.Така притеснените юзъри Joyстигат до извода,че в наносет са се намърдали некви крадли,които без да питат взимат труда на хората и се фукат пред света с него Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лелеееее!Умрех, да знаете! Тоя народ няма оправия!За него само ББ ДЕБИЛИ и тия трите работи. Нищо за душата!
Е, може ли такова нещо?! #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out
Момичета, много съжалявам и ме е срам, че и такива хора могат да се радват на труда ви. Само да не ни зарежете сега и да се откажете,
както стана тук в една друга тема. там една-две кикерици се разкрякаха за пълнотата на превода, за имената, за незнам си какво и сега чакат превод в ефир. А имаше три групи преводачки. Знаете колко хора са ви благодарни, нали? напълно!Не сме забелязали косури!
Сега за серията: тя май бележи нов етап от филма.Рамиз взе и касетата и сега държи всичко в ръцете си. дали и изчезването на момчето не е негова работа.  Явно има някаква много дълбока ира, в която е замесена и достолепната дама. Не мисля, че е нейно отмъщение, но тя има ръзка с него и синовете на Рамиз. Т.е. в нищо не съм сигурна, само в това, че ще се случи нещо, което изобщо не очакваме. Сериалът продължава да ни държи в шах и да го чакаме с нетърпение. Бях се притеснила, като видях края на 14 и началото на 15, че ще направи завой към американски екшън,ще загуби от своята различност, но се успокоих.Тук нещата не са толкова физически, колкото психологически. Не мога да се подразня от нагласените неща, защото тук всичко има метафоричен смисъл. Всички играят опасна игра, играта на живота. Всеки играе своята опасна игра, играта на живота...

# 471
Лакунче, дай да видим как ще е със същия надпис, но отдолу. Горе много се набива, тежи нещо... Привлича погледа.

# 472
  • КиТ

Аз съм за този вариант Peace Wink Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Съгласна съм с Късметчето във втория се слива много с емблемата
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 473
момичета, невероятни сте  smile3501 newsm51  love001
вие превеждате по-бързо, отколкото аз гледам  Laughing
тъкмо ви догоних, и пак дръпнахте  Hug  bouquet
а и имам нужда от преговор  Crazy, този филм ме прави  #Crazy, а-ха реша, че съм прозряла нещичко, и то се обърне на 180 градуса  Shocked
както се казваше в друг култов сериал "совите не са това, което са"  Wink Grinning

БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug  bouquet

# 474
И на мен повече ми допада първия вариант  Peace

# 475
  • СТАНДАРТНО.
http://www.vbox7.com/play:c4b1d414

Ето и тук са си вградили емблема  Laughing

# 476
  • КиТ

Ей идеалнооооооооооооо Sunglasses
Късметче става Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Лакун гледай да е нещо подобно.. с такова квадратче, за да не се набива много на очи Wink Peace

# 477
# 478
видяхте ли томасе какво прави дето ме обвини че аз съм искал да се качва езел в лапаче даже е махнала надписа специално за Наносет

Не съм решила, не съм сложила надписа да си стои за постоянно през целия филм... Ако ще се надцакваме. Ееее, това сега го прочетох и ми се развали настоението. То бива бива напъни, ама не сме в тоалетната, бе!

Извинявам се ако аз съм ти развалил настроението   bouquet  bouquet  bouquet

# 479
  • КиТ
видяхте ли томасе какво прави дето ме обвини че аз съм искал да се качва езел в лапаче даже е махнала надписа специално за Наносет

Не съм решила, не съм сложила надписа да си стои за постоянно през целия филм... Ако ще се надцакваме. Ееее, това сега го прочетох и ми се развали настоението. То бива бива напъни, ама не сме в тоалетната, бе!

Извинявам се ако аз съм ти развалил настроението   bouquet  bouquet  bouquet

Пешка, не е в теб проблема Hug Hug Hug Hug Hug.... проблема е в тея дет крадят Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Как е Чичек Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт