Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 446
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Чатя във Фейса с една от Аслъ Тандоаните, които имам  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Кажете, да я питам ли нещо специално?  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Питай я какво мисли за Ийт?  Mr. Green

# 616
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ох, какви снимки на Ийит. Сърцето ми подскочи, сетих се за старата любов, която позавехна под безличния образ на Дженго... Виви, може за 5 минути да си влезла, ама виж каква радост ни създаде. Слагам си тази с цигарата на десктопа, да му се любувам безкрай  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А на теб, Виви, бързо оздравяване на майка ти, край на болничните обиколки и бързо да се върнеш сред нас.  Hug Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
какво съвпадение...да се чуди човек Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning  аз кво съм си сложила на десктопа

# 617
И аз съм back.
Абе Ийт пуши ли? Или е само за снимката?

# 618
Абе гледала съм един филм с него дето сериозно си пафка Joy Joy Joy Joy Joy

# 619
Кво си правите Laughing

# 620
Добро утро! Hug Hug Hug bowuu bowuu bowuu bowuu

# 621
Добро утро !

# 622
Добро утро   Hug Hug Hug Hug Hug

Пуши, пушиииииииии. Ийит имам предвид. От наш'те е! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 623
  • СТАНДАРТНО.
 Добро утро!   Hug  bowuu

# 624
Doбро утро,моми4ета!
Закуска и рози за нашите неуморни,работещи по филма девойки:

Гледах 16 епизод и ми се изясни за какво е това протакане от страна на Рамиз,а така и от страна на Езел.И двамата според мен си усложняват излишно и без това сложният живот.Във филма непрекъснато се набляга как хванеш ли злото и решиш ли да го поправиш,неиминуемо някой ден то ще те завле4е в 4ернилката.Езел прави то4но това.Разбирам,4е иска да ги накара да страдат и да изпитат онова,който той е преживял,но не става ли много бавно това?Не се ли е отдале4ил ве4е много от първона4алната идея?Странно,много странно ми стана от реакцията му,когато изгледа диска.Той тръгна да отмъщава с ясното съзнание,4е тези хора го жертваха за пари.В епизодите до тук ясно му се потвърди това,имаше време да разбере,4е всеки си носи кръста от онова решение.За какво тогава реагира по този на4ин?
И по отношение на Ейшан не мога да разбера сериозно ли го мисли това или просто я гъбарка?
Защото ако е серизно,как би могъл да забрави?Щом досега не е могъл,как изобщо си мисли,4е всеки ден ще я вижда,без да вижда онова,което му стори тя?
Бих искала по_скоро да разбера и каква е целта на Рамиз?Тоя 4овек си играе с вси4ки 4рез Езел и Тефо.Какво толкова има да става,се 4удя.
Али и Ерен като гледах,си мислех какво нещо е живота.Убиваш някой ей така,после съдбата те среща с детето му.Нали са минали години,Али се е попроменил,обикна това мом4е и пожела да промени своя и неговия живот.И пак,както винаги живота му се изсмя.
Мисля,4е Али от вси4ки персонажи е най_дълбоко в зоната на здра4а.Видяхме го преди как искаше да оневини Омер и какво се слу4и,видяхме как искаше да захвърли клещите и пистолета и да забрави,видяхме как съвестта го измъ4ва всяка нощ,а след тая история ми се струва,4е няма да успее никога да се измъкне.
Съжалявам го,защото най_много потенциал в него има от цялата група бандити.

Ейшан и Дженгиз нещо ми се губят.
Дженго никакво развитие няма,от на4алото до сега си е а4ен страхливец.
Ейшан пък с тая нейна прословута твърдост,дето още не съм я видяла.Гола вода е.

# 625
Дженгиз е страхотно разочарование в този сериал.

# 626
  • СТАНДАРТНО.
Странно,много странно ми стана от реакцията му,когато изгледа диска.Той тръгна да отмъщава с ясното съзнание,4е тези хора го жертваха за пари.В епизодите до тук ясно му се потвърди това,имаше време да разбере,4е всеки си носи кръста от онова решение.За какво тогава реагира по този на4ин?

Абе едно е да знаеш нещо, друго е да го видиш. Примерно, едно е да знаеш, че мъж ти ти изневерява, друго е да хванеш на местопрестъплението и да го видиш с очите си. Да, той е знаел, че са направили това, но като го видя с очите си, всички чувства го връхлетяха наново с още по-голяма сила. Може би подсъзнателно се е надявал да не се е случило, да не са го извършили, но след като видя записа, вече няма място за съмнение.

# 627
Късмет4е,ти баси примера даде!  Laughing  Wink

Абе 4удя се аз,от моя гледна то4ка.За да тръгна да действам срещу някой,трябва да съм твърдо убедена,4е този върви срещу мен или семейството ми.Оттам нататък ве4е доказала ли съм това,гоня до дупка,няма такова изненадана съм,съжалявам го/я или т.н.

Денси,Ийит се справя 4удесно с ролята.Само 4е тя е такава,отрицателна,без развитие.

Между другото,вси4ки смятат Али за тъпунгер.Действа по заповед,без да мисли.Оба4е единствено Али се усъмни в Езел и направи връзката Омер_Рамиз_Езел.Няма да се у4удя,4е знае кой всъщност е Езел,но си трае.Дженго е твърде заслепен от парите и лустрото,Ейшан е тромава котка,тя си е потънала в нейните си там измислени драми.

# 628
Здравейте!   bouquet   bouquet   bouquet

# 629
Аз отдавна съм се замислила за Ейшан че дори ако се наложи ще използва Джан за игрите си   Close и това май-ще вземе да се потвърди,тя си е бащичко  Sick

Общи условия

Активация на акаунт