Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • КиТ
Здравейте  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ама,че съвпадение...как мислите еднакво само,за тоя декстоп Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хитруши сте вие Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Hug
Пуши ли верно,това не го знаех newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Laughing Laughing Laughing Laughing

Късметче,ама наистина страшен пример...викаш,докато не видиш с очите си..не е истина Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Чатя във Фейса с една от Аслъ Тандоаните, които имам  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Кажете, да я питам ли нещо специално?  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Питай я какво мисли за Ийт?  Mr. Green

Кво си писахте? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
пита ли я този въпрос Rolling Eyes

# 631
 Hug най-после ви догоних, сега ще преговарям  newsm47
Али е и моят фаворит  thumbsup беше неотразим в сцената с хлапето  Cry Много ме е яд  Close че не си свърши работата със Сердар докрай, ама колко живота има тоя изрод  #Cussing out. Както му каза Дженго "Дори да те слуша човек е престъпление срещу човечеството"

едно аватарче  hahaha   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 632
  • ÇapulcuLand
В очакване на 24-а серия днес, продуцентите решиха да пуснат още един трейлър.
Езел се присединява към шайката разбойници, като ограбва бижутерски магазин. Ето линка към трейлъра да му се порадвате и вие: Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=28KzDmeJ6UU

# 633
Мале това сериозно ли е или сън,работа на вуйчо  newsm78  Mr. Green

# 634
Изгледах трелъра ама това за обира да не е го пак нагласил вучото Thinking Thinking Thinking

# 635
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте милички! Hug Hug Hug Hug Hug
Гледам много хубави коментари върху нашите герои сте изпраскали Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
аз пък да ви кажа,че вече на 100% съм сигурна че Ейшан Сердар и Дженгиз са се познавали от по-рано......но ще ви изчакам да видите и 18-та серия,за да го обсъдим.
Минавам за малко ,защото нещо съм болничка,но ви чета да знаете
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 636
  • СТАНДАРТНО.
 lacunababe, да оздравяваш бързо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug spoko spoko spoko

# 637
Здравейте милички! Hug Hug Hug Hug Hug
Гледам много хубави коментари върху нашите герои сте изпраскали Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
аз пък да ви кажа,че вече на 100% съм сигурна че Ейшан Сердар и Дженгиз са се познавали от по-рано......но ще ви изчакам да видите и 18-та серия,за да го обсъдим.
Минавам за малко ,защото нещо съм болничка,но ви чета да знаете
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ какъв е този филм.... става страшно... заплетено... много ще ме е яд, ако всички са се нагласили да мамят наивния Омер... които е обичал всичко...
Не е често...  Sad Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry не искам и вуйчо да го използва

# 638
  • ÇapulcuLand
Лакунче, бързо оздравяване, мила!!!  Hug Hug

# 639
Лакунче,оздравявай  Hug Hug и аз имам съмнения към Дженго ама чакам да стигнем до там  Rolling Eyes

# 640
Лакун4е,скорошно оздравяване!  Hug  Hug  Hug

# 641
  • КиТ
Лакунче къде се разболя бе душо Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug
Оправяй се по-бързо

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 642
Здравейте! Къде сте всички тази вечер? Ще има ли серия?

# 643
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Емка,да не забравиш да разкажеш серията Peace Peace Peace
благодаря ви за пожеланията Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 644
Добро утро   Hug Hug Hug Hug Hug

Пуши, пушиииииииии. Ийит имам предвид. От наш'те е! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Брееей! Само дето ги спрях значи, уж да пазя поведение, а той..! Ето ти и първия семеен проблем в нашата къща..  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт