Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 433
  • 740
  •   1
Отговори
# 645

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 06:08 от anna3com

# 646
Добро утро!!!
Сега изгледах трейлъра за 24 епизод. Попаднах и на друг вариант. Ма те много се целувкат в този откъс??!!!?Като нищо не разбирам, остава ми само да гадая. Знае ли Ейшан вече, че това е Омер?
Ето линка и за другата версия. Дано някой не го е пускал вече, че се дублираме!

http://www.youtube.com/watch?v=-raWi7MlyRk&feature=related

# 647
Добро утро   Hug Hug Hug Hug Hug

Пуши, пушиииииииии. Ийит имам предвид. От наш'те е! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Брееей! Само дето ги спрях значи, уж да пазя поведение, а той..! Ето ти и първия семеен проблем в нашата къща..  Laughing

И в най-добрите семейства има проблеми.. Ще ги решавате! Почвай отсега да тренираш...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пламка, с Аслъто разговор не се получи, а по скоро размяна на реплики. Всичко било тайна - каквото попитам, тайна. Абе, тази никаква Аслъ не е, ама хайде...  Flutter Flutter Flutter Flutter Да се направим, че вярваме. Представяш ли си как Аслъ Тандоан ще седне да си чати с мен във Фейса?!  Crazy Crazy Crazy

# 648
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Селото пак празно  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 649
  • КиТ
Здравейте       bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Добро утро   Hug Hug Hug Hug Hug

Пуши, пушиииииииии. Ийит имам предвид. От наш'те е! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Брееей! Само дето ги спрях значи, уж да пазя поведение, а той..! Ето ти и първия семеен проблем в нашата къща..  Laughing

И в най-добрите семейства има проблеми.. Ще ги решавате! Почвай отсега да тренираш...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ей разбиваш ме обаче ................. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing,значи ще го накараш и той да ги спре Wink
И готово....вече нямаш проблеми Peace Laughing Laughing Laughing Laughing

Пламка, с Аслъто разговор не се получи, а по скоро размяна на реплики. Всичко било тайна - каквото попитам, тайна. Абе, тази никаква Аслъ не е, ама хайде...  Flutter Flutter Flutter Flutter Да се направим, че вярваме. Представяш ли си как Аслъ Тандоан ще седне да си чати с мен във Фейса?!  Crazy Crazy Crazy

Пък може и да копира Ийитчо с това"Тайна е" ,кой знае...........Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing,но едва ли! Wink Peace

Ти нали щеше да си под прикритие във фейса,май не се сдържа   Rolling Eyes
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Лакунче тук съм,вече не е празно Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 12:41 от plami89

# 650
http://nanoset.net/torrent/24/2/160720/EZEL%20ep%2017%20avi

ЕЗЕЛ еп.17

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Специални благодарности към Индира!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Приятно гледане!!!!

# 651
  • КиТ
Лакунче Shocked и теб те причислявам към машинката Индира Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green...взе да ги лепиш тея субове със скоростта на светлината Peace Wink

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 652
Ааааа,Бланчето е отговорна за скоростта Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesтоя път тя се мъчи
то честно казано тая серия ни разката фамилията,но това е друга тема на разговор ooooh! ooooh! ooooh!
Абе,всички сме машини Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 653
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 654
искам дави питам за суптитрите,истеглям го но без суптитри пиши в торента тапо точно от каде нещо не разбирам

# 655
  • КиТ
искам дави питам за суптитрите,истеглям го но без суптитри пиши в торента тапо точно от каде нещо не разбирам

Те мисля,че са вградени! Rolling Eyes newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Rolling Eyes

# 656
Субтитрите са вградени във видеото,нищо друго не се тегли освен това което е качено
с цел да се отварят на всички плеъри и да са по-големи при гледане на телевизор Peace

# 657
  • СТАНДАРТНО.
 Ееее, страаашни сте! Браво ви! Обичам ви!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
 Ние досега нямахме ток  Crossing Arms. Профилактики некви. И викам я да надникна кво ново у село, а то - изненадаааа!
 За неуморните момичета от екипа. И за всички съселяни. Simple Smile

# 658
ИМАМ ЕДНО ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА 17 СЕРИЯ

Тази серия има един малък и един по-голям дефект. Много съжалявам, но изтеглих 3 различни копия на серията и все едно и също. Може би при излъчването е имало някакъв проблем. Както и да е. Въпросът е, че малка част от филма липсва. Става въпрос за около 40 секунди от разговора между Ейшан и Езел в кафенето на детския парк. За да не се загуби нишката на разговора съм добавила малко от думичките, които се казват, но ги няма в това видео. Така че не се чудете, че Езел казва 1 изречение, а на субовете излизат 3. За желаещите да разберат какво си казват двамата, ето тук ще сложа липсващия диалог:

ЕЙШАН: Не скъпи, това не е точно така. Мисля, че
жената малко преувеличава с историята си.

ЕЗЕЛ: Тя нищо не ми е казала. Сам научих.
Бащата на жената я е изоставил отново.
Скоро почина и леля й.  Човекът, когото е обичала
най-много в живота си - Омер...

ЕЙШАН: Стига, добре...

ЕЗЕЛ: Омер е умрял, без да й прости. А, забравих...
Жената има един странен, луд човек.

ЕЙШАН: Добре,този човек искрен ли е?
Няма ли си приятелка?

ЕЗЕЛ: Има.

ЕЙШАН: Не са ли станали много близки напоследък?

ЕЗЕЛ: Човекът е влязъл в живота на приятелката си,
само за да бъде по-близо до жената. Сега съжалява.
Опитва се да върне нещата обратно. Опитва да спечели
дружбата на момичето. Отстрани не изглежда така.
В сърцето на мъжа има място само за един човек. Само
за тази жена. От дни човекът не може да мисли за друго,
освен за тази жена. Изглежда сякаш е обсебен. Така е.
Човекът иска жената. Казва: "Остави всичко и ела с мен".

ЕЙШАН: Тя не може да дойде, Езел. Тя не може да отиде никъде.
Всичко, което тя обича, е тук. Тя не може да отиде никъде.
Независимо колко много иска или не, тя не може да си тръгне.
Това е само мечта.

ЕЗЕЛ: Знам. Човекът знае. Ето защо мислел да се откаже,
но точно тогава нещо се случило.

# 659
 newsm51 newsm51 newsm51 Момичета ,златни сте,мноооого ви благодаря newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт