Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 425
  • 740
  •   1
Отговори
# 660

ЕЗЕЛ еп.17

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Специални благодарности към Индира!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Приятно гледане!!!!
Какво правите вие???  Shocked  Shocked  Shocked Страшни сте,страшни!!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes И машините могат да ви завидят!  Party  Party  Party  Party  Party
Големи благодарности на вси4ки,които са се трудили!   Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Блан4е,благодаря,4е си написала тук разговора,щом липсва.  Hug  Hug  Hug

късметчето,тези 4ашки за кафе ги помня.Навя ми спомени сега.  Flutter  Hug

Скромна по4ерпка за неуморните:

# 661
  • КиТ
Марица..ти сега ли разбра...,че на всичко са възможни..мен вече не ме учудват Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Hug Hug Hug Hug Hug

Бланче...не се притеснявай сега за 40 сек.,те ще разберат за какво става въпрос Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Много се престараваш,ама....

Ела тук,кажи нещо интересно...само по субтитри работиш
Crossing Arms Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 662
Какво да кажа, Пламка, 19-ти ме чака.... Ох, един път да наваксаме и да влезем в ритъм с реалното излъчване на сериала, решила съм си, че ще си отмързелувам. Но... приятно е, не се оплаквам. Вие казвайте, дръжте темата на върха и това е.  Hug Hug Hug Hug

# 663
  • КиТ
Какво да кажа, Пламка, 19-ти ме чака.... Ох, един път да наваксаме и да влезем в ритъм с реалното излъчване на сериала, решила съм си, че ще си отмързелувам. Но... приятно е, не се оплаквам. Вие казвайте, дръжте темата на върха и това е.  Hug Hug Hug Hug

Ех,ама...вие както вървите скоро ще наваксате(и както сте свикнали с това темпо...няма да има работа и ще се чудите кво да правите....да не подкарате после още един сериал  Thinking Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy) Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Но после една почивка задължително Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Подържаме темата,какво да се прави.... Peace Wink
Стискам палци,да не ви затрудни моя превод
Praynig Praynig Praynig Praynig Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing....

Хайде,чакам да се задържиш по-за дълго...да си полафим Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

# 664
Машини сте вие, машини. Heart Eyes

# 665
ezel знае ли че Джан е негов син?Гледам сериите които все о6те неса преведени и всичко не мога дасе сетя

# 666
Не и по-добре.
Ох с неговите камъни по неговата глава. Тъкмо се разочаровах, че е извънмерно тъп, освен незабележим и неразвиващ се като характер и той взе, че се осъзна. WhistlingБраво на него.
Много интересна серия и разплитаща някои въпроси.
Чудовището доказва че е изрод ненадминат, въпреки, че аз това го знам със сигурност от момента, в които преди секс каза на възбудения до крайност Джунгиз, че Джан не е негов син. Една майка да направи това и да рискува здравето и живота на детето си по този просташки, гнусен начин, това може да го направи само изрод. Тя дори сина си не обича. Никого не обича, само парите.
Най-голямото и целенасочено отмъщение трябва да бъде насочено срещу нея според мен. Другите са просто рибета в големия, скапан аквариум.

# 667
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Така ще стане Денси...тя ще го отнесе най-много Peace Peace Peace

# 668
защо Джингис е нашамари на летището,преди това отказа и на езел

# 669
като на знаеш езика не можеш да разбереш

# 670
Благодаря ви много за серията. Страхотни сте, момичета!

# 671
Здравейте! нямаше ме сега влизам и какво да видя изненада,благодаря ви  много първо ще гледам 17 епизод а чак после ще наваксвам с 24.  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 672
невероятни сте, момичета  newsm51 newsm51 newsm51   lovekiss lovekiss lovekiss  БЛАГОДАРЯ ВИ    Hug

B l a n k a    bouquet благодаря за допълнението   Hug

# 673
Стискам палци,да не ви затрудни моя превод[/b][/i] Praynig Praynig Praynig Praynig Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing....

Този етап мина, няма проблеми, сега започвам субовете на 19-та. Но това да не заблуди някой. Преди това ще има и 18-та...  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

17 серия супер ме изкефи. Първо, че се видя какво чудо ненадминато е Ейшан. И второ - последната сцена, в която Ейшан целуна Езел, а той си изтри устата. Това тотално ме размаза от удоволствие.  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 674
Прекрасни сте..нямам думи.Казвате 17-та ще е готина като си обърсвма устата от Ейшан,още тази вечер сядам да я гледам.Няма оттърване  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт