FarmVille - 22 тема

• 31 081
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Изнервих се,тази сутрин не ми се отваря фермата.Вчера доста чаках пак,но поне стана ,а сега не иска #Cussing out.

# 616
Момичета имам приятелка от няколко дни не може да си влезе в фермата.Като влиза от други компютри проблем няма.Но от нейния зарежда до полувина и до там.Какво може да се направи.? Може ли някъде да пишем до администраторите на играта.

# 617
И аз от 3-4 дена много трудно влизам, пробвам с различни браузъри, докато не ме пусне отнякде, че мисиите не ме питат мога ли да вляза, не мога ли. Confused

# 618
  • Бургас
Момичета имам приятелка от няколко дни не може да си влезе в фермата.Като влиза от други компютри проблем няма.Но от нейния зарежда до полувина и до там.Какво може да се направи.? Може ли някъде да пишем до администраторите на играта.

Пробвали ли сте да влизате през Зинга? А на съпорта можете да пишете от тук.

# 619
Някой знае ли за кооперацията боб,ориз и чушки покакво количество трябва да се сее.Вчера имах проблеми с фермата на щерката и засях вечерта,а моята е вече готова.Обрах лалетата и искам да засея боба и чушките,че са за ден,а ориза е за 12 часа и смятам да го сея в другата ферма,но понеже още съм в кооперацията с лалета не мога да видя по какво количество са боба и чущките.Ако някой ми помогне,ще съм му много благодарна.

# 620
Някой  знае ли как да махна досадното "групиране"на публикациите на стената newsm78

# 621
Някой знае ли за кооперацията боб,ориз и чушки покакво количество трябва да се сее.Вчера имах проблеми с фермата на щерката и засях вечерта,а моята е вече готова.Обрах лалетата и искам да засея боба и чушките,че са за ден,а ориза е за 12 часа и смятам да го сея в другата ферма,но понеже още съм в кооперацията с лалета не мога да видя по какво количество са боба и чущките.Ако някой ми помогне,ще съм му много благодарна.
500-чушки,500-боб и 750 ориз

# 622
сега ми се падна от яйцата  подарък  едни момиченца  държат едно като бурканче  нещо такова.Какво  прави.?Не ми се е падало до сега.

# 623
Някой  може ли да ми обясни по  подробно как мага да си изпратя пари или друго от фалшив акаунд към истинския  Praynig Praynig Praynig Благодаря предварително  Peace

# 624
  • Бургас
Някой  знае ли как да махна досадното "групиране"на публикациите на стената newsm78

Влизаш в профила си и под сподели на настройки отмаркираш "Покажи публикациите от приятели в изглед по подразбиране". Но за да спрат изцяло така да се виждат всички от приятели трябва да са направили същото. Аз го направих, но след един час го върнах обратно, защото установих, че когато са групирани ми е по-удобно.

# 625
сега ми се падна от яйцата  подарък  едни момиченца  държат едно като бурканче  нещо такова.Какво  прави.?Не ми се е падало до сега.

Интересно, от кои яйца ти се падна това? От великденските ли ?

# 626
сега ми се падна от яйцата  подарък  едни момиченца  държат едно като бурканче  нещо такова.Какво  прави.?Не ми се е падало до сега.

Да нали дават подаръци както маг кутии.Отгоре пише DOUDLE  AVATAR  SIZE

# 627

Според мен става въпрос за уголемяване на човечето  Rolling Eyes.

# 628
Здравейте! Някой от вас да си пази пощенската кутия с валентинките и да има случайно 10 броя вътре?  Praynig

# 629
Здравейте! Някой от вас да си пази пощенската кутия с валентинките и да има случайно 10 броя вътре?  Praynig

Аз я имам но са 6 вътре,че точно тогава почнах играта.

Иначе да питам нещо,когато беше празника на свети Патрик си купих зелената крава на детелинки и някъде прочетох че може да се родят малки зелени кравички. Сложила съм я сама в краварника и един бик също,но досега нищо не ми е дала. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт