Хайде пак на почивка в Сандански

• 133 774
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ако е бившата резиденция- не се отваря сайта- удобно е само ако си с кола, защото е далече от града. Има басейн и т.н., но всичко е доста соц- изобщо не е реновиран, откакто го помня преди 20 години. Въпреки това ми харесва, заради собствения му парк- прекрасно спокойствие и въздух. Синът ми има астма и много ни допада парка, а също и топлото джакузи и басейна. Не знам дали да го препоръчам- подходящ е както казах само ако държите на парка и тишината, много е спокойно.
Бившата резиденция не е ли Свети Врач? Панорама е друг хотел според мен.

# 121
Панорама е друг хотел, не е Св. Врач /бившата резиденция/.
Били сме в Панорамата преди 2 години. На мен ми хареса - пресичаш една улица и си в парка. Гледката от балкона е красива - към града. Единствения недостък за мен е, че няма закрит басейн, а само открит.  Peace

# 122
Ооо супер темичка - ние всяка година ходим в Сандански Peace

# 123
Цитат
Може ли да поясниш къде нямаше ограждения, кое не е обезопасено?
Ще се опитам да обясня ...хотела е издигнат над пътя и точно там ,където човек сяда да си пие кафе има храсти без ограда(логично ,защото не всички деца са "кротки" като моите )..... на места и храсти няма .... децата тичат и постоянно надничат ...аз имах  прединфарктно състояние ,когато видях че едната се е надвесила надолу  Shocked  .....прегледах снимките ,но нямам подходящи ,на които да се вижда добре .....Пак казвам  -  хотелчето си е супер ,но не е удобен за хора с малки деца .Имсм сними от ресторанта и от други места ,но който се интересува ,на ЛС.

# 124
С малкия ще ходим средата на април и резервирах за тук http://pochivka.bg/o-13321-%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8% … D0%B4%D0%B8%D0%BE.
Реших, че е безмислено да се вкарвам за хотел, при положение, че по цял ден ще сме навън и само ще преспиваме там.Вижда ми се прилично.

# 125
  • Варна
Все поглеждам за някоя нова оферта, ама няма  Mr. Green

# 126
Някой да сподели за евтина квартира, гледам че има по 8 и 10 лева. Кака са като условия, ако е изпробвана още по добре. Чакам отзиви може и на лични  Grinning

# 127
  • Варна
Някой с пресни впечатления от Перун?

# 128
  • София
Някой с пресни впечатления от Перун?
В момента мъжът ми е там с детето. Като се върнат в понеделник ще пиша.

# 129
  • Варна
Ще чакам с нетърпение, въпреки, че май позакъсняхме с резервациите.

# 130
  • в града на вечния купон
аз за хотел панорама се чудя, но няма мнения

# 131
В Медите водата в басейна е доста хладка  Close, въпреки , че на таблото пише, че е 30 градуса, ама не е.  Close Иначе всичко друго е супер- стаите, закуската, персонала, ресторантите, боровата горичка до хотела, детската площадка отвън. Детския кът вътре също е доста зле, но според децата беше ок.  Peace

# 132
  • София
Ще чакам с нетърпение, въпреки, че май позакъсняхме с резервациите.
Да разкажа за хотел "Перун" както обещах. Впечатленията ми не са преки, а от разказаното от мъжа ми. Съпругът ми и детето, което няма 4 год. бяха там с 3-дневен пакет със закуска и вечеря. Цената е супер ниска, но за нея не се получава кой знае какво качество. Били са в единична стая с едно легло персон и половина. В стаята има телевизор и хладилник. Предварително съпругът ми звъня в хотела да пита дали има хладилник в стаята и му отговориха, че няма, все едно не работят на същото място. Пита ги и дали вечерята е на блок маса и му потвърдиха, а в действителност се предлага само 1 ядене (дори няма избор от 3-4 вида ястия от меню), като за детето не се полага (нали е безплатно).
В хотела има джакузи, но те не са го посещавали. Ходили са на басейна на хотел Пирин, който е наблизо, като са си купували билет от Перун срещу 10лв за възрастен. За деца над 4 год. май е 6 лв.
Ами това е, както се казва: "За толкова пари - толкова."

# 133
Ааа, развалили са обслужването!
Когато ходихме декември месец изхранването беше на блок маса и изборът беше много богат.
Жалко!

# 134
  • Варна
Аз пък резервирах точно за там. Ама така като гледам май няма свестен хотел в Сандански. На единия му куца това, на другия друго, аман вече от българска простотия. Прочетох всичко за хотелите и нищо не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт