Хайде пак на почивка в Сандански

• 133 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Ама това не е нормално. Не може един път обслужването и условията да бъдат почти отлични и след няколко месеца така да се с*овнясат нещата. Всъщност, защо да не е нормално - в България сме!  Sad
Barbera, въпреки всичко ви пожелавам да си изкарате страхотно и да останете доволни. Кога планувате да сте там?

# 136
  • София
С малкия ще ходим средата на април и резервирах за тук http://pochivka.bg/o-13321-%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8% … D0%B4%D0%B8%D0%BE.
Реших, че е безмислено да се вкарвам за хотел, при положение, че по цял ден ще сме навън и само ще преспиваме там.Вижда ми се прилично.
EmiliT и аз резервирах за там, средата на май обаче. Ще кажеш ли как сте изкарали в студиото. Отговаря ли реалността на снимките? И дали банята е до вратат като влизаш или по далеч? Колко близо е до парка? Ще съм благодарна на всичките ти впечатления   bouquet Hug.

# 137
  • Варна
Ама това не е нормално. Не може един път обслужването и условията да бъдат почти отлични и след няколко месеца така да се с*овнясат нещата. Всъщност, защо да не е нормално - в България сме!  Sad
Barbera, въпреки всичко ви пожелавам да си изкарате страхотно и да останете доволни. Кога планувате да сте там?
Благодаря ти за пожеланията  Hug Резервирали сме от 02.05 за 6 нощувки, но съм притеснена вече. Дано да няма неприятни изненади.

# 138
Betelgeize, мястото на студиото е перфектно.Близо до парка, до центъра и изобщо много е добро.Студиото си е точно като на снимките- само са разменили мястото на хладилника и масата.В гардеробчето има пералня.Кофтито е с банята.Точно до вратата на студиото е, но е от тия старите и не е много приятно.Другото кофти е входа.Много е зле.Но те самите хора си казаха, че наема е толкова малък точно заради тези неща.В началото ми беше малко кофти, но след няколко дни свикнах.Ние все още сме тук де.
Интернет се хваща от две съседни места.
Има и една баба, за която сигурно са ти казали.То всъщност да ти кажа е като един стар апартамент и просто едната стая с балкона е направена на студиото, а бабата обитава другата част.
Та бабата е приятна жена.Моя син понеже е много злояд и като му взема нещо навън не го яде и всеки път бабата ме изненадва приятно с някоя манджа и той поне хапва.Само си заключвай вратата, защото тя чука и не чака, а направо нахлува.И другото кофти е, че става посред нощите или в ранно утро и е малко шумна.
Но пък много гледах наоколо и няма друго на такива цени на толкова добро място.За мястото съм най-доволна.
Наложи ми се да купя кофа и парцал, защото нямаше с какво да се чисти.
Като цяло има си и плюсове и минуси.
Надявам се да си изкарате хубава почивка.
Ако има друго питай.

# 139
  • Варна
Както го описваш ми прилича на студентска квартира, с хазяйка Mr. Green Никога не бих отишла на почивка при такива обстоятелсства, ако ще и за без пари Peace

# 140
Ами да ти кажа аз преди да дойдем не знаех, че е така.По телефона ми казаха, че си е самостоятелно и , че има баба на етажа, а не че е в един апартамент.И аз си го запазих.Като дойдохме вече разбрах, че е така.

# 141
  • София
EmiliT на мен това с бабата ми го спестиха. Обясниха ми че това е самостоятелен етаж от къща, тоест освен нас няма никой друг. Изрично питах за банята, понеже ми се видя странно, че не е снимана. Казаха ми че е хубава, но просто е до студиото, понеже като къпеш малко дете, има значение, да не го разнасям мокро натам насам. Ще се обадя да анулирам резервацията, отиваме на почивка и потропващо бабе, колкото и да ми е симпатично, НЕ благодаря.

# 142
Аз заминавам на 30 април в http://sandanski.hoteliinfo.com/mia , ще споделя мнение като се върна. Засега в комуникациите с жената, която го отдава под наем е безпроблемна. Дори каза, че е купила дюшече за кошарката в спалнята, за да не носим от в къщи. Пък да видим newsm78

# 143
  • София
Момичета някой да има впечатление от това място http://sandanski.hoteliinfo.com/thomaspalace.
Притеснява ме това, че е на главната само, иначе изглежда много добре, но да не е много шумно  newsm78.

# 144
Betelgeize , да не ме издъниш, че се отказваш, защото съм ти разказала, защото ние все още сме тук за още 5 дни и да не ни тормозят нещо.
Иначе Томас палас е точно отсреща на студиото.Не е шумно и мястото е ОК като разположение.
И аз мислех тези дни да вляза да го поразгледам за другия път.

# 145
  • София
Емили споко, няма, щом сте там още пет дни, ще се обадя след 6.
В Томас палас и цените са много хубави за над 6 нощувки 35 лв.
Ще го обмисля сериозно като вариант. Като разгледате пиши  Hug. На картинка пак много хубаво изглежда Thinking.
То направо трябва да те питам какво пиеш, натам вървят нещата   bouquet.

# 146
  • Варна
Здравейте
Има ли някой в Сандански? Тази седмица го дават много лошо времето и се чудя дали изобщо да тръгваме. Не ми се ще през целия престой да си отлежаваме в стаята. Голям късмет.

# 147
Днес се прибрахме от Сандански.Бяхме в СПА хотел "Алекс".Хотелчето не е лошо ,но СПА - няма.Има парна паня,сауна,тангентор.Не сме ги използвали.Но като цяло съм доволна .Цената за възрастен е 39лв. ,за дете  - 18лв.Ние бяхме двама възрастни с две деца,но плащахме само за едното дете .Цената включва закуска ,обяд и вечеря.Ако не си претенциозен  - храната е добра.Детската порция беше голяма и я разделяхме.

Ще пиша повече като имам време

# 148
  • Варна
Ние отложихме пътуването тази седмица поради лошото време. Татянка-Бърборанка кажи и в каква стая бяхте. Ние сме с едно дете, искам и само закуска с вечеря, защото през деня ще сме на вън. Хотела на хубаво место ли е? Всичко каквото се сетиш Simple Smile

# 149
Барбера, на нас ни дадоха апаратмент  - спалня ,хол,кухненски бокс и огромна ,но не безопасна тераса.Входа за апартамента ни беше самостосятелен.

http://www.alexspahotel.com/index.php?lang=bg   - изглежда малко по-различно от снимките .Сякаш е  занемарено.Може би през лятото изглежда различно,знам ли....

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 11:49 от Татянка-Бърборанка

Общи условия

Активация на акаунт