Хайде пак на почивка в Сандански

• 132 677
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Аз също клоня към апартамент под наем - предлагат се много изгодни и сносни местенца, обаче трябва да се побърза с резервирането. В края на миналата седмица се обаждах и се оказа че съм се сетила малко късничко Peace

# 631
В детския басейн на интерната не се допускат възрастни
Ние сме ходили няколко години поред и не е имало проблем с гъби, инфекции и т.н.
От останалите басейни сме ходили само в Св Врач- също не сме имали проблеми

# 632
Привет  Hug
Някой има ли информация за бунгалата Сън Сити  - http://www.fullfresh.bg/catalog.php?pid=248 - много ли са отдалечени от центъра? Прочетох, че са близо до парка, но до колкото разбрах, самият парк е в края на града. Ще сме с малко дете, и ми се иска да си правим разходки освен из парка, и из града, съотвено да хапваме някъде и така... Разполагаме и с автомобил, но така или иначе ми се иска нещо не съвсем отдалечено  Rolling Eyes
Благодаря предварително   bouquet

# 633
Ние също ще ходим началото на септември за младежкия балкански фестивал - страшно е готино.
И ние ще сме там - не сме присъствали до сега на фестивала, но програмата е обещаваща  Peace

# 634
  • Sofia
Миналата година фестивала беше веднага след Пирин фолк и беше наистина много хубаво но и много препьлнено.Моите деца гледаха с умиление каките които играеха по главната улица Joy

# 635
Ние бяхме в бунгалата през пролетта- изобщо не са далече от центъра и парка
Да добавя- те са точно над единия басейн , който е в парка, и също са много близо до хотел Панорама- така че де факто са в самия парк. До центъра се стига пеш през парка. До Била и други места все пак ходехме с колата- но Била не е в центъра, а до автогарата и пазара , които според мен не са центъра, или поне са на другия край на града спрямо парка.
Самите бунгала са прилични като за бунгала, но все пак има специфичния лек дъх на мухъл и изобщо всички особености на бунгало. Но пък имат чудесна градинка, а точно под тях е басейна. Има и ресторант при бунгалата. За хора с деца е чудесно, според мен. Има дворче, парка е на две крачки, сега и бесейна работи буквално в двора ви Simple Smile
Като бяхме пролетта беше хладно, климатиците не духаха топло, не знам дали духат студено сега в жегата.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 09:06 от ♥ LOST ♥

# 636
Ние бяхме в бунгалата през пролетта- изобщо не са далече от центъра и парка
Благодаря   bouquet

# 637
  • София
И аз благодаря за мненията   bouquet
За сега се спряхме на апартамент, че моята хубавица е трудна на ресторантско хранене...та ще си готвиме в апартамента...
Оказа се, че харесаните вече са заети, но все пак успях да намеря близо до парка и басейна, дано всичко да е ок  Praynig Praynig Peace

# 638
Здравейте, искам да ви попитам за впечатления за хотел Балевуров. Четох доста лоши мнения и се чудя какво да правя, някой ходил ли е скоро там. Благодаря.
Иначе съм била в Бистрица, няма места за съжаление. Жасмин ми идва малко далече от парка, иначе и от там сме доволни.

# 639
Здравейте, искам да ви попитам за впечатления за хотел Балевуров. Четох доста лоши мнения и се чудя какво да правя, някой ходил ли е скоро там. Благодаря.
Иначе съм била в Бистрица, няма места за съжаление. Жасмин ми идва малко далече от парка, иначе и от там сме доволни.

Защо не пробваш във Виктория , Европас или Томас палас? Те са близо до парка .

# 640
  • на последния етаж
И ние планираме почивка в Сандански с малчовците през септември. Никога не сме почивали там, пък нямам и познати, които да препоръчат изпробван хотел, където да отседнем. Та да се присъединя към вас за отзиви и препоръки.  Simple Smile

# 641
И ние планираме почивка в Сандански с малчовците през септември. Никога не сме почивали там, пък нямам и познати, които да препоръчат изпробван хотел, където да отседнем. Та да се присъединя към вас за отзиви и препоръки.  Simple Smile

Аз винаги препоръчвам Перун,като един от най-добрите хотели в Сандански. Ако сте с кола и не ви представлява проблем,че хотелът е в парковата зона и е на около 2 км от центъра,тогава ти го препоръчвам горещо! Peace

# 642
  • Sofia

Защо не пробваш във Виктория , Европас или Томас палас? Те са близо до парка .
За Виктория сьм чела доста лоши неща по сайтове от почиващи а и е на пьтя буквално и всичкия прашоляк от колите е по стайте.Някой беше писал доста по назад в темата за Томас палас че е останал доволен.Ние ще сме в Бистрица за 4 пьт но резервирам 2 месеца по рано та дори и повече.Разликата в цената между Жасмин и Бистрица е много малка но условията различни в Бистрица е по добре а сега като стане и новият хотел ще е още по хубаво.

# 643
Виктория е на центъра,малко над търговската улица.Но това,че прахолякът от колите е по стаите е малко преувеличено.На първия етаж е ресторант,а стаите са дста над улицата,така че се съмнявам да има прахоляци.Пък и улицата не е толкова прашна,нали и офисът ми е там,с/у Виктория! Wink

# 644
http://bulrest.com/en/6444/ Eдна позната дава това. Не е на центъра, но е на около 7-10 минутки пеш от там. За хора с кола би било удобно. Наблизо има и хранителен магазин с топла кухня, както и може да се поръчва храна. Цените са много изгодни за хора с по-ограничени възможности Peace

Общи условия

Активация на акаунт