Хайде пак на почивка в Сандански

• 132 668
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Персеида, не исках да те разочаровам. Отидете, пък ако не ви хареса ще се преместите. Само не плащайте предварително. Все пак паркът на Свети Врач е незаменим. Басейнът с джакузито също са ОК. Ние се преместихме в Медите, които имаха хубави оферти. Апартаментите им са съвсем нови. Децата много ги харесаха. Ресторантът им също е добър. Предлагат готвени неща всеки ден. Лошото в Медите е, че нямат каптиран минерален извор и минералната вода в басейна е съмнителна. Те сега пак имат оферти във http://vsichkioferti.bg/. Медите са малко под Св. Врач и можете спокойно да се разхождате в парка.
Приятна почивка и после да пишеш отзиви.

# 661
А някой да е ходил в TIME OUT? Резервирахме там, изгодна оферта с ваучери, но ми изглежда малко извън града и ми е интересно да чуя отзиви най-вече за локацията, понеже сме без кола...

# 662
Момичета, преди време бях писала в тази тема, защото бях възхитена от Свети Врач. Сега за съжаление трябва да коригирам мнението си. След като надух главата на мъжа ми за гледката, парка, джакузито, басейна.... натоварихме 4 колелета и отидохме за 3 нощувки. Тръгнахме си след първата. Заварихме пуст, неподдържан, мръсен хотел. В ресторанта нямаше какво да се яде освен пържени картофи и някакви замразени от не се знае кога меса, със съмнително качество. Надявам се нещата да се променят, защото хотелът е с невероятен потенциал и ще е жалко да го съсипят. Как може да сменят дограмата и паркета от масивна дървесина, с евтини PVС та, които са се разхлопали вече.... Close

Криша, кога сте ходили за последно в св. Врач?

# 663
А някой да е ходил в TIME OUT? Резервирахме там, изгодна оферта с ваучери, но ми изглежда малко извън града и ми е интересно да чуя отзиви най-вече за локацията, понеже сме без кола...

Хотелът е на Поленишки път.Това е на около километър-два от Интерхотел Сандански,ако това може да ти е някакъв ориентир! Peace

# 664
  • София
Бяхме там юни тази година. Карталовец изобщо не работеше. Свети Врач беше празен.

# 665
Бяхме там юни тази година. Карталовец изобщо не работеше. Свети Врач беше празен.

Резиденцията непрекъснато си сменя собствениците.никой не се задържа за дълго.А през краткото време докато го стопанисва,всеки от собствениците прави някакви негови си измислени промени.
Обзавеждането си е старо,още от Татово време.Това,което е хубаво е паркът и басейнът,който е с минерална вода.Или поне преди беше.
Не ви препоръчвам да отсядате там! Peace

# 666
Ами сега... направих резервация. Защо не ми го препоръчваш Сиссс?
Другите хотели са ми е Панорама или Медите.

# 667
Защото както е писала Сиссс, обзавеждането е от татово време- ходила съм там като дете- абсолютно всичко си беше същото,от килимите до градините, и не е сменяно изобщо
А за тази цена може да се отседне в по-поддържан хотел
Ние примерно ползваме парка им- безплатно, и басейна им- срещу заплащане- мисля че беше по 10 лева

# 668
Ами сега... направих резервация. Защо не ми го препоръчваш Сиссс?
Другите хотели са ми е Панорама или Медите.

Ами незнам дали все още работи,но и да работи,не е хотел за нормална почивка.Лично за мен е прекалено вехто и неугледно! Peace
За Медите ще кажа,че е нов и модерен хотел.Тук има различни мнения за него,но нали знаете -разни хора-разни ...критерии! Laughing
Ако не ти е прекалено късно смени си резервацията с който и да е от двата други хотели-Медите и Панорама,но не и Резиденцията! Peace

# 669

Хотелът е на Поленишки път.Това е на около километър-два от Интерхотел Сандански,ако това може да ти е някакъв ориентир! Peace

Благодаря за отговора!
Все още ми е  трудно да се ориентирам обаче. Най-вече ме интересува дали ходенето до града и до парка е дълго за пешаци с детска количка, стръмно ли е, черен ли е пътят - в смисъл има ли камънаци, в гора ли е, прекалено изолирани ли ще сме от цивилизацията?

# 670

Благодаря за отговора!
Все още ми е  трудно да се ориентирам обаче. Най-вече ме интересува дали ходенето до града и до парка е дълго за пешаци с детска количка, стръмно ли е, черен ли е пътят - в смисъл има ли камънаци, в гора ли е, прекалено изолирани ли ще сме от цивилизацията?

Не е в гора, на нормален път си е и е по-малко от километър. Има и тротоар. Медите са малко по-нависоко от "Time out"/може би колкото от града до него, толкова и от "Time out" до Медите/. Това е пътя от Сандански за с. Поленица. "Медите"  си е почти в Поленица, а селото е на 2км. от Сандански. По-нататък се продължава за "Св. Врач"/Резиденцията, която аз също не препоръчвам/. Можете да се придвижвате пеш до "Time out", но е на баир, изкачването си е изкачване. Хотела е на около 5 години мисля.  Отзиви не съм чувала, никой познат не е отсядал там.

# 671
  • Sofia
Hаши приятели бяха на пролет в TIME OUT  и собственика даже им беше предлагал да ги вози до центьра.

# 672
Ние вече две години ходим в Св. Врач. Вярно, че е много овехтяло, но на нас ни харесва там. Много тихо и спокойно. Ходихме на басейн веднъж в Интерхотела - супер лъскаво, но .... не е моето място. Вземаме си реновирана двойна стая в Св. Врач. В момента, в който вляза в този хотел и ми става спокойно. Особено сутрин рано или вечер, като седнем на огромната тераса - няма такава гледка, тишина и спокойствие. Напълно отговаря на желанието ми за бягство от пренаселената и шумна София.  Иначе момичетата са прави - мизерно си е доста, а за тези пари може да се отиде в хотел с доста по-добри условия. Не мога да си обясня това мое влечение към Св. Врач....а нямам никаква емоционална връзка с бай Тошово време....
А Сандански - прелестен град.

# 673
Ние вече две години ходим в Св. Врач. Вярно, че е много овехтяло, но на нас ни харесва там. Много тихо и спокойно. Ходихме на басейн веднъж в Интерхотела - супер лъскаво, но .... не е моето място. Вземаме си реновирана двойна стая в Св. Врач. В момента, в който вляза в този хотел и ми става спокойно. Особено сутрин рано или вечер, като седнем на огромната тераса - няма такава гледка, тишина и спокойствие. Напълно отговаря на желанието ми за бягство от пренаселената и шумна София.  Иначе момичетата са прави - мизерно си е доста, а за тези пари може да се отиде в хотел с доста по-добри условия. Не мога да си обясня това мое влечение към Св. Врач....а нямам никаква емоционална връзка с бай Тошово време....
А Сандански - прелестен град.

Напълно подкрепям  Peace .... ако търсите тишина , спокойствие , природа и пълен релакс - това ще ви устройва . Както казва моя позната, която често отсяда там  : " Аз лукса си го имам в къщи , но нямам тази природа ..." 

# 674
Момичета, много ви благодаря за отговорите! Остава да седна и да помисля! Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт