Хайде пак на почивка в Сандански

• 132 665
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Аз най-сетне стегнах багажа и утре рано сутринта пътуваме за Сандански Simple Smile

Препрочитам темата да не пропусна нещо интересно за посещаване....дано успеем за около 10-ина дена да се насладим максимално на града и околностите  Party
Направих си списък и с препоръчаните заведения-ще ги посетя всичките   chef

# 676
  • София
Бяхме там тази година. Карталовец изобщо не работеше. Свети Врач беше празен.

# 677
Аз най-сетне стегнах багажа и утре рано сутринта пътуваме за Сандански Simple Smile

Препрочитам темата да не пропусна нещо интересно за посещаване....дано успеем за около 10-ина дена да се насладим максимално на града и околностите  Party
Направих си списък и с препоръчаните заведения-ще ги посетя всичките   chef

Дай насам списъка, Джанче   bouquet

# 678
Момичета, по сателитните снимки се вижда едно язовирче до Сандански - яз.Сандански. Знаете ли дали става за риболов, има ли удобни местенца за 2 в 1 /риба&пикник/? Ако сте ходили - дайте малко подробности  Praynig

# 679
Момичета давайте отзиви за Едиа , как е хотела,храна и басейна как е водата,че малката само като го види и няма излизане от там Laughing

# 680
  • В уютен дом!
Момичета, с една приятелка планираме след около седмица - две да сме в Сандански, но трябва да е квартира или най добре апартамент и да е възможно по близо до парка..
От няколко години ходим, но сега тези, в които сме били са заети и се чудиме какво да резервираме, ще съм Ви много благодарна ако ми дадете оферти и предложения  Hug

# 681
  • Sofia
Момичета, с една приятелка планираме след около седмица - две да сме в Сандански, но трябва да е квартира или най добре апартамент и да е възможно по близо до парка..
От няколко години ходим, но сега тези, в които сме били са заети и се чудиме какво да резервираме, ще съм Ви много благодарна ако ми дадете оферти и предложения  Hug
Много е относително идей да дадем близо до парка все пак има доста апартаменти.Аз ходя в Бистрица и естествено сьм доволна от сьотношението качество-цена-локализация.Малко по евтино е в Жасмин но и малко по далече от парка макар там да няма понятие далече  #Crazy
До каква цена и Попови апартаменти са до Бистрица и са добри....

# 682
  • В уютен дом!
Защо да е относително, такива в близост до парка...В Бистрица и ние сме отсядали преди години, но е по далечко от парка, а пък с малки деца... ooooh!
Че не е голям града, не е, но пък и на 5 минутки пеша до красивия парк си е супер  Heart Eyes

# 683
Е,от Жасмин до парка е не 5,а 8 мин! Хайде сега,екстри! Mr. Green

# 684
  • Sofia
Образно казано е така да Жасмин е по далеко на 8-10мин ама и пьк Бистрица си е направо в началото на парка.Моя дребоськ на 10месеца е ходил пеша от там покрай реката кьм парка централната част.Сьс сигурност ще намерите ще има места в Почивка.бг има даста оферти за апартаменти но ака откриеш и отзиви ще е добре че те едно пишат пьк друго излиза....
Весело изкарване и аз сьм включила обратното броене до 22.9  Joy

# 685
  • В уютен дом!
Да, така е, без коментарчета и отзиви е доста смело да запазваме, защото примерно аз харесах една частна квартира, страхотен двор, басейн и прочие, супер, е мацката, с която ще ходим миналата пролет е била там и каза нищо подобно  Rolling Eyes
Басейна те си го ползвали и техни приятели, под навеса отвън през деня ако сготвиш нещо, вечер пак хазяите си сядали..та това е, или даваш на късмет и каквото бъде или разчиташ на препоръки от приятел или някой доволен   bouquet

# 686
Влюбена съм в Сандански  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Изкарваме си повече от страхотно, наближава краят и ми е много мъчно, че трябва да се разделя с това прекрасно късче от Рая!
Направихме си няколко екскурзийки- Мелник, Роженския манастир, Рупите, Петрич, Самуиловата крепост, Попина лъка с водопада.
Утре е ред на с. Златолист-оставих си го за "десерт" !

Навсякъде всичко е повече от това, което съм очаквала  Peace

За храната- само ще повторя момичетата преди мен- бързо хранене- Давидов( има маси и вън и вътре, много е близо до парка, на метри под главната) и Севда и Гошо( взимахме само за вкъщи, няма къде да се седне)   chef
Страхотни манджички!!!
Сладкарница "Шехерезада" ми разби диетката на пух и прах...здраве да е, не съжалявам за нито една калорийка  Laughing
Сандански хан- много, много  вкусно, за съжаление се препълни заведението малко след като ние седнахме...това беше единствения ми проблем  Confused
"При Ичката"- вкусно и доста добро откъм цени, но за малки деца-не! Поне за диванета като моите-масите са почти на улицата...децата трябва или да са вързани или да спят  Confused
Ресторант  "Тропикана" също доста добре се представи с вкусна храна, големи порции и прилични цени  Peace  

Сиссс,
няколко пъти минавам покрай офиса ти и се изкушавам да ти кажа "здрасти"....ама много ме е срам  Sunglasses

# 687
Здравейте!

Иска ми се да отидем до Сандански, за това търся мнение за
Пирин Парк Хотел. Ако някой има мнение бих се радвала да го споделите.

Джанче, много полезна информация си дала. Колко дни бяхте там?

# 688
Все още сме тук, в събота си тръгваме  Confused

Днес се отбихме до Пирин Парк Хотел. Една приятелка е в момента там -какво да кажа- много е стилно, луксозно, лъскаво Simple Smile  Ако можех да си го позволя финансово бих се прежалила за тоя Пирин  Wink 
Приятелката ми каза, че не отсядат за първи път тук, доволни са от всичко и за това все тука си идват.

# 689
Джанче, благодаря за инфото. А вие в кой хотел сте?

Общи условия

Активация на акаунт