Хайде пак на почивка в Сандански

• 133 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Не сме с деца. Смятаме да пътуваме на романтичен уикенд само двамата.

# 721
Това обаче не е СПА хотел, да знаеш.
Лятото има външно басейнче и толкова.
Съществува и едно миниатюрно стълбище към мазето, където пише, че е "СПА центъра", но докато бяхме там нямаше престрашил се да слезе. Въпреки включените уж в пакета процедури.
Хотелът е  тотално архитектурно недоразумение, и въпреки че е нов, вече е в процес на разпад.
Има опасни стълбища, без парапети и с никаква логика във височината на стъпалата.
Нашият апартамент гледаше към съседния двор, където има стопански постройки, кози, кокошки и особено ухание, далеч от романтиката. Това се усеща и на басейна.
Диванът, който се разтяга за деца беше развален.

Интериорът в апартамента беше добре. Чисто беше.
Управителката е много свестна и на място.
Създаде се ситуация с един сервитьор (пиян по обедно време), и тя моментално я разреши в наша полза.
Ако в ръце държеше по-нормален хотел предполагам, че доста често щяхме да ходим.

# 722
Люлин, благодаря за отговора   bouquet.

# 723
Имам питане такова-за през зимата,хотел с голям басейн за плуване.По възможност и СПА с минерална вода за процедури.Знам ,че градът е с меки зими,но се надявам и хотелите да са отоплени ,че съм зиморничева.
Благодаря за предложенията Ви!

# 724
Имам питане такова-за през зимата,хотел с голям басейн за плуване.По възможност и СПА с минерална вода за процедури.Знам ,че градът е с меки зими,но се надявам и хотелите да са отоплени ,че съм зиморничева.
Благодаря за предложенията Ви!

Интерхотел Сандански Peace

# 725
  • София
Здрвейте! Simple Smile

Прибрахме се от една страхотна почивка,която изкарахме в този чуден град Сандански.Не ни се тръгваше но нямаше как,догодина обаче със сигурност пак ще отидем.
Бяхме отседнали в апартамента към хотел Бистрица,просто всичко беше перфектно в него,всички условия,неочаквах че ще е чак толкова добре,освен това всеки ден преди обед идваше жена да чисти.
За хапването за вкъщи си взимахме от Шкембеджийницата,Севда и Гошо и Давидов,много хубави и вкусни манджички но лично мен най-много ми харесаха макароните и крем-карамела от Шкембеджийницата,невероятни.
За заведение ходихме в механа Рай,където не останах особено доволна и Св.Врач там ми хареса.
Опитахме и от тортите на сладкарница Шехерезада,няма такава сладост.
Парка на града е страхотен,особено за деца,това е мястото,много им хареса и на тях,а чистия въздух и смяна на климата веднага си казаха думата,и двете ми деца като отидоха бяха хремави и сополиви и на другия ден,като се събудиха вече нямаше и следа от това нещо,просто невероятно.
И така,страхотен град,хора,въздух,всичко,напролет сме пак там. Simple Smile

# 726
  • София
Здравейте!
Въпросът ми е към почивалите в Интерхотела-имате ли наблюдения каква е разликата между стаите стандарт и лукс? От там ми обясниха, че било в степента на реновиране-лукс били изцяло, стандарт частично. Ама да не е някаква мизерия тогава в стандарт? Всичко споделено ще ми е от полза  Peace

# 727
Здравейте!
Въпросът ми е към почивалите в Интерхотела-имате ли наблюдения каква е разликата между стаите стандарт и лукс? От там ми обясниха, че било в степента на реновиране-лукс били изцяло, стандарт частично. Ама да не е някаква мизерия тогава в стандарт? Всичко споделено ще ми е от полза  Peace

от 5 години ходим там, и всяка година почиваме в стая стандарт. Определено не е мизерия, напротив. Не съм влизала обаче в стая лукс, за да направя сравнение  Peace
Това определено ни е най-чаканата почивка в годината, юни там просто е страхотно ...

# 728
В Интерхотела между стандартните стаи и тези "лукс" няма кой знае каква разлика. Мизерия в този хотел няма, може да ви дадат с една идея по-лош изглед на стаята, но условията вътре са съвсем прилични. Всъщност това е любимия ми хотел в града.

# 729
  • на морския бряг
В Интерхотела между стандартните стаи и тези "лукс" няма кой знае каква разлика. Мизерия в този хотел няма, може да ви дадат с една идея по-лош изглед на стаята, но условията вътре са съвсем прилични. Всъщност това е любимия ми хотел в града.
Peace  На нас също ни е любим вече 4 години!

# 730
  • Düsseldorf
Не по конкретно запитване, но да кажа и аз своето мнение.
Много обичаме да ходим в Сандански, но ако ще дава човек повечеко пари - мястото е Пирин парк. Заслужава си всяка стотинка, Интерхотела аз лично не го обичам, въпреки големия басейн - твърде много ми лъха на соц!!
Но инак добър компромисен вариант си остава хотел Свети Никола - басейнът му е минерален, толъл целогодишно, често имат добри пакетни цени. Стаите са малки, но пък си на пъпа на града - на главната улица... Повечето други хотели изобщо не са с минерална вода....

# 731
Здравейте и от мен,

за мен Интерхотел Сандански е мястото! Стаите лукс са чудесни, само такава резервираме разликата в цената не е голяма. Доколкото разбрах на другите стаи банята не е реновирана иначе обзавеждането е сменено. Луксът са на по-високите етажи (на нас винаги ни се пада 6-ти). За хотел 4* обслужването е на много добро ниво. Аз лично съм много доволна! Сравнявам с Медите и Пирин...

# 732
  • sofia
Здравейте,Моля да ми помогнете ..............
Трябва да намеря стая за баба с внучка  на година и половина. Мисля да ги изпратя на почивка там  през месец март, защото малката доста боледува. Трябва ми нещо непретенциозно ,но все пак и да е прилично за не много пари.Държа да има собствен санитерен възел и да не е с мухал все пак. Без излишен лукс ,но да е близко да парка. Някой ако е ходил в прилична квартира или стая под наем в този район нека да ми пише на лични . В нета намирам все хотели ,а те ми идват скъпи.А така да отидат без да сме резервирали нещо не ми се иска защото там ще се чуди бабата как да се оправи.

Ще се радвам ако споделите къде сте били и сте доволни.  Hug

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 17:12 от vili80bg

# 733
Вили, ние сме били 2 пъти в Томас палас. Мисля, че отговаря на изискванията ти, дори ги надхвърля  Peace

# 734
  • Sofia
Момичета дали не сме за нова тема ама аз нещо не успявам да пусна??
Иначе на мен фаворит в този ценови клас ми е Бистрица.

Общи условия

Активация на акаунт