Хайде пак на почивка в Сандански

• 132 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
В Сандански сме вече почти седмица. Последните дни времето не е подходящо за дълги разходки и излизаме за по 30-40 минути колкото децата да се разнообразят. В града има ли детски клуб или място, където децата да се налудуват на закрито? Вече едва ги удържам да не изпотрошат мебелите и посудата в апартамента...
И зад Св.Никола има т.е откам паркинга в уличката отзад.

# 706
Katerinia,   bouquet  Довечера ще потърсим и зад Св.Никола. Вече посетихме Алора и децата поиграха добре. Мястото ги предразположи към тихи игри и енергията им за деня все още не е изразходвана  Laughing

# 707
И ние се завърнахме от една прекрасна почивка в Сандански   bouquet
градчето е страхотно, имах предварителна представа, че е по-малко, а пък то доста по-мащабно  ми се стори. може би защото на принцесата ходенето не й спореше много, та се наложи бая да я поносим (мислехме, че ще се справим и без количка, та не взехме  ooooh!)
Бяхме отседнали в х-л Панорама - прекрасно място, много ни хареса. Локацията е чудесна - на метри от парка. Хигиената беше на високо ниво, в басейна водата беше топла(той се пълни с топла мин. вода, та затова може би, не ми се струва да е бил подгряван). И към ресторанта нямам забележки - вкусно и на прилични цени. Интернет си хващахме безпроблемно в стаята.
Не мога да пропусна да отбележа сладкарница Шехерезада - чудни пастички на още по-чудна цена Crazy
Първата вечер улучихме едно от по-скъпите заведения -пицария  Санди, преди входа на парка - само си спомням, че порция миш-маш беше 8.50  Shocked А пък като погледнеш отвън - ми масово заведение си е, даже сядаш на маса със скамейка - тип бирарийка някаква, но цените им бяха до небесата  Thinking
Та това е в общи линии, другата година, здраве и живот - пак сме там  Hug

# 708
  • София
Здравейте и от мен!

Плануваме да отидем в Сандански семейно около десети октомври поради,което изчетох цялата тема,много полезна информация,особено обясненията на Сис,много ми помогнаха.  bouquet

А ето и моите въпросчета:

Понеже никъде не срещнах в темата въпрос относно ж п гарата на Сандански и тъй като ще пътуваме с влак искам да попитам къде се намира всмисъл в края на града ли е,в началото ли е,на колко км.е от центъра,става ли пеша да се придвижим до центъра или трябва такси да вземем?

Относно хотелите,спряла съм се и още се двоумя между хотел Жасмин,Бистрица и Томас Палас(още мнения за тях няма да са ми излишни)),апартаментите,които видях от линковете в темата също изглеждат много добре но някъде прочетох,че собствениците предпочитат да са поне 7-10 нощувки за по-малко не става и в тази връзка има ли някой,който е бил за 3-4 нощувки в апартамент?

И другото,което не разбрах,парк Свети Врач във самия град ли е и има ли нещо общо със централният парк,незнам дали се изразих правилно но не ми стана ясно относно парковете в Сандански и ще се радвам някой да ми разясни.))

# 709
  • Sofia
ЖП гарата е извьн града на около 2км. не става за ходене пеша доста е и после като влезеш в самият Сандански и стигнеш до горе долу изброените хотели.Автогарата пьк ти е на 5-10мин пеша от тях.
Жасмин си е семейна кьща превьрната в хотел.Влизайки в началото стьлбите са вити и тясни и е не удобно ако ще има и детенце.Намира се някак в една задьнена улица ака си идвала друг пьт около БИЛА е.Няма асансиор има 3-4етажа чистят ведньж два пьти най много в седмицата и имат сравнително големи тераси за хотел тук болйлерат ти е в банята и от 3-те изброени май са с най ниски цени(което не е критерии разбира се).
Томас Палас само знам че е на една пряка до главната и нищо друго.
Сега сьм в Бистрица вече за 4пьт.За да не прозвучи рекламно сьм ти писала и на лични.
Това с броя на нощувките няма проблем поне тук леля идва преди месец в хотела и беше спала 2 нощи никой не я агитирал за по вече или да се мрьщи(снощи настаниха едни за една нощ).
Собственика е много готин и разбран човек  Laughing
От мостчето с фонтана и Австриискя хотел влизаш в парка който е много красив  bouquet

# 710
Свети Врач е извън града и има собствен парк, няма транспорт до града, на поне 3 км е от града и поне според мен не става за (ежедневно) ходене пеш до града

# 711
  • София
Благодаря ви за информацията,много ми помогнахте  bouquet и вече ми се изясниха нещата,  чакам само да минат дните и да тръгваме,нямам търпение. Simple Smile
Резервирах в хотел Бистрица и надявам се че съм направила правилният избор с  оглед това,което търся като цена,условия,място и т.н.,дано да е така и да си изкараме страхотно.

# 712
Здравейте,и  ние  другата седмица отиваме за първи път в Сандански,и също сме резервирали в хотел Бистрица,ще  ходим с рейса,и ще съм ви много благодарна ,ако ми обясните как мога да стигна от автогарата до  хотела Peace

# 713
  • София
*opera*,виж малко по-нагоре поста на katerinia,където е писала,че автогарата е на 5-10 мин.пеша от хотела. Peace

Приятна почивка. Simple Smile

# 714
Здравейте,и  ние  другата седмица отиваме за първи път в Сандански,и също сме резервирали в хотел Бистрица,ще  ходим с рейса,и ще съм ви много благодарна ,ако ми обясните как мога да стигна от автогарата до  хотела Peace

Зад автогарата има 3-4 блока, минавате ги и след тях е е пазара, минавате директо през него, след това има улица, която се пресича и продължавате покрай строежа, то май вче си е сграда и следващото е вашата дестинация, на около 5 минутки пеш е, не е никак далече. Попитайте някой Peace

# 715
  • Sofia
Савсем правилно са те го обяснили.Блоковете са успоредно с пазара.На последното блокче завивате на ляво за има няма 10м. и после пак на дясно оттам само на право минавате покрай другата част на пазара коята ви е от дясната страна а от ляво имате 2 закусвални за банички и нранителни стоки.Пресичате улицата и пак на право от дясната страна строежа ще е новият хотел Бистрца веднага след това в зеленого блокче е Бистрица.На 1ет е рецепцията Стойчо е собственика.

# 716
Някой има ли информация за Алекс Спа Хотел. Благодаря предварително.

# 717
  • в града на вечния купон
бях там за 24 май и ми хареса, чисто, уютно и храната беше на ниво......

# 718
Много ви  благодаря за отговорите Peace

# 719

С деца ли си?

Общи условия

Активация на акаунт