Хайде пак на почивка в Сандански

• 132 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
В апартамнет под наем сме

# 691
Сисссс помагай сега с инфо Laughing Мислим да посетим прекрасният ви град другата седмица и ми се иска няколко дни и до Гърция да отскочим за последно плажче,но досега не сме ходили в Гръцко и питането ми е следното къде в града има туристическа агенция да ни съдейства ,защото не ми се тръгва така на сляпо като ни е за първи път Praynig

# 692
mimito_lv81 , има естествено! Агенции дал Бог! Laughing
Едната е "Оазис". Ето ти направо телефон на жената,която е в офиса им -0878410400-Ваня.
Другата е "Джи Джи Холидейс" -0889531885 -Мария.
И двете са ми близки,така че може да използваш и името ми като посредник! Wink
Оазис се намират до хотел Анели,но не знам точния адрес.
Джи джи са на бул.Свобода 13.
Пиятно изкарване!  bouquet

# 693
ей Сиссс страшна си Hug много благодаря ще ги потърсим  и разбира се ще ги намерим Laughing

# 694
За тези от вас, които ще ходят в града след 10.09 - след тази дата отваря детската кухня  Peace могат да се записват и деца, кото не са от града. Нужни са копие от акта за раждане и бележка от лекар, че няма алергии. Записването е ден за ден, а не за цял месец напред, както в София. Т.е. ако отидеш в четвъртък, ще може да се вземеш хана за петък и т.н. миналата година порцията беше 1,70лв. Дава се в кутии  Peace

# 695
В Сандански бяхме този Май, отседнахме в Керемидчиевата къща. Много приятно място, с приятни собственици, но стаята ни гледаше към улицата и макар че беше неделя сутрин - се чуваше доста неприятно шума от колите, още от 7-8 сутринта.

Ако това не ви притеснява, определено си беше доста чиста и приятна къщата, апартамент за 4 човека беше 50 лв (за двама 30 лв), на 4-5 мин е до центъра.

# 696
  • Sofia
За тези от вас, които ще ходят в града след 10.09 - след тази дата отваря детската кухня  Peace могат да се записват и деца, кото не са от града. Нужни са копие от акта за раждане и бележка от лекар, че няма алергии. Записването е ден за ден, а не за цял месец напред, както в София. Т.е. ако отидеш в четвъртък, ще може да се вземеш хана за петък и т.н. миналата година порцията беше 1,70лв. Дава се в кутии  Peace
Може ли малко инфо кьде е зеписването може би е в детската им градина или???? bowuu

# 697
Може ли малко инфо кьде е зеписването може би е в детската им градина или???? bowuu

Да, извинявам се. Кухнята и самата детска ясла се намират на ул.Казепов - над Културния дом. Аз съм ходила да записвам в часовете, когато дават храната - между 11-12:30ч. В нет-а име телефон - 0746/23461, но мисля че не е актуален.  Hug

# 698
  • Някъде там
Здравейте момичета.Ние се върнахме в неделя от Сандански.12те дни ми се сториха като 2,не ми се тръгваше,изобщо. Sad Бяхме в апартамент много близко до парка но малко в баир,по пътя за резиденцията,в първия блок.Вече втора година отсядаме там и сме много доволни.
Ето координати http://pochivka.bg/o-6729-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D … D0%B0%D0%BC%D0%B0

# 699
Ние днес се завърнахме от Сандански. Бяхме резервирали спа Самсара апараменти. Нямаше много отзиви за тях и така рискувах т.к. нямахме и много време за резервацията. Въобще не ги препоръчвам - доста мръсно и неподдържано. Диванът пропадаше в средата, дръжката на банята падаше, едната врата не се затваряше, прах зад вратата и т.н. А също беше и доста тясно - според мен е една стая, но преградена на 2 - спалнята беше 2.5 на 3м макс. В банята не може да се обърнеш, а също няма рафтче да си наредиш тоалетните принадлежности. За мен естествено най-големия проблем е, че беше мръсно и неподдържано. Та така изнесохме се след 1 ден там. Иначе Сандански е страхотно място. Чудесно градче.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 21:26 от tzveta_al

# 700
  • Sofia
Tcveta_al  кьде си доизкарахте почивката не спомена кьде се преместихте и как е било там???
Макар аз винаги да ходя на едно и сьщо място но все пак да знам евентуална кьде да не попадат и мои познати ако няма места в нашият хотел кьдето сме.  bouquet

# 701
Преместихме се в Медите - в апартхотела. Там съм малко със смесени чувства. Доста коментари има за него. Като цяло хотела не е лош, но си има неща дето му куцат. За втори път сме там. Били сме там и преди 2-3 години. Тогава не работеше басейна, сега пък спа центъра им не работеше, което не го споменават ако не попиташ изрично. Външният басейн беше доста студен според мене, а явно и не само според мен, защото никой не видях да се къпе там. Само деца на детския басейн имаше, може би той е бил по-топъл. Вътрешният беше добре. Не съм сигурна колко им работят филтрие т.к. се забелязваха налепи по полчките на басейна. За чистотата на стаите също имам забележка, определено съм била и на доста по-непретенциозни хотели, но по-чисти. Закуската според мен беше добра, това няма как да не го отбележа. Ресторантът също готвеха вкусно. Интернет уж има ама в стаята не се хващаше.

# 702
В Сандански сме вече почти седмица. Последните дни времето не е подходящо за дълги разходки и излизаме за по 30-40 минути колкото децата да се разнообразят. В града има ли детски клуб или място, където децата да се налудуват на закрито? Вече едва ги удържам да не изпотрошат мебелите и посудата в апартамента...

# 703
В Сандански сме вече почти седмица. Последните дни времето не е подходящо за дълги разходки и излизаме за по 30-40 минути колкото децата да се разнообразят. В града има ли детски клуб или място, където децата да се налудуват на закрито? Вече едва ги удържам да не изпотрошат мебелите и посудата в апартамента...

Детски клуб Алора е точно зад ДСК на главната улица, попитайте и ще ви кажат къде да го намерите Peace

# 704
Diancheto, благодаря  Hug   

Общи условия

Активация на акаунт