Хайде пак на почивка в Сандански

• 132 689
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте отново на всички! Снощи се завърнахме от Сандански. Бяхме в хотел Едиа за 3 нощувки. Общо взето ми хареса - хотелът е доста луксозен, има голям външен басейн с детска по-плитка част. първият ден водата беше доста студеничка, но на третия ден успяхме да влезем с детето. Храната в ресторанта е хубава, но доста еднообразна. Закуската беше една и съща през всичките дни. В стаята си имахме телевизор, хладилник, климатик. Единият ден ходихме на градския басейн. Водата беше топла, беше спокойно, къпахме се с малкия на воля. За басейна на Интерната, казаха, че в детския басейн не пускат придружител за детето, което нас не ни устройваше, защото сме на 2 г. и не смея да го пускам сам. Така, че ходихме на градския и в хотела. Посетихме с. Златолист. Невероятно място - нямам думи да ви опиша колко е красиво, истинско, чудотворно. Трябва всеки да го посети. От Златолист тръгнахме за Мелник и Рожен. Препоръчвам Роженският Хан - точно в самото начало на Рожен вдясно. Там обядвахме и останахме доволни от обслужване, кухня, обстановка. А за Рупите наистина пътят е в ремонт и се минава през с. Струма. Искам и още нещо да споделя. Наложи се малък ремонт на колата ни. Попаднахме на един сервиз точно в началото на Сандански вдясно - казва се Автоперфект. Наистина се перфектни - възхитена съм от обслужване и  отношение. Едно голямо благодаря и на тях. Това е момичета. Сандански ми хареса и при първа възможност ще отидем пак.

# 616
  • На земята
Здравейте отново! Утре сутрин заминаваме и се сетих да ви попитам, къде може да се вземат колела под наем с детска седалка, цени и т.н. знаете ли? Много ми се иска поне един ден да отделим за малко спорт. А също и интересна дестинация?
Люси, много полезна информация, радвам се, че почивката ви  е била хубава.

# 617
  • Sofia
Здравейте и аз да попитам до кога работят детските басейни като време(месец).
Миналата година бяхме до 11.9 и работеше поне този на Интерната ама сега ще сме там от 22.9 и се чудя дали няма да е затворил детския басеин newsm78
Имаше мамчета в темата от там моля да се включат с помощ Hug

# 618
Здравейте и аз да попитам до кога работят детските басейни като време(месец).
Миналата година бяхме до 11.9 и работеше поне този на Интерната ама сега ще сме там от 22.9 и се чудя дали няма да е затворил детския басеин newsm78
Имаше мамчета в темата от там моля да се включат с помощ Hug

Мисля,че Интерната го затварят за ощо ползване като започне учебната година,т.е. от 15.09.но не съм сигурна! Peace

# 619
Миналата година бяхме след 15 септември и ползвахме детския басейн на Интерната, но се съобразявахме със заниманията на децата. Общо-взето по обяд имаше 1-2 часа свободен достъп и след 16-17 часа - също. Тази година смятаме да си организираме почивката преди започването на учебната година за да не си гледаме постоянно часовника... 

# 620
И ние се върнахме преди седмица от Сандански и ще споделя моите впечатления. Въпреки противоречивите мнения  във форума, бяхме с ваучер за "Медите" и останахме много доволни.  Водата във вътрешния басейн беше мн.топла и децата се къпеха почти само там- на сянка и прохлада. Иначе външният е малко по-хладък, но беше ужасно горещо. Бяхме в апартамент  с кухня- с мивка,печка, диванче , Телевизор, хладилник и голяма стая  със спалня и разтегателен диван достатъчни за 4 човека.Закуската беше еднаква,а за вечеря избирахме между 5 салати, 5 основни и 5 десерта.Останалото си го поръчвахме.Храната е хубава, част от сервитьорите- малко по-неориентирани Simple Smile,но като цяло беше о.к.  Хареса ми,починахме супер. Simple Smile

# 621
И да добавя нещо- по препоръки от тук обядвахме в Сандански хан,където ни почерпиха с невероятен десерт след обяда- огромна чиния с печена ябълка с мед, парче домашна торта, парче грис халва, крем карамел, диня и 4 топки от техният  домашен нуга сладолед. Беше супер.
Обядвахме и в Сън Сити- много е приятно, кухнята е мн.хубава, цените са по-ниски..  За останалите заведения , препоръчани тук- не остана време Sad Но следващият път...
Само да кажа че ходихме и във Воденицата( по пътя за Роженският манастир), но нещо не ме впечатли особено-нито мястото,нито храната.. Не знам,може би не сме уцелили момента...

# 622
  • Варна
Някой да е отсядал в апартамент под наем в града,да даде линк или координати и инфо?!
Искам да заведа малкия за 10 дни началото на септември,но не ми се отсяда в хотели. Rolling Eyes

# 623
  • Стара Загора
Някой да е отсядал в апартамент под наем в града,да даде линк или координати и инфо?!
Искам да заведа малкия за 10 дни началото на септември,но не ми се отсяда в хотели. Rolling Eyes
Ние ползвахме апартамен ЯНа...доволни сме. Приятели ползваха апартамент Боян...и на тях им хареса.

# 624
  • Sofia
Аз ходя в Бистрица и сьм много доволна това ходене ще ни е 4лТова е мальк семеен хотел но имат и апартаменти не си обвьрзана с храна и цените са нормални има даже и камериерки почистват всеки ден и сменят белио на 3 дни а местото му е прекрасно като локация до парка да центьра до пазара аба доволна сьм.

# 625
 Сега се върнахме от Сандански - бяхме в х-л Медите с ваучер за 158 лева.
 Сандански е страхотен, пълен с хора и деца дори 11 часа вечерта. Усещането като се разхождаш по тъмно из града е страхотно!
  От хотела останахме доволни, единствената забележка е към закуската - имаше избор и количество, но някак си много постно ми се видя въпреки това.

# 626
Апартаменти ЯНА- и ние сме много доволни от тях и задължително ще повторим,а Сандански стана наша любима дестинация .

# 627
  • София
Здравейте,
наумила съм си 7 нощувки в Сандански в началото на септември....но нещо не мога да избера, така че моля помагайте. Ще сме баба, мама и дъщеря..

Хареса ми х-л Панорама , цената ми е поносима 3ка за 7 нощи 450лв ( мъжа ми ще остава с нас за 2-3 нощи)
За Басейна май изчетох, че е чист, но не разбрах топъл ли е и пренаселен ли е? Далече ли е от места за хранене, бая ли е катереното нагоре, към хотела после, че ще сме пешаци?

Другия ми вариант е хотел, квартира близо до интерната...

Но пък ми се иска тихо , спокойно място, по-близо до природата и повече лечебен ефект за щерката , дето всички вируси я хващат... Confused

Другото ми чудене... Embarassed абе доста съм притеснена в тия топли минерални басейни колко са чисти, да не се върнем с гъби, бактерии и тем подобни...

Моля , помагайте да реша , че време не остана  Hug  bouquet Hug

# 628
Ние бяхме на квартира и съм страшно доволна. Със сигурност пак ще предпочета квартира,тъй като там имаше всичко ,което ни бе нужно за една почивка,особено с дете .

# 629
Ами той Панорама си е баш до Интерната и до много хубава детска площадка в парка. Според мен е на много хубаво и удобно място за пешеходци.
Ние също ще ходим началото на септември за младежкия балкански фестивал - страшно е готино.

Общи условия

Активация на акаунт