ЮЛСКА калпазанка, скри се да играе под пързалка!

• 32 885
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
 Гнид, на Катето стискам палци и съм убедена че до няколко дни ще ходи с мерак Simple Smile
 Цялата съм нахапана от комари, имаме устройство в контактите и в 2те стаи, явно навън са ме яли гадните твари, 6-7 ухапвания до момента открих, 2 са огромни..мажа се със ментолов спирт сега...Ходихме до морето със съседката преди малко, водата вече става за къпане, сигурно в неделя ще направив пълноценен плаж, поне се надявам..
 По повод бибероните, Павел беше ревлив, аз не успях да кърмя, или кърмих 25 дни, после 3 месеца се цедих...и биберона помогна.И да, по-лесно е, някои кърмят и дават биберон...различни случаи има, различни са децата, някои много плачат, някои по-малко...биберона е спокойствие и няколко часа сън без да те буди бебето.Отказването при Павел беше поносимо, мисля че в правилния момент всяко дете би се отказало без излишни драми от него, може би трябва да се опитва за да се разбере кога е дошъл.За това дали те ползват за биберон, понеже като некърмила винаги ми е било интересно как може да спи майката няколко часа без прекъсване, като детето суче по н брой пъти на нощ, не се усеща като суче ли или...? Или просто се свиква да те сучат цяла нощ ...  Crazy

# 646
Веси, понякога се самообслужват децата докато спиш  Laughing Или пък ти в полусънно състояние му даваш да си цока и си заспиваш пак, а после нищо не помниш. Понякога съм се чудила Сами дали е сукал през нощта и съм питала Пламен, и той ми казва че се е будил, плакал, аз съм му дала и е млъкнал. Но нямам никакви спомени за тези събития. Става автоматично и се свиква. Дразнило ме единствено като ме е ползвал за биберон по час-два за приспиване, когато са го мъчили зъби. Confused Тогава много ми се е искало да предпочете биба, но той не е бил на такова мнение. И все пак през повечето време кърменето не ми е пречило.

# 647
  • София
Честито на Инка  Hug темата се напълни с бременни коремчета,това е прекрасно,възхищавам ви се Hug.И на мен ми се иска,но май още не ми стиска Mr. Green
За биберона съм писала,ама пак ще напиша,Александър сам си я махна,беше някъде на 6месеца,когато започнаха да му пробиват първите зъби и той я изплю Shockedхем реве,хем плюе бибата...рева 2дена и то само на заспиване,защото само тогава я търсеше и това беше.Сега съм доволна,че стана така Peace
Гниде,представям си как се чувстваш Confusedи мен това ме чака...от сега ми се реве TiredНо децата свикват и там ще се чувстват по-добре,сред дечица Peace
Сакси,Джиджи ти е писала за зъбите...и аз мисля,че е прекалено рано,трябва да смени зъбките първо Peace

# 648
Веси, понякога се самообслужват децата докато спиш  Laughing Или пък ти в полусънно състояние му даваш да си цока и си заспиваш пак, а после нищо не помниш. Понякога съм се чудила Сами дали е сукал през нощта и съм питала Пламен, и той ми казва че се е будил, плакал, аз съм му дала и е млъкнал. Но нямам никакви спомени за тези събития. Става автоматично и се свиква. Дразнило ме единствено като ме е ползвал за биберон по час-два за приспиване, когато са го мъчили зъби. Confused Тогава много ми се е искало да предпочете биба, но той не е бил на такова мнение. И все пак през повечето време кърменето не ми е пречило.
Подписвам се под всичко. А и бих могла да кажа, че Лили поразреди нощното хранене, преди се будеше поне по десетина пъти, сега нямам идея, но нямам усещането да са толкова много. Не повече от 2-3 пъти например през нощта и вече след 5-6 часа още няколко пъти, тогава става по-начесто.

# 649
  • София
Мерилу, честит ви нов дом - да сте много щастливи в него !  Simple Smile

Гнидка  Hug , мисля, че това, че таткото я е водил е чудесна идея. Дано бързо свикне Катето с промяната  Peace

Инка, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая и едно прекрасно момиченце през новата година  Heart Eyes

Веси  Hug Всичко ще бъде наред и с времето нещата ще се подредят, както си трябва. Важното е, че сте тримата заедно  Peace

# 650
Веси, понякога се самообслужват децата докато спиш  Laughing Или пък ти в полусънно състояние му даваш да си цока и си заспиваш пак, а после нищо не помниш. Понякога съм се чудила Сами дали е сукал през нощта и съм питала Пламен, и той ми казва че се е будил, плакал, аз съм му дала и е млъкнал. Но нямам никакви спомени за тези събития. Става автоматично и се свиква. Дразнило ме единствено като ме е ползвал за биберон по час-два за приспиване, когато са го мъчили зъби. Confused Тогава много ми се е искало да предпочете биба, но той не е бил на такова мнение. И все пак през повечето време кърменето не ми е пречило.
Подписвам се под всичко. А и бих могла да кажа, че Лили поразреди нощното хранене, преди се будеше поне по десетина пъти, сега нямам идея, но нямам усещането да са толкова много. Не повече от 2-3 пъти например през нощта и вече след 5-6 часа още няколко пъти, тогава става по-начесто.
И аз, и аз. Опитвала съм да давам залъгалка, но неуспешно. Не съм и настоявала. Все пак залъгалките са измслени като заместител на майчината гърда  Sunglasses

Инка и тук честито!   Flowers Bouquet Пожелавам ти  stork-girl Заформяйте с Aelia януарската отчетна.

Някой знае ли danibon дали е родила? На ДеЩоВиди термина също наближава...
Сега гледах списъка на бременните ни мами и ми направи впечатление, че са през месец, така че следващите ще ги чакаме с термин март  Laughing

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 16:01 от Kisa05

# 651
 Джоли, Майра, благодаря за отговорите за Нестле- такова чудо едва ли ще намеря тук.

# 652
Сакси, първо за шини, захапки и т.н не ти трябва зъболекар а ортодонт. Второ, незнам дали е време за шини или е рано, но много силно подкрепям профилактичните прегледи, за да се знае положението от рано. Бях правила проучване преди време, защото исках да водя Симона на ортодонт, но така и неуспях да съумея да си координирам отиванията до Софиа достатъчно рано, че да мога да направя час, но ако успея занапред, ще я заведа при Д-р Андреева - 0888421623. Тя е специалист детски ортодонт, но е трудно с часовете там. За месеци напред са. Ако няма промяна, офиса и беше на канала малко след орлов мост.

Честито на всички именици, нови бременелки, новодомци и други с поводи. Чета редовно и се радвам с вас, само нещо нямам муза да пиша. Нямам обяснение защо.

Повръщането ми мина и сега съм щастлива бременна въпреки, че корема много ми личи и изглеждам като в 7ми месец, а съм само в 4ти. Старая се да не го мисля много и да се радвам на приятните дни преди да дойдат жегите.

# 653
  • София
Оле, благодаря ти. Ще й се обадя да си запиша час.  Peace

# 654
  • Варна
Благодаря на всички за милите думи  Hug , надявам се и другите да се похвалят скоро  Laughing.
Гнидка, ще свикне Императрицата  Hug.

# 655
Инка, честито и от мен! Много се радвам, че редиците на бремелинките набъбват Simple Smile
Веси, не съм свикнала да чета неоптимистични и унили постове от теб  Laughing Всичко ще е наред скоро, ще свикнеш, а и е за добро!

Гнид, Катето даже доста бързо свиква с яслата, струва ми се! Дано все по-рядко плаче на оставане!

Сакси, има един дентален център на Попа - ЮниорДент се казва. Мисля, че има и сайт, потърси в Гугъл. Работят много добре с деца, аз съм пращала мои познати там и са много доволни.

# 656
  • София
Адашке, честито!! Лека бременност!!
Весе, горе главата!! Мисли си, че сте на почивка, а като почнеш работа ще се уравновесят нещата!!
Сакси и аз имам координати на добър ортодонт, приятелка ми е и от нея знам, че до 3-4 години не се прави нищо такова по зъбите, имат още да им растат и да се наместват, но ако решиш ще ти дам и нейните телефони. Знам, че съветва към 2-3 годишна възраст да се ходи на зъболекар - да няма някой развален зъб, а и да свикват с такива посещения и да не ги е страх като по - големи, така, че заведи я, но потърси и второ мнение ако ти кажат да ги оправят- това е скъп и дълъг процес.
За кърменето ми е малко болна тема, Криси се отби сама, искаше си през ден- два, понякога три и накрая стана една седмица и не поиска и аз не съм предлагала и така приключи безболезнено, но сега като ви чета и ми стана едно .... Hug

# 657
  • София
благодаря много за информацията, евридика, ине  Hug

# 658
  • София
Супер, щъркелът пак е минал през нашата тема! Инка, честито Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая и една красива девойка на финала!

Аз да се похваля, Маги най-сетне се научи да си казва правилно името. Доскоро се наричаше "Нани". Започнала е много да бърбори и е страшно интересна. Но започна и много да се катери, направо ми се изправя косата от нея! И като се качи някъде нависоко почва "Маги, след долууу, слез долуу". Много е смешна  Joy

Миналата седмица за празниците я изпратих при майка ми в Петрич. Много добре си е прекарала, майка ми беше страшно доволна, че спи и се храни без никакъв проблем. Само каза, че била много палава и все била нащрек да не се удари някъде. Та първото гостуване на баб мина повече от успешно. Друг е въпроса, че се разплаквах всеки път като се чуех с Маги по телефона, предполагам че е от хормоните.

И последно да споделя - имам дата за секцио вече. Обаче е толкова близко до термина и толкова малко вероятно е бебо да я изчака, че все едно си нямам Wink Доки не беше много въодошевен, но склони на моето желание. За разлика от него аз предпочитам бебо сам да си избере датата и така му давам шанс да го направи. Изкушавах се да го планираме за около 20ти юни, за да е моята зодия и да не се заформи тройна рачешка коалиция срещу мен, но реших, че е грубо вмешателство в съдбата му.

# 659
Katche, стискам палци всичко да мине по вода и в твоя полза newsm10
Мами аз има един въпрос или по -точно молба. Илона ще бъде шаферка на чичо си след 1 месец и се сетих за онези карасиви туту-та. От къде мога да си поръчам , или взема под наем или и аз не знам. Май една мама тук ги шиеше, но не си спомням. Благодаря предварително.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт