Цялата съм нахапана от комари, имаме устройство в контактите и в 2те стаи, явно навън са ме яли гадните твари, 6-7 ухапвания до момента открих, 2 са огромни..мажа се със ментолов спирт сега...Ходихме до морето със съседката преди малко, водата вече става за къпане, сигурно в неделя ще направив пълноценен плаж, поне се надявам..
По повод бибероните, Павел беше ревлив, аз не успях да кърмя, или кърмих 25 дни, после 3 месеца се цедих...и биберона помогна.И да, по-лесно е, някои кърмят и дават биберон...различни случаи има, различни са децата, някои много плачат, някои по-малко...биберона е спокойствие и няколко часа сън без да те буди бебето.Отказването при Павел беше поносимо, мисля че в правилния момент всяко дете би се отказало без излишни драми от него, може би трябва да се опитва за да се разбере кога е дошъл.За това дали те ползват за биберон, понеже като некърмила винаги ми е било интересно как може да спи майката няколко часа без прекъсване, като детето суче по н брой пъти на нощ, не се усеща като суче ли или...? Или просто се свиква да те сучат цяла нощ ...

темата се напълни с бременни коремчета,това е прекрасно,възхищавам ви се 
Но децата свикват и там ще се чувстват по-добре,сред дечица

Пожелавам ти
Заформяйте с Aelia януарската отчетна.

Доки не беше много въодошевен, но склони на моето желание. За разлика от него аз предпочитам бебо сам да си избере датата и така му давам шанс да го направи. Изкушавах се да го планираме за около 20ти юни, за да е моята зодия и да не се заформи тройна рачешка коалиция срещу мен, но реших, че е грубо вмешателство в съдбата му.