ЮЛСКА калпазанка, скри се да играе под пързалка!

• 32 887
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Апамче, честит рожден ден!   bouquet Да си жива и здрава и много много щастлива!!!

От 1 седмица Михаил е като залепен за баща си, мен не ме търси за нищо, освен за храна... понякога...  Rolling Eyes От една страна се радвам, че и аз най-после мога да подишам спокойно, но от друга като се замисля, че лятото няма да мога да прекарвам много време с него и ми се иска поне сега да ме забелязва малко повече. Проявявам разбиране(засега  Mr. Green), все пак имат да наваксват пропуснато време с баща си.
Досега все хленчех, че е постоянно залепен за мен...  Crazy Не може да ми се угоди на мен  Whistling Crazy Mr. Green

Хайде отивам да готварствам, че днес и моето братче има рожден ден!

# 76
  • София
Апамче,честит рожден ден миличка,пожелавам ти всичко което искаш,бъди здрава и гледай напред  Hug

# 77
Честит рожден ден, Апамче! Здраве и много щастие!

# 78
  • София
Fio, да ти е живо и здраво братчето  smile3525

# 79
Честит рожден ден, Апамче!   bouquet

# 80
  • Варна
Апамче,честит рожден ден, много здраве, късмет и само хубави моменти!  newsm51
ох, и аз съм ненаспана нещо...въпреки че Павел към 9 заспа и към 8 стана с 1 събуждане.Но умната ми глава се мота до 12 снощи напред назад и после поне час не заспах та днес ми е супер заспало.Времето се оправи , топло е пак, няма бури  Laughing нови...
 Дуци, за постоянно не знам, но с еднопосочен билет дойдохме, ще видим какво ще стане...Дойдохме с 54 кг багажи в два куфара, това би трябвало да говори че искаме да останем и се надяваме да е така.. Grinning За лудницата покрай заминаването, да не коментирам, бях в стрес и физически и емоционален 1 мессец преди това.Аз мразя всичко неуредено и изпочупено по всичко родно и българско, но пусто ми е мъчно..Още от преди да заминем ме налегна това чувство, за сега няма да говоря колко често си поплаквам...Имаме бг тв, и слава богу че е нета и тв че иначе съвсем ще се срина..
Мисля че е въпрос на време обаче да свикна и да се адаптирам, в началото знам че е най трудно....Веднъж да уредим документално всичко, да тръгне павел на ясла и да работя и нещата ще започнат да си идват на място..поне се надявам..Тук има много българи и руснаци, не мисля че се пазят хората един от друг както се твърди...Аз за първи път живея в чужбина, до сега съм била на екскурзии само 2-3 пъти, но впечатленията ми до сега за 25 дни са че българите поддържат контакт и се търсят, поне тук е така.За кипърците мога да коментирам само за хазяите, които са ни съседи.Мили са, носят ми разни неща като сготвят  Laughing да опитам разни традиционни кипърски неща.. Mr. GreenИмат малко дете и често ходим да поиграят с павел, имат люлки и разни такива неща на двора, тук е много модерно да имаш детска площадка в двора си, с люлки, къщи, парзалки и такива..На Велик ден ни каниха на агне, имаше ядене пиене и гръцка музика, която хазяина припяваше на живо... Laughing Joy общо взето обичат масите и гоститата, имаме сходен манталитет...
Доста живописно обрисувах обастановката Simple Smile, пак ще пиша  Crazy
Целувки

# 81
  • София
Веси, бърза адаптация на новото място ти пожелавам  Simple Smile Всичко постепенно ще си дойде на мястото. Съвсем нормално е в началото да ти е криво. Важното е, че сте тримата заедно  Heart Eyes

# 82
Апамче честит рожден ден  newsm59 newsm51 Пожелавам ти да си много щастлива и само хубави неща да ти се случват!  

Лиана, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче!

fio честит рожден ден на братчето ти   bouquet

Киса, още ли е така злояда Меги? Колко дълго се проточи, а преди как хубаво хапваше  Thinking
Злояда си е. При нея се редуват периоди на тотален отказ на храна с такива, коагато хапва по много. Напоследък има апетит, но държи в бузата и храненето продължава по един час  ooooh!

ketito специални благодарности, че сподели за познаването на цветовете при Денис   bouquet    Меги вече ги познава и назовава като любимия й цвят е синия и първо него научи. Вече й се дивят по площадките  Flutter

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 17:22 от Kisa05

# 83
  • София
Апамче, честит рожден ден! Желая ти много хубави моменти и вътрешна хармония оттук натам. И бъди все така силна, усмихната и позитивна  Hug!

Веси, и аз мисля, че е въпрос на адаптация, дано вие да сте от по-адаптивния тип  Simple Smile. Приеми, че това е едно по-хубаво начало и търси хубавите неща. Вие ще идвате от време на време на гости в България, нали?

Не помня похвалих ли се тук, май не, че вече 1 месец не кърмя. Много съм щастлива от това, по едно време се бях отчаяла, че няма отбиване това дете. Общо взето нещата минаха леко, не стана плавно както ми се искаше, но поне нямаше драми. Последните дни обаче, започна да ми бърка в деколтето и да вика "цици". Как да си го обясня не знам, май като започне да огладнява го прави това newsm78. В циците, струва ми се, вече нищо няма и са жалка картинка .

# 84
Apam4e, честит рожден ден и тук! Много усмивки и ведрост ти пожелавам!   bouquet Hug
Дуци, радвам се за приятелката ти! Жалко, че вече не сме съседи, ама като почнеш работа, ще ме навестяваш за кафе. Аз нали пак ще съм в майчинство  Laughing
Аелия, мъжът ми знае за плановете ми за трето, и той иска дечица  Grinning
Веси, както го описваш, звучи добре! Ще свикнете бързо, ще научиш и езика, а и Павел ще говори сигурно не само гръцки, но и английски ще научи по-лесно там. Плюсовете са много, пък и не сте толкова далеч от родината  Hug

# 85
Апамче, честит рожден ден! Много здраве и щастие и само положителни емоции ти желая!

Дуци, честито бебче на приятелката ти!

Фио, честит рожден ден на брат ти, да ви е жив и здрав!

Веси, и на мен ми звучи добре, както го описваш  Simple Smile На мен ми е ужасно кофти, че тук няма българи (или поне аз не зная да има), няма и много деца, с които може да общува Габито, нямаме приятели, а и хората са доста по-различни от нас. Но пък си има много добри страни и съм убедена, че е за добро, най-малкото което е, че сме заедно всички и можем да живеем доста сносно, а не да сме си в БГ при роднини и приятели, но да се чудим как да свързваме двата края и да си блъскаме главите с неуредиците там  Confused

Евридика, ти още второто не си родила, вече за трето мислиш  Laughing То и ние уж искаме 3 деца, ама ще видим какво ще стане, ако са такива непослушни и палави като Габито, не знам дали ще ми издържат нервите и дали ще ми стигне търпението  Crazy

Има ли още много мами, които кърмят? Мен взеха все по-често да ме питат кога и как ще я отбивам, пък аз хич не съм се разбързала и притеснила  Whistling Засега нито ми пречи, нито ме притеснява, тя суче най-много по 2 пъти на ден, даже ако сме някъде навън за цял ден, пропуска едното кърмене. Надявам се някой ден да си се откаже сама  Laughing

# 86
Купа, аз си кърмя усилено- минимум 5-6 пъти на ден. Когато ме барне седнала или легнала си суче. Tired
 Отбиването хич не  го виждам как ще стане, ще чакам май сама да си се отбие  Rolling Eyes

# 87
  • София
Ох, много съм заспала  ooooh! ...

Лиана, Оле, честито. Пожелавам ви лека бременност и сладко бебче на финала!

# 88
  • София
Апамче, честит празник! Желая ти здраве, повече радост и весело детенце  Hug

Честито на Лиана   bouquet и на Олето (пак Wink)   bouquet Щастлива и спокойна бременност, мами Simple Smile

Веси, много се зарадвах, когато видях, че си писала Simple Smile Успешен старт на новото място и най-вече да сте сплотени, щастливи и здрави и тримата!

Дуци, честито й бебе, скоро да ни покажеш снимки на мини-модела  Mr. Green Нещо много залипсва, включва се по-често  Thinking

Съвсем наскоро се похвалих, че махнах нощното кърмене. Остана едно вечер, едно сутрин и едно следобед (по-точно след следобедния сън). Само че от седмица насам май започва да отпада и следобедното Simple Smile Вероятно скоро ще ни остане само сутрин и вечер да се кърмим с Дарина Simple Smile
Естествените нужди: голямата отдавна си я рави в гърнето, но от няколко месеца направо си казва за нея и ме води да сяда. За малката тези дни на няколко пъти ми каза, но след като се е напишкала  Joy С други думи, "пиш" при нея значи не "пишка ми се", ами "напишках се" Simple Smile Предполагам, че скоро ще започне да си казва и за малката нужда.
Все повече приказва, може малки диалози да се водят с нея. Снощи казва на мъжа ми: "Сок!". Той я пита: "А не искаш ли вода?". Тя пак: "Сок!". Тати се опита да излъже, че няма сок, но тя видяла бутилката, посочи му я с пръстче и му каза: "Ето го там!". Е, наля й, била го изнудила, видите ли  hahaha Joy

И... какво още щях да казвам...  newsm78 Не помня, затова ще споделя, че орхидеята ми (миналото лято си я купих и няколко месеца цъфтя) прокара ново израстъче и ще чакам по-нататък цвят  Party

# 89
Има ли още много мами, които кърмят? Мен взеха все по-често да ме питат кога и как ще я отбивам...
smile3521 кърмим се по n-пъти през деня и 2-3 пъти през нощта. Няма изгледи скоро да се отбие. И мен напоследък все това ме питат, голяма била  Crossing Arms

Elika цикълът ти възстанови ли се?
Май само аз ще остана без цикъл, но пък въобще не ми липсва  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт