.Пропуснах да кажа, че от както не суче, яде много добре, или поне много по-добре от преди. Също така е по-спокойна, не така обсебена от мен, както преди и не се буди цяла нощ, най-много един път.
.
, но пък от друга страна по-лесно ще е с колата (че жз до понеделник ще сме с една). 
А ми каза, че й се пика и аз бързам да сваля гащите и там открих изненада
После й обясних, че и за това е добре да си казва

Не го прави със злоба, но не знам какво да правя. Все пак никак не е добре да бие децата по площадките. Представям си на родителите колко им е неприятно.

Само дето развалиха квартала с това метро
Както и преди съм казвала, не толкова кърменето ми тежи, колкото недоспиването от спането заедно. Сега например се е разположил напреко на леглото ни и ние с баща му бяхме на ръба да паднем от двете страни. На мен никак не ми е удобно така.
Ненормална работа...
. Радвам се, че сте вече всички заедно, а обстановката ми изглежда приятна от твоите разкази. Убедена съм, че ще се адаптираш бързо и ще превъзмогнеш носталгията. Още повече при толкова слънце и море 
. Сподели, моля те, как превъзмогна страха от зъболекари. Аз не успявам да накарам Алекс да седне на зъболекарския стол, а има вече 6 кариеса 
благодаря ви за честитките и пожеланията за братлето!
Цял ден след това гледаше нагоре, викаше „мулет” и търсеше къде да се крие 

Препоръчани теми