ЮЛСКА калпазанка, скри се да играе под пързалка!

• 32 906
  • 735
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Не, нямам още. Предполагам до няколко седмици трябва да дойде, чакам си го с нетърпение Whistling.

Пропуснах да кажа, че от както не суче, яде много добре, или поне много по-добре от преди. Също така е по-спокойна, не така обсебена от мен, както преди и не се буди цяла нощ, най-много един път.

# 91
Ей, завидях ви  Mr. Green така ми беше добре без цикъл  Rolling Eyes

Елика, радвам се че Маги е прояла  Grinning

# 92
Апамче, Честит празник, много късмет ти желая.

И аз кърмя. Когато и колкото поиска. Събота и неделя, като съм си вкъщи суче по цял ден и по цчла нощ, а през седмицата само през нощта.

Малко почва да ми идва в повече, недоспиването и си мисля, скоро да я отбивам. Не искам като идем на море през юни да ме гони по плажа и да ми вика "Мамо, токиии, седни , съблечи и дай".

# 93
Не кърмя повече от месец, но все още ми се процежда кърма. Николета търси гърдите за утеха. Аз съм доволна от отбиването. Наспивам се, а и Ния също (пу-пу).

Днес ми беше последния работен ден. До петък съм отпуска и в понеделник жз на новото място. Утрешния ден ще прекараме с Николета, че следващите имам поети ангажименти. Татито обаче ни заминава за Атина, точно в отпускарските ми дни Sad, но пък от друга страна по-лесно ще е с колата (че жз до понеделник ще сме с една).

Николета вече е фенка на "Клуб Мики Маус" и танцува много смешно. Ще се опитам утре да направя клипче, за да ви покажа.

# 94
И Катето харесва Мики маус. И Бейби ТВ, за което имаме големи разправии, че още като отвори очи, иска да й го пускаме.

Тя е със солидно сополи от вчера. Не дава нито да й ги бърша, нито да й почиствам носа, всичко с рев и борба става. Утре сигурно ще я водя на лекар, че със сегашните мерки май няма да се оправи.

Стана голяма любителка на гърнето. Като го донеса и понеча да сложа някоя играчка в него, веднага се разлютява и почва да крещи "Катето" и се намества отгоре  hahaha

Днес за пръв път се изака в гащите, откакто не носи памперс (докато е будна). Голяма гнусота било да переш наакани гащи  Sick А ми каза, че й се пика и аз бързам да сваля гащите и там открих изненада  Crazy После й обясних, че и за това е добре да си казва  Wink

# 95
Апамче, да си жива и здрава, да се радваш на любовта на дъщеричката ти и много късмет и щастливи дни желая! Hug

Сами за втори ден ходи по 1 час на ясла. Вчера като го попитах какво са правили ми отговори "ко-ко". Явно са пяли песничка за кокошка. А лелката ми каза, че е сбъркала и му е изпяла песен за патето, в която се споменава и мама Па и нашият ревнал. Иначе е кротък, споконе, само дето излиза с черевни бузи-много му е горещо вътре.
Много зависи отношението на майката за това как ще се чувства детето в нова ситуация. С Момо много се тревожих и притеснявах, той се скъсваше от рев. С това дребното не ми пука много и той е по-общителен. Party

# 96
И аз още кърмя, но не ми тежи никак (през повечето време). Сутрин, обед и вечер. Сами си знае и тогава си търси. Сега е малко по-труден момента, защото са му тръгнали едни зъби и все си иска по-често. Дано скоро да пробият и пак да се нормализира всичко, че тия дни е ужасен.

Танита
, исках да те питам за манията да шамаросва. Влязъл е в някакъв период, когато налага децата покрай него, майка ми най-редовно и чат пат - нас.  Tired Не го прави със злоба, но не знам какво да правя. Все пак никак не е добре да бие децата по площадките. Представям си на родителите колко им е неприятно.

# 97
Благодаря ви. Родила е нормално и доста трудно, но всички знаем, че този момент се забравя. И аз чакам с нетърпение да снимам бебока Grinning

Анна най-после има 2 пробили кучешки, вече нерви не ми останаха. Дано и другите пробият скоро.

Пепи днес ходи на зъболекар с баща си, имаше кариес. След като го oправили, седнал баща му на стола, за почистване на зъбен камък. Докторът си приказвал с Пепи, питал го по едно време "Искаш ли и на теб да махна зъбния камък?", а Пепи му отговорил "Не, но можеш да ми почистиш ушната кал". Е казвам ви, паднах от смях, от къде му ги ражда главата, а и една интонация е извадил hahaha

Не се включвам често, че имам работа, нещо времето взе да не ми стига, а и мама ми е на гости Heart Eyes 

Евридика, ще пием кафе, а и ще идвам чат пат с преспиване в Надежда Simple Smile Само дето развалиха квартала с това метро Crossing Arms

Честит рожден ден на Апамче, много здраве, щастие и попътен вятър!

# 98
И аз кърмя. Предимно за приспиване през деня и вечер, както и нощем, като се поразбуди повечко и не става да заспи само с потупване по главичката и чесане по гръбчето Simple Smile Както и преди съм казвала, не толкова кърменето ми тежи, колкото недоспиването от спането заедно. Сега например се е разположил напреко на леглото ни и ние с баща му бяхме на ръба да паднем от двете страни. На мен никак не ми е удобно така.
А и се питам и с новото бебче как ще се натъркалваме да спим всички на спалнята, то няма да има място  Rolling Eyes

Дени, абсолютно съм съгласна, че много зависи от нагласата на майката, като оставя детето на ясла/градина или изобщо някъде някой да го гледа - ако тя е спокойна, и детето реагира по-спокойно. Радвам се, че Сами е добре в яслата, дано не се разболява, както и Мати, и всички други дечица!

# 99
  • Варна
Добро утро
Павел спи, аз станах в 6.40  ooooh!Ненормална работа...
Павел заспива с биберон още, на обед и вечер, търси го и през ноща когато се събуди и не иска да го дава като съм опитвала да го скрия.Ползваме го от поне 7-8 месеца само за сън и само в къщи, но го търси...Много ме е яд, но сега мисля че ще е драматично ако го скрия и опитам да се откаже...Дано до яслата поне на обед реши да заспива без него, че не ми се носят биберони...Има 2 кътника не излязли, явно и за това толкова го търси вечер, явно се успокоява като го мъчат..Снощи например беше смъртно уморен и заспа към 21 като го гушнах и пиеше мляко, без биба...Обаче още в 23.00 се събуди и го искаше...В 4 сутринта пак така..Не мога да се подложа на среднощни ревове, защото точно така ще стане ако не го дам, дано скоро успея да го разкарам този проклет биберон, яд ме е много на него... #Cussing out

# 100
Веси, много се радвам че се включваш с разкази от Кипър Hug. Радвам се, че сте вече всички заедно, а обстановката ми изглежда приятна от твоите разкази. Убедена съм, че ще се адаптираш бързо и ще превъзмогнеш носталгията. Още повече при толкова слънце и море Simple Smile

Дуци, голям смях с почистването на ушната кал на Пепи Joy. Сподели, моля те, как превъзмогна страха от зъболекари. Аз не успявам да накарам Алекс да седне на зъболекарския стол, а има вече 6 кариеса ooooh!

Гледахте ли дебата за ваксините при Ани Цолова? Много лошо впечатление ми направиха. Особено лекарят, който бяха поканили, вместо да ме убеди в ползата от ваксините, ме накара да се съмнявам още повече Mr. Green

# 101
Добро утро и от нас.
Днес нашия татко трябваше да стане по- рано и ние покрай него се разбудихме, та сега сме вече на "тепиха" за игри. А и каквото е мрачно времето май няма да ходим навън Confused
Сутринта Здравко ми бутна мюслито и спретнах принудителна чистка, а сега се чуди къде да накапе със сок. Тръска чашата и вика "капе" и се кефи Twisted Evil.

Приятен ден на всички.

# 102
Нинче, Киса, Купа  Hug благодаря ви за честитките и пожеланията за братлето!

Дени, много се радвам, че така безпроблемно сте стартирали в яслата, дано и занапред е все така  Hug

Михаил се страхува от всичко летящо. Започна със паника от прелитащите птици по време на една разходка из града. После аз веднъж му показах един прелитащ сравнително ниско самолет, той отначало му се зарадва, но след това започна да се крие в мен  Crazy Цял ден след това гледаше нагоре, викаше „мулет” и търсеше къде да се крие  Rolling Eyes
Страх го беше и от кокошки, едва вчера се престраши да надникне при тях.
А, и от балони го е страх, абе голям пъзльо  ooooh!

А пък какви нови думи измисля... Обзалагам се, че няма да се сетите какво е „люйду” Има го и във вариации – люду и луйду, когато както излезе  Mr. Green

# 103
Фио, хич не ми идва на ум какво значи "люйду", ама и моя от вчера повтаря "тати хи хау" и аз не мога да се осъзная какво иска да ми обясни за баща си. А се научил да вика "къпак", което всъщност е тъпак. Застава сериозен и казва "Буби доса. Къпак."-Буби се ядоса. Тъпак.(Буби е той. Трудно му е да си каже името и от време на време си вика Буби.)
Хайде подскажи, де.

# 104
  • Sofia
Апамче, честит рожден ден на патерици, пожелавам ти много здраве и щастие!

Веси, според мен ще се справите отлично, манталитета е близък пък и ей къде е Кипър Hug

И аз имам въпрос към Танитка- Дени се втурва да прегръща всички деца, ама толкова силно ги прегръща, че чак падат. Хем искам да му се карам, хем не искам щото прегръщането и радостта не е нещо лошо.

Общи условия

Активация на акаунт