ЮЛСКА калпазанка, скри се да играе под пързалка!

• 32 881
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Леле, Катече, то не останало Hug

Гнид, взе забравям да коментирам за яслените Катини вълнения, но това значи, че не чета и не се вълнувам и аз Blush Много ми е жал за нея и ме връщаш назад, а и се чудя какво ли ще е с Анна. В началото ходят трудно, после пък не искат да си тръгват и тогава също ти е гадно Crazy

# 661
  • София
Katche   Hug Много ти се радвам като те чета  Heart Eyes Браво, че така си решила за датата...смело и благородно Heart Eyes Нека бебчо си каже думата. Ох....как ми се гушка малко бебчеееее  Flutter Лелеее, мога цял живот това да правя .....

Инка, честито мила  Hug Ей, ама колко мами повториха.Супер. В другата ми отчетна не се навиха много мами. Една две имат втори деца и това е. А почти всички бяхме с първо детенце. Хубаво е да си имаш две дечица , някак е завършено всичко....."хем си завършил, хем си си взел държавния"  Laughing ........лелеее имам да взмам още един държавен  ooooh!

Моето Маги не говори почти нищо, за мое учудване  Thinking Виках си момиче, има батко , ще е бърборана....ама НЪЦ. Още си казва Мея или Меня /Магдалена/ има нова дума "там"....тати еля там, мамо там ...и само сочи и ни разкарва Joy
Станала е ужасна.Изпада в истерии за всииииичко. Стои до теб и крещи , луднала съм, няма такъв психически тормоз като ревът на детето ти  Crazy И двамата са ми болни, мъжлето ми все отсъства иииии ...........искам си жълтата книжка  Crossing Arms

Това е от мен  Hug

# 662
Малко пораснали варненчета, предимно женска компания, само един кавалер си имахме - Боби.

# 663
Кетито, и аз си чакам книжката, но наплив имало голям Laughing
Иначе, Здравко е сополив и кисел. Каката я друса пубертет и не иска и малко да се напъне,а до изпитите има само 12 дни. Да са живи и здрави, пък на мама нервите да са безкрайни корабни въжета Sunglasses
Радвам се на всички мами с големи и малки коремчета. Дерзайте и се наслаждавайте на всеки миг!
Хей, Варненчета, прекрасни сте! Hug Heart Eyes

# 664
  • София
Страхотни сте варненчета !!!  Heart Eyes
Само не можах да позная е тази принцеска Simple Smile
http://july2008.multiply.com/photos/album/167#photo=91

# 665
Бухтичка, браво, страшни снимки. Как ми бяха залипсвали такива Heart Eyes Във всяко бебе виждам майка му Hug Обаче девойката с розовия суитчер не я познавам Embarassed На Ели пате госпожицата е страхотна Heart Eyes Heart Eyes  А Никол какви кърдици има Heart Eyes Лили в жълто, много стилна, майка й беше ли в жълто и тя Mr. Green Бобо е порастнал и с по-големи бузки ми се вижда Sunglasses
Диана сериозна млада госпожица Flutter
Меги също много голяма е станала, ма така е като не пускате снимки Crossing Arms Heart Eyes

# 666
http://july2008.multiply.com/photos/album/167#photo=91 - Това е Вики на крис_ив (нещо такова й беше ника, не съм сигурна).
Ето тук съм ги надписала всички - http://july2008.multiply.com/photos/album/167#photo=117

# 667
# 668
  • София
Много хубави снимки!  Heart Eyes
Абе тези панделки като тази на Лили от къде ги взимате? Много ми харесват, виждала съм ги и по други снимки на фотографки.  Blush

# 669
Много хубави снимки!  Heart Eyes
Абе тези панделки като тази на Лили от къде ги взимате? Много ми харесват, виждала съм ги и по други снимки на фотографки.  Blush
Панделките на Лили аз съм ги правила и щях да ги пускам на сайта, но временно не мога да правя, защото запалих фурната при последния си опит ooooh! Дълга история, но ми изгоряха материалите и трябва пак да се снабдявам.

# 670
  • София
Варненките и кавалерът са страхотни Heart Eyes
Софиянки, няма ли и ние да направим една срещичка на децата? Забравихме се! Аз вече съм по-добре и мога да се включа Hug

# 671
Варненки, как ми липсвате...... Hug

# 672
  • Варна
Варненки, как ми липсвате...... Hug
и на мен  Hug Cry

# 673
  • София
леле, бухти, пекат ли се?  newsm78

# 674
леле, бухти, пекат ли се?  newsm78
Да Simple Smile Но ще трябва да се размърдам да потърся, защото съм поръчала доста нови цветове.

Общи условия

Активация на акаунт