Каква козметика за тяло използвате по време на бременност

• 67 778
  • 375
  •   1
Отговори
# 330
  • София
KiaraTiara,
НЕ преварявайте зехтина. Студено пресованият зехтин е чист, ако се подложи на термична обработка, губи качествата си!
Сори за спама, но това ми звучи като "преварявам водата за бебето"... Ами давайте изворна чиста вода на бебето, като я преварите - нищо не правите. Изпаряват се полезните неща, тежките метали остават. Та и със зехтина така - четете лакво е това и защо се казва "студено пресован", защо по светажправят продукти стабилизиран зехтин с вода - за лесно мазане... Извинявам се още веднъж, но не се сдържах!

Не знаех Simple Smile Ще се поинтересувам по въпроса. Мислех, че при по - висока температура се разпадат полезните съставки.

# 331
bobibb,доволна ли си от маслото на Хип?!
Да, нямам нито една стрия на корема (аз главно там мажех Simple Smile), имам няколко отстрани на брича, но там наистина не бях старателна в мазането.

# 332
аз се мажех с бебешко олио Джонсън,а сега отскоро с бебешко олио Бочко.Мазах се и с маз със невен.А за бюста с един спец .крем за извайване на бюста.Но май наистина всичко си е до кожа...

# 333
  • Бургас
Ползвам в момента на Кокона и майка-лосион против стрии..2ра опаковка,преварена мас понякога,Нивея-мляко за тяло за много суха кожа..вечер и сутрин,редувам ги безразборно Crazy... всичко Ок ,но от няколко дникожата на корема адски много сърби,усещам я на допир една такава изпръхнала,грапава,много изсушена и опъната,разтяга се много  Tired събуждам се вечер и ме сърби,но гледам да не се чеша,защото ми казаха че иначе ще се разраня и тогава стриите са ми в кърпа вързани Tired взех си крем Здраве-лека формула(някаква нова партида май е) ..снощи и днес цялото коремче намазах и ми поотмина...за къпане използвам Лактацид направо за цялото тяло,смятам че щом е интинмен гел,би трябвало да действа по-нежно и да не изсушава ... направо като си представя,колко още ще порасне корема от тук нататък и колко ще се опъне кожата  Tired

# 334
  • София
Аз се мажех със същите неща, с които и преди бременността - лосион за тяло Dove. Бях си взела и мазила против стрии - първо олиото на Eucerin, но миризмата му ме дразнеше; после взех крема против стрии на Chicco Mamma Donna - уж трябваше да е без аромат, но аз пак усещах някакъв мирис, от който ми ставаше зле и така и не се мазах с тези неща. Стрии нямам.

# 335
  • Бургас
Здравейте момичета,

С тази тема се надявам да съм полезна както на себе си така и на много други момичета, които бременни за първи път. Нека тези от нас с по-голям опит или по-запознатите споделят. Благодаря Ви Hug

Галеник. Много съм доволна  Peace
Нямам никакви стрии от бременността. Предполагам, че това се дължи и на много други фактори, вълшебна козметика няма, но все пак и тя има значение.

# 336
Мазах се с мустела, но по-скоро нямат ефект. Имам малко стрии само на краката, по корема нямам, а съм се мазала еднакво. Според мен си е до организъм.

# 337
Мазах се с олиото на Веледа. Качих 10 кг, но пък съм предразположена към стрии. Стрии нямам  Grinning Остана ми една бутилка и тъй като препоръчват да се ползва и след раждането мисля да си я измажа и нея на корема. Останах доволна от това олио.
Бях си купила и масло за тяло, но въобще не ми допадна. Eто това е - миришеше гадно и не попиваше добре.

# 338
  • София
Ползвам крем против стрии на Чико-Мама Дона.
Него го ползвах и при първата бременност,дори мазах и след раждането.Нямам стрии.

# 339
До сега се мажех с олиото на Хип. Нямам засега нито един дефект! Ей няма свършване нещо това олио! Заедно с него си купих и Елеа. Ами Елеата още не съм почнала, защото имам още от Хип, но аз го мажа само по корема и бедрата-отстрани.

# 340
  • София
 Ползвах много старателно козметиката на Чико, не съм особено доволна, правеше кожата ми мека и приятна, но не постигнах резултата за който я използвах- имам стрии.

# 341
аз се мажех с бебешко олио Джонсън,а сега отскоро с бебешко олио Бочко.Мазах се и с маз със невен.А за бюста с един спец .крем за извайване на бюста.Но май наистина всичко си е до кожа...

Аз получих обрив от олиото на джонсън.

Всичко си е до кожа, едни се мажат и се нацепват, други не се мажат и нямат нито една стрия. На мен козметичката ми каза, че ако съм склонна към стрии, независимо с какво се мажа, ще ми се получат. И наистина, още от самото началото започнах да се мажа с Виши, но от 4-тия месец започна да ми се цепи корема, а още даже нямах корем от бременността. Продължих да се мажа за мое успокоение, но като краен резултат - целият ми корем е със стрии, за съжаление  Sad

# 342
Споделям мнението за обрива от Джонсън, само че не от олиото, а от някакъв гел. Първият път мислех, че си въобразявам и че едва ли е от него, но след като пробвах още веднъж се отказах да го ползвам. Така стои вкъщи в шкафа. Иначе пробвах с Арганово масло и съм много доволна. 

# 343
Явно наистина е до кожа. Аз съм почти в седми месец и изобщо не съм редовна в мазането, да чукна на дърво нямам нито една стрия. Иначе се мажа с бебешкото олио на Джонсън.

# 344
Аз се мажа с бебешкото мляко за тяло на Бочко и съм доволна .

Общи условия

Активация на акаунт