Каква козметика за тяло използвате по време на бременност

• 67 760
  • 375
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Mamma Donna на Чико.Много съм доволна,нямам нито една стрия.

# 61
Ползвах Excipial-АГто ми го изписа с бадемово масло, като кремче е , в момента съм с Palmers-доста гъсто и мазно е  ,доволна съм засега -сутрин като се намажа стои мазничко до края на деня.Ама ще видим накрая Simple Smile

# 62
С 1вата бременност се мазах съвсем малко с Икаров и преварен зехти около 1месец,защото беше лято и не ми се занимаваше.имам 2стрии само на бюста докато се усетя ги получих във 2рия месец.А сега все още не се мажа с нищо,но от слънцето ми излезе петънце на челото и започнах със слънцезащитният крем на малката да се мажа тъй като той е с фактор +50.

# 63
С масла на Икаров. Нямам стрии.

# 64
От третия месец мажех корема с мляко на Палмерс, а последните месеци с какаово олио на същата марка. Изключително съм доволна, защото съм с много суха кожа, а нямам нито една стрия. Малко са скъпички иначи бих ги ползвала и сега, но за тогава не съжалявам за парите.

# 65
Бременна съм в 6 месец. В началото се мажех с различни тоалетни млека, след това
моята кума ми препоръча да започна да се мажа със сусамово олио. Сега обаче
като се стопли времето вече не ми е приятно, защото е много мазничко.Може ли да ми препоръчате
нещо което няма да ми мазнее толкова много през лятото.
Кажете ми вие с какво се мажете през лятото и как се оправяте с жегите?

# 66
  • софия
Аз от 3-тия месец се мажа с Gernetic-френска козметика.Препоръча ми я козметичка.Страхотна е.Доста мазничък крем,но засега нямам абсолютно нищо,а съм с тънка кожа и бяла и доста голям корем.Препоръчвам тази козметика(вкл.гел за махане на грим и кремове за лице,всичко натурално)обаче за хора,които могат да си го позволят.Крема е 120 лева за съжаление.Преди 5 месеца си събрах парички и си го купих като сърцето ме заболя и още не е свършил,обаче не мога да ги дам пак и сега след консултации и четене си взех на BUBHEN мляко за бременни и кърмачки(струва 13 лева,от аптеки Remedium го взех).Има и лосион такъв на същата цена,но бил много мазен,а аз не искам лятото да се мажа с мазни неща.Също ми казаха и за бебешкото мляко на Sebamed.Сега мажа корема,гърдите и бедрата с мазното,а останалото с лосиона,който е страхотен.Първо е мазен,но след секунди попива.Надявам се да удържа още малко.И след раждането ще се мажа със същия.Съветвам ви да четете опаковките и да внимавате да няма парабени.Има такива почти навсякъде,затова медицинска козметика.Знам със сигурност,че Bubhen i Sebamed нямат.Стриите са до ген все пак,затова поне като се мажем да е качествено.Бях много подробна.Дано да помогна с нещо:)

# 67
  • София
Дева, Нивея...

# 68
  • на последния етаж
Икаров и разни домашно приготвени мазила.

# 69
Ползвах обикновен лосион за тяло и то не редовно. Нямам стрии.

# 70
И двете бременности се мазах с мас и масло на Икаров.Стрии нямам PeaceПредразположена съм към появата им,но мисля че работа свърши мастта.

# 71
Бадемово масло или зехтин в комбинация с обикновен лосион за тяло. Нямам стрии.

# 72
През цялата бременност се мазах с бебешко олио - Пенатен, Бюбхен или Хип. От бременността стрии нямам, но сега ще видим дали няма да се появят докато кожата се "прибира", защото продължавам да се мажа по 1 път дневно след баня с бебешко олио, но може би трябва да си взема и някакъв стягащ лосион. Доволни ли сте от някои лосион, подходящ за след раждане? Thinking

# 73
мажех се единствено със зехтин и бебешко олио.Дали благодарение на тях или не не ми се получиха стрий.

# 74
Мама Дона на Чико в първите 4 месеца. До края - Перкуталфа. Нямам нито една стрия. Wink

Общи условия

Активация на акаунт