Каква козметика за тяло използвате по време на бременност

• 67 791
  • 375
  •   1
Отговори
# 90
Aз си бях купила едни кремове за стрии и бременни, но нещо не ми се понравиха и ги зарязах. Започнах с най-лесното и според мен полезно - зехтин.Мажех след баня корема,  гърдите, бедрата... там, където се опъваше кожата. Нито стрии имам, нито си личи, че съм раждала освен несвалените 3-4 кг. Laughing

# 91
Добро утро, момичета!

Дали може да ми препоръчате нещо за мазане, което няма никаква миризма, че иначе  Sick

# 92
По темата - само с какаово масло се мажа, в началото опитах Веледа, но направих алергия. Преди имах от пълнеенето стрии, сега след почти 5 месеца мазане нямам и помен от старите стрии, нито имам нови!

За гърдите мажа ту Мустела (за бюст), ту какаово масло.

За миризмата - миришеш цял ден на шоколад, така че може и да нямаш  Sick, Jorjianaaa Wink

# 93
След 5мес ползвах чиста преварена свинска мас.Нямам стрии нито по корема нито по краката въпреки че напалнях 30кг.За  съжаление в болницата като ми се напалниха гърдите с кърма се нацепиха и двете.Да не ме разбере някой погрешно не съжалявам че са имала кърма.Съжалява,че не си носих мас и за родилното.

# 94
Правех си масаж на корема, бедрата и гърдите с най-обикновен лимонов крем. При къпане вместо гъба използвах четка за баня от естествен косъм.
Нямам нито една стрия.

# 95
Пробвах почти всички мазила на пазара, но без резултат.
Само дето дадох сумати пари на вятъра.
Всичко е до кожа.  Tired

# 96
Здравейте и от мен, бременна съм едва в 5та г.с. и се чудя кога да започна да се мажа с разни нещица newsm78Изчетох темата, доста мои приятелки също се мажат с преварен зехтин или със свинска мас, но се чудя - дали усещането не е "много гадно" от тях, в смисъл - сега като почнат жегите, дали няма много да мазнее и бързо ли попиват?

# 97
При първата бременност използвах лосиона на Мустела против стрии,но не ми помогна особенно.При втората мазах с масажно олио за бременни на HIPP.

# 98
Какаово масло - нито аз, нито мои познати, които са ползвали нямаме стрии!

Амидала, можеш още сега да започнеш да се мажеш, така кожата ти ше стане по-еластична и като започне да големее коремчето ще е по-добре! Хубава бременност ти желая!

# 99
Ползвах олио за бременни на бейби лов.И едно бебешко олио.И накрая елате ми вижте корема и ще се оплашите.Толкова много стрии  #Crazy

# 100
Какаово масло - нито аз, нито мои познати, които са ползвали нямаме стрии!

Амидала, можеш още сега да започнеш да се мажеш, така кожата ти ше стане по-еластична и като започне да големее коремчето ще е по-добре! Хубава бременност ти желая!

bobi40 , дай малко повече инфо за продукта, защото като дам на търсачката и излизат много неща, които ме объркват, има какаово масло на големи парчета под формата на сапун... newsm78, и различни продутки, които съдържат какаово масло...Ти конкретна марка имаш ли предвид?  bouquet

# 101
  • Някъде по Дунава
Ползвах по ефтини български продукти - антицелулитен лосион на Дева и масло с/у стрии на Икаров.Според мен от по голямо значение е вида кожа,а не вида козметика и какъв начин на живот сме водили преди забременяването. Аз лично нямам стрии,причинени от бременността,отпреди това си имах.

# 102
  • София
И аз имах проблем с миризмата на различните мазила Sick
За това се спрях на бебешко олио на Джонсън (има едно,което почти няма никакъв аромат) и изкарах с него цялата бременност.
За протокола- нямам стрии, но мисля, че за появата им играе роля еластичността на кожата, а не мазилата Peace

# 103

bobi40 , дай малко повече инфо за продукта, защото като дам на търсачката и излизат много неща, които ме объркват, има какаово масло на големи парчета под формата на сапун... newsm78, и различни продутки, които съдържат какаово масло...Ти конкретна марка имаш ли предвид?  bouquet

Амидала, ето линк , другото е от щатите донесено, Organic Cocoa Buter - различни марки мъжа ми беше купил за проба - всичките са супер.

Маслата им (Palmers - всички продукти) съдържат парабени, но аз не съм от хората, които отричат цялата козметика от последните 20-30 години, все пак всеки си има разбирания Wink както и не влизам в полемики, излишно е. Ако намериш какаово масло на големи "калъпи" с формата на сапун (аз от години не съм намирала) е още по-хубаво . Едно време като малка, мама ме мажеше с това след плаж, просто е супер за кожата, както и за белези след операции.

Само една "вметка" - антицелулитнии мазила по време на бременност и кърмене са противопоказни, консултирайте се преди да ползвате подобни продукти  Peace, моля!

# 104
  • София, център
Авент и Дева, редувах ги. Стрии нямам, а съм предразположена към кожни рагади.

Общи условия

Активация на акаунт