ЯНУАРСКИ бебета 2011г. чакаме ви от днес......

• 31 904
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
ЕЕЕеее страхотно, как бързо се увеличава отбора ни Laughing
Привет на всички нови бъдещи мами и прекрасни 9 месеца  bouquet
Марийче честито- още едно сърчице  bouquet Дано скоро затупкат всички Praynig  bouquet

Деската повече почивка и дано всичко мине бързо Peace

Инка и аз стискам палци за девойка, но нещо пак започнах да налитам на киселичко и соленичко ConfusedНо каквото и да е само да е живо и здраво Praynig

Мелиса дано и при теб нещата да утихнат скоро Praynig

Явно организмите се борят по различен начин с новото "чуждо" тяло, но да се надяваме, че ще се адаптират скоро  Peace

Аз също имам странното усещане, че ми пърха пеперуда в корема Thinking

Весел ден   Hug

# 256
  bouquetМомичета благодаря на всички за подкрепата.Смятам края на месеца да посетя лекаря,дано всичко  ни е наред.Лек ден от мен Hug

# 257
  • Варна
Миш,  Hug.
Марийче, честито сърчице  Hug, много се радвам, виждаш ли, че само се притесняваше излишно.
Ади, на мен всичко ми се хапва, ще видим какво ще излезе  Laughing. Има време да помечтаем още малко  Laughing за мадами.
Аз си имам теория за липсата на гадни симптоми  Laughing, организма ми е изградил имунитет от първия път  Mr. Green.

# 258
Инка, при нас положението е страшно - аз имам момче, а сестра ми миналата година роди тамън още две момчета. Та сега, основно бабата, която вече е с трима внука мноооооооооого иска момиченце.

Иначе и на мен от днес започна зверски да ми се гади, това е може би от страх какво ще каже утре док на прегледа Laughing

# 259
  • ул. "Мечтание"
може би от страх какво ще каже утре док на прегледа Laughing

Е, как каво ще каже! Че чакаш здраво бебче през януари! Wink

# 260
Здравейте бъдещи мами! И аз искам да се запиша във вашите редички с евентуален термин 14.01.2011г  или 15.01.2011 Вчера сутринта видяхме двете чертички   :EFP Много им се зарадвахме и сега чакаме в четвъртък доки да потвърди радостната новина!
Леко бременеене на всички   bouquet

# 261
  • бургас
.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 20:08 от Златна Ябълка

# 262
  • София
Здравейте,
аз сутринта като заведох дъщеря ми на градина и... карантина на варицела... та направо обратно в къщи.
Беше за съседната група ама аз много се нашашках. Аз съм я карала тая шарка, но доколкото знам през първите седмици пак си е опасно.
За гаденето - чай от мента.
Момичета, почивайте си повече и се пазете.
 Hug

# 263
  • ул. "Мечтание"
За гаденето - чай от мента.

Изпревари ме!  Laughing Също чай от джинджифил.

nadiag, добре дошла сред нас!  Hug

adi, ако си карала вече варицела не е опасна, не се притеснявай. Имунитета ти пази и бебето, независимо в кой месец си.

# 264
  • София
Здравейте дами,
След дълго четене дойде и моя ред да се запиша.
На 31 г. съм, от София, втора бременност. Термин на 2 януари.
Иначе ми се гади денонощно, повръщам, но не ми олеква. Чувствам се като парцал, но се надявам скоро да отмине, защото колежките ми се притесняват за непрестанната ми отпадналост и липсата на апетит.
Желая на всички ви лека и безпроблемна бременност Hug

# 265
Марийче, честито сърчице!!!  bouquet С какъв видеозон те гледаха, коремен или влагалищен?
Стар или нов?
Сега и аз се притесних и да взема и аз да отида на доктор, да видим ще видят ли моето ембрионче. Защото може и овулацията да ми е била 1-2 дена по късно, но в петък ще трябва да се види.

Нана, нощни очи, mish,etomira, nadiag -Честито на всичко нови мамчета. Пожелавам ви безпроблемна бременност и здрави бебечета през януари.

Клеопратра и на мен ми стана лошо от вчера ,тъкмо написах ,че нищо ми няма и като почна едно гадене, едно въртене в леглото, и направо ми е се вие свят. Ужас. Но дано да се развие ембриончето , само това ме крепи.

# 266
adi101 Да ти кажа да не се притесняваш, с втората си бременност аз самата бях болна от едра шарка и съм забраменяла от първия ден на болестта. После от там нататък съм била болна 9 дена и вече съм била бременна. Накрая се роди здраво и красиво момченце. Тази болест не е опасна за бременни. По не съм го изпитала на гърба си. Simple Smile

# 267
  • София
Здравейте  Simple Smile. И аз да се отчета след днешния преглед. Док каза, че съм 5-6 г.с. (аз по-принцип съм с по-дълъг цикъл). Вижда се плоден сак и малък ембрион, но все още няма сърдечна дейност - док каза, че било още рано. Дано следващия път се чуе и сърчице.
Аз искам да попитам на вас дават ли ви снимки от прегледите? Бъдещият татко не беше днес с мен, а ми се искаше да му покажа точката. Лекарят, обаче, не попита дали искам снимка, а и аз си замълчах Embarassed.

# 268
  • София
Миш,Етомира, Надя welcome welcome welcome Дано спокойно и леко да бременнем всички заедно Hug Hug
Ади 80 - много момчета сред вас, аз ти желя една прекрасна госпожичка Hug
Марийче, много хубаво за сърчицето Peace
Ади 101, пожелавам ти бързо да се преборите с варицелата Praynig Praynig
Антоанета, Клеопатра, Етомира - разбирам ви напълно.  ooooh!По същия начин и аз се чувствам Simple SmileНадявам се силно да  не продължи дълго Rolling Eyes
Айде вече да отминава това гадене и всички неприятни симптоми и да се наслаждаваме на една прекрасна бременност Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet

# 269
Здравейте  Simple Smile. И аз да се отчета след днешния преглед. Док каза, че съм 5-6 г.с. (аз по-принцип съм с по-дълъг цикъл). Вижда се плоден сак и малък ембрион, но все още няма сърдечна дейност - док каза, че било още рано. Дано следващия път се чуе и сърчице.
Аз искам да попитам на вас дават ли ви снимки от прегледите? Бъдещият татко не беше днес с мен, а ми се искаше да му покажа точката. Лекарят, обаче, не попита дали искам снимка, а и аз си замълчах Embarassed.

на мен ми дават всеки път Simple Smile искай си , ако "забравят"

Общи условия

Активация на акаунт