Мале що народ а никой не пише
Дано всички болни да се оправят! Стига с тея Т вече...а-махаааааааАма то и ти нищо не пишеш

2 изре4ения...тва ли е само
Дано всички болни да се оправят! Стига с тея Т вече...а-махааааааа

. Иначе пък става в 16:00 и тогава като му го дам...кашата отива преди лягане направо. Не, че не суче после ама знам ли?
от касата намалили часовете и сега ни разрежда консултациите през месец. Странно ми е нещо тази работа.
страхотно е, но и мен би ме било страх ако съм сама в къщи
) Тръгвам утре, чакай ме на гарата
))

Съдържа още мая, но и на другите пюренца с извара я има и сигурно е ок.
Вси4ки да са здрави4ки 

Много се зарадвааааааааах. Малко ще и е трудни4ко, 4е в4ера беб4ето и накрави 7 месеца, но въпреки вси4ко новината е прекрасна 
хи4 не си губи времето

,Що ти писва, щото мъжо се прибира ли?

Дано скоро се прибере...И сега какво...4 дни ще е по4ивка ли?Суперско
.Леле. направо ми се свива сърцето
.Пожелавам ти спокойна нощ и утре Софи да се събуди като нова
.
.Извара предпочитам прясна, т.е. тази, която се продава на кг.В повечето случаи тя е безсолна, но има трайност няколко дена.Вакумираните са с разни консерванти, но уж са по-маслени.Аз обожавам извара , особено в десерти, та от там ми е желанието да давам и на Белослава.
.Едни приятели като вас постоянно сноват между Пв и Сф. Едно лято тръгват за морето от Сф, стигнали до Пв и установяват, че са забравили чантата с АМ и шишетата на детето.Вместо да спрат в Пв или да купят от някоя аптека, се върнали обратно до Сф. А отиваха до морето само за уикенда
.
.

, нашият тати онзи ден щеше да изпльоска малката на земята, да я люлее на една въжена люлка и докато я обезопаси, тя се метна, хвана я за дрехите в полет към асфалта. Оххххх, пак се събуди .... Хайде, спящи и неревящи бебета ви желая.
И понеже чета колко болни бебчета и на мен ми се отщя да пиша. Тъжничко ми стана за малките душици. Стискам палци да се оправят бързо 
хи4 не си губи времето