АВГУСТинчето сричките реди и се учи да пълзи....тема № 15

• 26 550
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
alegoria, A_S_Y_77, poly_zoe, светлаnas, Глупи, Desy_Stz, ivu6a, JulianaB, giuli, Шайн (+ 2 Скрит/и)
Мале що народ а никой не пише newsm78 Дано всички болни да се оправят! Стига с тея Т вече...а-махааааааа

Ама то и ти нищо не пишеш  Crossing Arms
2 изре4ения...тва ли е само Thinking

# 586
  • София
Пишем бе, ама щерката прави ремонт в къщи - чопли тапетите и тичам да и ги вадя от устата,че е рано за захранване с хартия и лепило! Одеве ми изкара акъла, налапала едно червено хартийче,видя ми се като кървава плюнка , сърцето ми щеше да изкочи #Crazy

# 587
Ами аз не смея, че ядосах Янчето вчера  Blush
Какво да кажа малко ми е скапано
Днес е третия (последен за седмицата) работен ден на мъжо. Писва ми винаги в сряда  Mr. Green То добре, че е хубаво времето, та цял ден сме по улиците
Днес люшках Теди на люлка(със синджири)! Ама аз сядам и той в мен. Смя се с глас човека. После пък с една кака (на 3 години) го слажихме на един хамак. И там му беше кеф, ама искаше да извади очите на момичето  Joy
Аз също съм малко в тъча с това хранене...ми той винаго ляга в 13:30! Къде да сложа това пюре? Ако е преди лягане е рано - яде попарата към 11  newsm78. Иначе пък става в 16:00 и тогава като му го дам...кашата отива преди лягане направо. Не, че не суче после ама знам ли?
 На вас да са ви променили консултациите? Моята педи нещо  newsm78 от касата намалили часовете и сега ни разрежда консултациите през месец. Странно ми е нещо тази работа.
Е, Аси ок ли е така?
Аз след толкова болни бебешорковци някак не ми идва да пиша, дано да им мине бързоооооооооо

# 588
Полиии точно както си го представях е Simple Smile страхотно е, но и мен би ме било страх ако съм сама в къщи Simple Smile) Тръгвам утре, чакай ме на гарата Simple Smile))
Честито порастване на Сончето и на Калина на Бож и Коци на Дю. Аз като си пуснах поста се сетих за празника ви, но моето момче не ме осташи да пиша повече.
Бубче кажи какви антибиотични капки сте приемали, че и на нас ни предписаха едни, да видя дали са същите ? Аз пробшах белтък за Марти, но на нас не ни помага.

Абе моя син иска само с мен да играе вече и не ме пуска да излизам. Само татко му едвам успява да го забаламоса, Има ли някой друг този проблем?
И как успяват някои мами да спят без мъжете си не знам... ние с моя сме като ваденки, една вечер отделно и ни е супер гадно  Thinking

Алегория мила пишааааа ама с 2 пръста на неква смотана фонетика и 1 пост пиша 20 мин  ooooh! #Crazy
Нашата пък през седмица ни вика, а ние пък през ден ходим все болни

Джули това с тапетите ми хареса, представих си и сама се смях

# 589
ухаааааааааааа alegoria, poly_zoe, A_S_Y_77, Глупи, Aлекcандрa, Jijin, reni_vm, Шайн, JulianaB, Lidiya_81, госпожица Кобрети, Desy_Stz (+ 3 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ТАка е още по гот  Party
Глупи  Hug

# 590
4естти месе4инки на беб4ожците. Да са много здрави4ки и послушни  Praynig
Тенкю мами за изварата. Само да кажа, 4е моята е в буркан с дълга годност до ноември и е обезсолена. Съдържа на описа сол, но сигурно е минимална. Като отворя ще опитам преди да дам, разбира се  Peace Съдържа още мая, но и на другите пюренца с извара я има и сигурно е ок.
Хари - да се оправя Софи бързо и да не се тревожиш  Praynig
Ох, много бебенц аболни4ки  Cry Вси4ки да са здрави4ки  Praynig
Поли - супер ви е къщи4ката като в снежна приказка сте  Hug
Аз да ви кажа си намерих една дружка в квартала и днес като си говорихме каза, 4е и закъснява и я навих да си вземе тест за бременност и е бременнааааааааа  Party  Grinning Много се зарадвааааааааах. Малко ще и е трудни4ко, 4е в4ера беб4ето и накрави 7 месеца, но въпреки вси4ко новината е прекрасна  Grinning
Другите мами как са с тестовете. Има ли добри новини ве4е????
Алегория - ама твоя пи4ага и към мотори има вле4ение с тия кожени якенца, и музикално се е ориентирал, а сега и каки сваля като им рови в о4ите  hahaha  Joy хи4 не си губи времето  Laughing  Hug  

# 591
Ами аз не смея, че ядосах Янчето вчера  Blush
Ами,ядосала си я...Тя те е бъзнала, а ти па и се върза...Нема как да ти се е разсърдила, тя носи на майтап бе  Thinking
Днес е третия (последен за седмицата) работен ден на мъжо. Писва ми винаги в сряда  Mr. Green

Що бе  hahaha hahaha hahaha hahaha ,Що ти писва, щото мъжо се прибира ли? Joy Joy Joy

И как успяват някои мами да спят без мъжете си не знам... ние с моя сме като ваденки, една вечер отделно и ни е супер гадно  Thinking

Глупи и ние сме така...ама след няколко нощи в които Ради ми се будиеше през 30-40 мин и ве4е полудях от хъркането и го изпратих да спи в хола....ина4е досега колко години ве4е му търпя хъркането,щото ми е много гадно да спя сама,ама....

# 592
Не бе Аси просто първите дни се търпи някак, ама последния вечеееее трудно се издържа. Още повече че не се е прибирал от понеделник. Всъщност вчера си дойде в 23:30 и тръгна в 7:00  Rolling Eyes А днес още го нямаааааааа и се ядосвам. А той как ли е милия незнам. И то с тея влакове по 2 часа....
Глупи и ние сме така, ама ако ми се налагаше щях да се жертвам заради съня  Peace

# 593
Не бе Аси просто първите дни се търпи някак, ама последния вечеееее трудно се издържа. Още повече че не се е прибирал от понеделник. Всъщност врера си дойде в 23:30 и тръгна в 7:00  Rolling Eyes А днес още го нямаааааааа и се ядосвам. А той как ли е милия незнам. И то с тея влакове по 2 часа....
Да бе...разбрах те ,4е ти липсва.... Hug Дано скоро се прибере...И сега какво...4 дни ще е по4ивка ли?Суперско

# 594
Ъ-хъ  newsm44
О, Ра-ив как си бе? Не си писала отдавна.Тъмно си мислех как си...
А това с червената хартиийка  Joy Аз така с един кончец червен изперках докато разбера какво е  Praynig

# 595
Ами аз още дерзая да ви изчета, а и реших да разпусна леко с чаша вино, на като съм скапана от умора и две глътки са дастатъчни да ми замотаят главата Embarassed.

Хари, изтръпнах , докато те четях Sad.Леле. направо ми се свива сърцето Sad.Пожелавам ти спокойна нощ и утре Софи да се събуди като нова Hug.
Ивушке, ще стискаме палци до другата седмица, а аз ти пожелавам млад и хубав доФтор Hug
Абе ,Янче, аз помислих, че за Анди си готвила макаронките и се блещих един час на набора от подправки Joy.Извара предпочитам прясна, т.е. тази, която се продава на кг.В повечето случаи тя е безсолна, но има трайност няколко дена.Вакумираните са с разни консерванти, но уж са по-маслени.Аз обожавам извара , особено в десерти, та от там ми е желанието да давам и на Белослава.
Дани, само млякото ми се струва много малко в менюто ви, но ако компенсираш с други млечни хранения е ОК.
Трейси, радвам се ,че Дани е добре. Доматите много дразнят стомахчето. Аз слагам понякога, но в символично коиличество.
Джули, при вас е великото преселение на народите Hug.Едни приятели като вас постоянно сноват между Пв и Сф. Едно лято тръгват за морето от Сф, стигнали до Пв и установяват, че са забравили чантата с АМ и шишетата на детето.Вместо да спрат в Пв или да купят от някоя аптека, се върнали обратно до Сф. А отиваха до морето само за уикенда Joy.
Поли, при вас е приказка, и аз идвам Hug
Ивушке, ти нашата мома харесваш ли я , защото аз Дари си го харесах, а пък най-вече харесах тебе за свекърва Joy Hug.

# 596
Глупи, капките са правени, но не са ония черните.. прозрачни си бяха.. ако намеря рецептата мога да се опитам да препиша, но едва ли ще ти звърши работа.. Всъност я намерих.. и не мога да разчета нищо освен първите 2 съставки.. адреналин и гентамицин.. виж количествата не мога да разчета  Rolling Eyes

# 597
poli_zoe, съвсем като от приказките е къщата ви. През цялото време докато гледам снимката, имам чувството, че ако съм по- наблюдателна, ще забележа къде се е скрила феята  Joy
Ивушке, стискам палци всичко да е наред. Няма ли начин да стане по-скоро прегледа? Ужасно е да имаш притеснения и да тънеш в неизвестност толкова време. Но съм сигурна, че ще бъде дреболия.
А с бебоците какво стана та се разболяха така? Хайде, всички бързичко да оздравяват. И съседчето и то болно милото, нещо времето ли е кофти  Thinking
Алегория, много е кофти така с командировките. Моят мъж преди се прибираше в събота след обяд, неделя почивка и после от понеделник до петък го няма. Е свиква се и така де, говорехме поне 2 часа на ден по телефона.  Simple Smile
Кой писа за люлка  Thinking , нашият тати онзи ден щеше да изпльоска малката на земята, да я люлее на една въжена люлка и докато я обезопаси, тя се метна, хвана я за дрехите  в полет към асфалта. Оххххх, пак се събуди .... Хайде, спящи и неревящи бебета ви желая.

# 598
  • София
О, Ра-ив как си бе? Не си писала отдавна.Тъмно си мислех как си...
Наминавам да си ви видя Wink И понеже чета колко болни бебчета и на мен ми се отщя да пиша. Тъжничко ми стана за малките душици. Стискам палци да се оправят бързо  Praynig
Мойто юначе онзи ден взе да кашля, но го държах 3 дена над тенджерата му правих инхалации с вряща вода и сода, вечер мас на гърдичките и нослето, всеки ден на вън, дори и вчера в дъжда и сега почти се е оправил.
Вдругиден заминаваме малко в провинцията и се надявам там да ми поостане време да си виследя по-изкъсо  Grinning

# 599
  • Кърджали
Чета, чета,ама нещо не ми се пише. И главата ме боли, пък уж снощи се понаспах малко.

Алегория - ама твоя пи4ага и към мотори има вле4ение с тия кожени якенца, и музикално се е ориентирал, а сега и каки сваля като им рови в о4ите  hahaha  Joy хи4 не си губи времето  Laughing  Hug  

А така...Какво съм пропуснала? Какви каки е свалял зет ми  Mr. GreenЩе предам на Кати аз Crossing Arms
Кой пита как се спи без мъжО..Ако върви така работата им, доста ще поспя аз... Спи се - без хъркане, на цяла спалня  Mr. Green Е, тогава нали разполагам с цяла спалня, все на неговото място спя...

Общи условия

Активация на акаунт