АВГУСТинчето сричките реди и се учи да пълзи....тема № 15

• 26 550
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Аси: и ние сме на 4 хранения, ако броя плод. пюре - на 5. Ти броиш ли го?
Не...ние сме си на 4 основни
7,30-попара
12 -Пюре
17-17,30 -каша
20,30-21 -АМ
Плодово давам към 15,30-16 часа ,ама не го броя за хранене...то нали не замества ядене

# 556
Лиде, минус на извара е и, че по-трудно се обезсолява.. едно е да киснеш бушка сирене - друго е извара. Peace
Аз сирене още не съм въвела, Преси закусва с кърма, но извара съм давала в готови плодови пюрета. Peace

# 557
Лидия: моля, няма защо!  Joy И можеш, да!  Peace

Бубичка: странно, изварата, която дадох аз изобщо не е солена, а не съм я киснала! Явно си е до продукт... newsm78

Аси: да и аз така ги считам. Майкааааааа, как ставаш в 7, за да правиш попара??????????????  #Crazy #Crazy #Crazy Андреа суче към 9 и в 10 яде попара.

Захира: как така само на 3 хранения през деня? Имаш предвид 3 твърди ли? Ние говорим за общо 4 за деня, вкл. млякото!  Shocked

# 558
Ей малката балеринка на Джема е страхотна, направо ми иде да я нагушкам здравата  Hug

# 559
  • На плажа
[Ние изкарахме кошмарна нощ - почти цялата в будуване и мрънкане. Кога ли и мен ще ме огрее да спя непробудно цяла нощ.

И ние така,направо не знам какво му стана  ooooh!
Лиде,струва ми се добър вариант да започнеш с извара,пък после да си минеш на сиренце  Peace
Янче от Где  таз маслинова паста,душа,от кога искам да си купя  Hug
Бубе продават и готова ,обезсолена извара  Peace
Не съм чела назад,затова за сега само толкова....като ви прочета пак....
И само да попитам-къде в големите вериги магазини като Била,Кауфланд и т.н. мога да намеря пюрета на Сънвал,че ми предстои пътуване до Плевен и да не търся много,много?

# 560

Захира: как така само на 3 хранения през деня? Имаш предвид 3 твърди ли? Ние говорим за общо 4 за деня, вкл. млякото!  Shocked

Да 3 твърди хранения. Иначе към тях суче минимум 10 пъти на денонощие, като преобладават повечето през нощта Cry.
Аз съм решила последното твърдо хранене да го изместя по-раничко към 6ч. примерно, че вчера например яде към 8 и 30 каша с плодово пюре и цяла нощ се пъне, реве - явно й е тежко на стомахчето.

Дани Сънвал не се продава в големите търговски вериги за съжаление - само в малките магазинчета.

# 561
Янче от Где  таз маслинова паста,душа,от кога искам да си купя  Hug

Ами щом в Кауфланд даже ги има, значи навсякъде в по-големите супермаркети би трябвало да ги има, гледай там, където са маслиние в буркани.  Hug

Аз пък вчера се скъсах да търся ПЕСТО в тъпия Кауфланд и няма и няма и умрях от яд! Сега трябва до Пикадили да се разкарвам, тамън какао на прах да взема пък за една маска за коса. Ох с тези форуми и идеи вече направо обирам точките!  Joy Ако ви кажа вчера с какво съм си мила косата, специално поръчано от био сайтове...  Joy От вчера мириша на къри и най-накрая разбрах защо индийците имат такива яки коси, но постоянно миришат на къри  Joy hahaha Joy hahaha

Хайде будни сме, отивам да готвя за пупата и да излизаме.  Heart Eyes

# 562
A_S_Y_77 ами закусваме попара и то от 10 дни като някой пропускам(съб. и нед.), обядваме  по малко от цяло бурканче и след обед плодово пюре(което нас ни засища и пак не цялото бурканче идва му в повечко).Може да се случи от 10 сутринта чак в 7 вечерата да се кърмим както той си покаже.Наблягаме си на кърмата някой пише 10-тина най вече вечер и ние сме долу горе така и през деня ако не сме на разходки и е гадно времето само си търси цицте  Wink

# 563
Абе Янче нали беше човек с чувство за хумор? Що така сега? Пошегувах се! Нали уж се видяхме и се знаем, а ти сега се нацупи  Rolling Eyes
Връщам се да си дочета!
Янче той твоя сос тъкмо за Песто ми напомни и щях да ти пиша, ама виждам, че не си намерила. Има и в Била !
За изварата - продават безсолна извара. Важното е да е прясна, че издържа много малко време. Аз като давам сирене винаги питам жената на щанда и тя си ми казва. Предния път изварата беше.."не е хубава" и затова взех сирене Родопея.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 13:53 от alegoria

# 564
  • На плажа
Захира,Янче,благодаря ви за отговорите  Hug Hug

# 565
Момичета върнахме се...

Само Бай Фильо го огря, че се наложи да чакаме някакви от ХЕи, но все пак играхме на " Дарче на кантарче " - 9300 и 74 см...добре си е..Мен не ме огря, даде ми човека направление, но въпреки това си платих 32,40лв. и имаше 10 жени пред кабинета. Попитах и ще ида др. сряда да си чакам с тая такса..но ми се скапа настроението...от кога чакам тоя преглед и сега...ебаси мамата! А и с моя се изпокарахме, че бил излязъл от работа...ще си хвана количката с бебето и др.седмица пеш дотам...аре пък да видим кой е по-инат...

Мерси на всички, дето ми стискахте палци, стискайте до др.седмица, и не ми пожелавайте млади лекари...за мен ще е щастие , ако си включи ехографа, пък ако ще да му стърчи некролога от джоба!

# 566
  • София
Привет момичета, днес времето беше хубаво, но не се класирахме за разходка. Постояхме с Алекс на терасата допреди малко Simple Smile
Даже мисля, че видях Захира и нейната сладурка да минават по нашaта улица Simple Smile

Янче, аз също се ровя в подфорумите от извесно време и все гледам за маски за лице, коса, отслабване и тн. Мъжа ми като ме види наклепана и само ми вика- това в Бг-мама ли го прочете  Joy

И Алекс беше неспокоен тази нощ, буди се няколко пъти с рев. Накрая си го взех при нас на спалнята. Но май ще трябва да престана да го правя, защото какъвто е станал дивак скоро ще тупне. Сутринта се събуждам аз и го гледам си се търкаля към края на леглото. Обърнал се човека напряко и пътува.

Виждам, че обсъждате броя хранения и как давате плодовото пюре. Алекс е на 5 хранения, но аз му го давам вместо следобедно хранене. Знам, че тук обсъждахте, че е десерт, а не основно, четох и на други места, че не се брои за заместено хранене. Но пък него го засища. Малко се обърках чесно казано и понеже последния месец Алекс беше наддал само 60 гр. сега пък започнах да се чудя, дали не е от това, чеza обяд и следобeд няма мляко, а само пюре. Другия вторник сме на консултация и ще видим този месец как е.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 17:03 от mariellka

# 567
  • София
Zahira давай дружно да вървим на ендокринолог. Аз съм си взела направление и се надявам и до там да стигна.Добре че мъжо се разболя,че да го заведа на сила при моето  Джи Пи и да си взема направление,то аз се бях засилила първо за гинеколог,но той ми каза,че ендокринолога ми е по-спешен. Не ми е пречел проблема при забременяването,но това трябва да се следи.
Иначе за отбиването доволна съм,че издържахме 6 и половина мес да си цокаме,имаше моменти ,в които се будех подгизнала - главно когато почивах и се хранех пълноценно. Ние сме сами в София и общо взето ходя на три работи-детегледачка,домакиня и нощна смяна. Много се чудех как ще се отбием,как ще намалее и спре тази кърма,ми как ще се успокояваме като няма цица...че от време на време ми писваше да съм като мандра,да мъкна помпата с мен ,да планирам график кога да яде от мен,кога да оставя мляко ,че да свърша нещо сама навън... С две думи като останаха 2 хранения на кърма-сутрин и вечер ,започнах да намалям като времетраене вечерното сукане-съответно и кърмата намаля и естествено намаля и сутрешната дажба, компенсирах с АМ. За капак погостувахме на бабите,изморих се и се изнервих добре и като пробвах да изцедя кърма се оказа,че едвам покривам дъното на шишенцето. Консултирах се с консултант по кърмене какво да правя след спиране на кърмата да не стане беля,че зълвата е спец по всичко и даде съвет за хапчета някакви,обясниха ми хората,че остатъчната кърма се резорбира,но все пак давах няколко пъти през ден да суче. И така стана при нас!

# 568
Мариелка коя е вашата улица че днес обиколих сигурно 100 улици  smile3532  иначе сигурно съм била аз...

Guili благодаря за споделеното инфо. За ендокринолог и аз трябва да ида, че също знам, че забременяването много зависи то хормоните ама.... нали се минава през скенер пък аз като кърмя не става.

Ивушке стискам палци. Аз имам една малка бучица на едната гърда още от бременността и се чудя кога да се наканя да ида да ме прегледат. Бяха ми казали, че е от бременността, но не изчезна, седи си.

# 569
  • София
Хаха, Захира, ти бая обикаляне си му дръпнала Simple Smile Иначе живея на Хайдушка гора Simple Smile

Говорите за мамолог и аз скоро се замислих, че трябва да отида вече, но все отлагам. То времето си минава.

Общи условия

Активация на акаунт