Великобритания-тема 30 Пролетно-Лятна

• 43 778
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Хе-хе, преваля обяда-бира и винце  Crazy

Ок. Няма да се дам без бой.
Записах се за среща с независим адвокат.
Да си призная, хич не ми се нравят такива
Compromise agreement дето са си чист enforcement...

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 15:20 от zlatnata tolumba

# 106
  • След завоя в дясно
Привет и благодаря за пожеланията Tvetak.  bouquet
AdiAdiGermany ако бащата е с британско гражданство ще ти помогне по лесно да се установиш тук, ако преди да родиш сключите граждански брак, и детенце след като се роди става автоматично британски гражданин (гражданството се придобива от бащата тук), което на теб ще ти отвори много затворени врати.
Толумбичка дръж ни в течение тез много тънко искат да минат

# 107
Ето Race for Life, аз мислех за 27-ми юни (неделя) в Ричмънд, от 11 сутринта.
http://www.raceforlife.org/choose-your-event/events-search-resul … mp;distancesr=asc

Номадик - доста е далече това за теб, обаче. Ако има други предложения, давайте да обсъдим, и да си търчим дружно. Май ми е прекалено скоро; началото на юли - може.

# 108
По-оптимистично, tolumba, хайде, пожелание за увеличение, пък да почерпиш!

Аз ще се регистрирам да търча 5к на 27-ми юни, в Ричмънд (Кю Гардънс), ако някой е навит, на страницата на Race for Life е регистрацията. Хората от 10к отиват на 20к, после на маратони; при мен не се получава така. Много ми дойдоха десет  Mr. Green Ея, хайде!

Биляна, не се притеснявай, всичко ще е наред утре.

Ади, късмет, че ще ти трябва  Simple Smile

Ако не бях бременна, щях да ти дойда за компания за тичането, даже и от Германия. Ама хайде другата година животи здраве хахахахахахахахххаахаха Успех на маратона! Уффф как ми се тича значииииииии........... Поздравленияза толумбичката и за полета на Nomadic, значи са отворили летищата - СУПЕР, тъкмо си мислех че ще трябва да пътувам с автобус до Англия....

Ами да ви питам, ако се запиша на някой 3 или 6 месечен курс по английски ще се водя ли студент с пълните права за работа? Не че ми трябва този курс, но за да закрепя положението в UК

# 109
Adi, няма значение за колко време ти е курса. Процедурата е: записваш курса, попълваш една форма и пращаш в Хоум Офис. Ще трябва да попълниш и дали сама ще се издържаш или някой друг поема обучението ти. Няма никакъв проблем приятел да напише писмо, че поема разходите ти по курса. Ако решиш, мога да изровя това, което писахме ние и да ти го пратя за ориентир. Обикновено отнема средно месец да си получиш разрешителното за работа. Правата, които ще ти дадат е да работиш 20 часа по време на курса, 40 часа през ваканциите и около 3 месеца след приключване на курса. Това разрешително е без срок, просто като ти изтече единия курс е добре да презапишеш веднага за следващите месеци. При смяна на курса само се изпраща писмо до Хоум Офис. В момента, в който направиш една пълна година работеща без прекъсване се подава (ако искаш) молба за синята карта, с която вече няма да има никакви ограничения за часовете работа. Предвид положението ти, до една година се надявам вече да сте с бащата на бебенцето и да може да разчиташ на него за помощ.

# 110
Имам едно питане:

Моя приятелка се нуждае от медецинска сестра която да и слага инжекции.Става въпрос за 14 дни /мисля ,че са общо 3 бр на ден -слагат се заедно ,едната е подкожна другите 2 вида незнам /.
Ако някой има позната или може да ми даде малко инфо ще съм благодарна... Peace
Живее в Източната част на Лондон -Гантсхил....

# 111
Привет и от нас.Тази седмица голяма профилактика му удариха на компютрите тук в библиотеката  Crazy

Честито на толумбичката   bouquet

Ади и от мен много късмет   bouquet

Ние утре летим за Варна, надявам се всичко вече да е наред и да не се тормози много Анита по опашки.

Мишолина и аз може догодина да се пробвам да тичам с вас.Че сега имам едни 30 кила в повечко останали още от бременността. Embarassed

# 112

Ами да ви питам, ако се запиша на някой 3 или 6 месечен курс по английски ще се водя ли студент с пълните права за работа? Не че ми трябва този курс, но за да закрепя положението в UК

Мисля, че имаш право да работиш като студент, само ако си фул тайм. С парт тайм курсове не става. Мисля, че изискването беше минимум 16 часа седмично, но трябва да провериш от достоверен източник. Аз също мисля, че брак с таткото е най-лесния и добър начин за уреждане на статута ви (на теб и бебето). На база,че си съпруга на британски гражданин ще можеш и да си изкараш документ за право на работа. Късмет.

Биляна, как мина операцията? Наред ли е всичко?

Ще вземете да ме запалите с това бягане. След това заседяване в офиса, ще ми дойде като добър стимул за раздвижване. Thinking

Вчера за първи път мазах с кремове за слънце защита. Йей! Значи лятото идва. Направихме си разходка с барбекю пикник в един парк с езеро наблизо. Страхотен ден. Какво само прави слънцето, а?
Днешният проливен дъжд ще го игнорираме  Simple Smile

# 113
Вчера пък ме водиха на мач на местния Нотингам Форест.
Не бях ходила на мач в Англия...
Бях в трибуната на най-хард феновете и беше голяма веселба.
Научих всички мръсни песни на запалянковците.
До нас имаше една подпита дама, чиито златни години са били
в далечната 1979, кога Форест е спечелил европейската купа..
Имаше татуировки на отбора, включително и на задника си,
а това го знам, защото щедро показваше плът  Crazy

О да-бихме..

И нещо сериозно-
Някой полагал ли е доброволен труд в организации за деца-аутисти
/най-общо... с проблеми..такива, които не ходят в обикновените училища/
Ако не-познавате ли хора, които го правят?

# 114
  • Манчестър
Вчера пък ме водиха на мач на местния Нотингам Форест.
Не бях ходила на мач в Англия...
Бях в трибуната на най-хард феновете и беше голяма веселба.
Научих всички мръсни песни на запалянковците.
До нас имаше една подпита дама, чиито златни години са били
в далечната 1979, кога Форест е спечелил европейската купа..
Имаше татуировки на отбора, включително и на задника си,
а това го знам, защото щедро показваше плът  Crazy

О да-бихме..

И нещо сериозно-
Някой полагал ли е доброволен труд в организации за деца-аутисти
/най-общо... с проблеми..такива, които не ходят в обикновените училища/
Ако не-познавате ли хора, които го правят?

Ааа, мач в Англия на стадиона си е голяма тръпка......трябва ако имаш възможност да доидеш да гледаш МанЮтд...изживяване отвсякъде...Иначе Нотингам Форест бяха стихия тези години(края на 7-те/начало на 80-те) и мен специално щяха да ме изключат от училище,щото бях избягала да гледам мача им с ЦСКА за купата на шампионите..сегашната Шампионска лига...

# 115
Момичета, здравейте, не съм чела всичко, но имам едно питане и ще се радвам, ако някой може да ми отговори Simple Smile Колко килограма е ограничението за багаж на Уиз еър? В сайта пишеше нещо от сорта на 30 кг, но аз помня, че беше 15 по едно време и съвсеем се обърках ooooh! Някой знае ли колко трябва да бъде Simple Smile Благодаря ви предварително и мнооого  Hug Hug Hug Hug

# 116
Wizz промениха условията. Вече плащаш £15 за чек-ин багажа, но можеш да пренасяш до 32кг.

# 117
Ха. Това съм го пропуснала. Летях преди 1 април.
Направо трия горното, за да не подведа някого.

Ave, шегата настрана, но наистина много ми се иска да гледам Ман Юн.
Решила съм да водя скъпия, когато приключи най-нарая в БГ и дойде тук.

Като отворих дума за БГ, ако имате възможност си купете
Неприличен роман на Ивайло Борисов.
Чудесна книга за плажа или дъждовен неделен ден.
За разлика от много други пост-комунистически книги
разкрива родната ни уникалност по много забавен начин,
без ни най-малко да натоварва...
Горното, ако ви понася уличен жаргон, но пък грамотно поднесен.

# 118
Привет от България.

Ние днес летяхме с уизз.Промяната е от 1-ви април.

# 119
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт