Великобритания-тема 30 Пролетно-Лятна

• 42 989
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Cherry Mam, за сьжаление не познавам никои от Кроидан. А за багажа не се притесняваи толкова! Освен лекарства не виждам нищо друго от БГ да ти трябва там. Аз след толкова години напред -назад  единствените неща които вземам от БГ са антибиотици и  4убрица Grinning . Нищо друго не ми трябва!

# 706
Ох, да чубрицата е много важна!!! Сега чакам с нетърпение свекърва ми да дойде на гости и това ми е номер едно в списъка с нещата които искам да ми донесе.

Забравих да ви кажа за екскурзията ни до Стоунхендж, мина страхотно, разходихме се прекрасно! Времето беше супер, върнахме се в Лондон с тен  Grinning Много доволни останахме, особено малкият човек  Heart Eyes

# 707
  • Лондон/Пловдив
Няма ли чубрица ,веднага слагам и без това имам много  Mr. Green . Ами аз нагласих багажите утре ще дооправя последно много ми притеснено само всичко да мине както трябва тия пусти самолети толкоз ме е шубе  Blush

# 708
Момичета, преди коментирахме изискванията за декларация при напускане на страната само с един родител,
на дете постоянно живеещо в чужбина,
притежаващо и българско гражданство, както и родителите.
Публикувам снимка на писмото, което получих в отговор ( изтрила съм името си ) от МВР.

# 709
Cherry Mam,спокоино Peace. Вси4ко ще е наред, не се шашкаи толкова! Ако си нервна и притеснена детето го усеща наи-много Outta Joint. Меко кацане! Hug      298, само да кажа 4е аз винаги като влизам в БГ показвам БГ паспортите на децата, а като напускам БГ показвам УК паспортите. Така досега нито веднаж не са ми искали такава декларация! Peace

# 710
  • Bristol
А не ви ли искат БГ паспорти на излизане? Чудя се, дали да се занимаваме с преиздаването им. Никак не ми се виси по опашки докато сме в БГ, пък и децата трябва да ги мъкнем с нас ...  Confused

# 711
Ne Merry,не ми искат Бг паспорти. В Пловдив сега има големи опашки в паспортното за Ли4ни карти и паспорти. Даже 4ух 4е било сас записване за месец, два напред Thinking

# 712
Да се запиша и аз Mr. Green

Меко кацане на всички който ще летят и весело изкарване на  почивката ....Много много положителни емоций да съберете  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ние тази нощ тръгваме за моренце ...,ох нямам търпение Mr. Green Heart Eyes

Хайде бай бай за сега от мен  bouquet

# 713
Ох, да чубрицата е много важна!!! ....

И моят мъж си поиска чубрица и шарена сол от БГ. И разбира се от ракийката на тати!!!!  smile3503

И аз съм почти готова с багажа. Утре ще го сложа в сака, ще го меря, но май ще е повече от 20 килца!!!!  newsm12 Ще трябва да оставя половината неща!!!!

# 714
  • Лондон
298, това писмо много интересно мерси, аз по съвпадение в момента се ровя из другите под форуми да разбера малко повече по въпроса...Това писмо изглежда много обещаващо, но не разбирам какъв би бил този документ показваш постоянно пребиваване, то детето няма нищо на негово име Thinking Много ще съм благодарна за коментар...

Още веднъж приятно пътуване на всички, по всички посоки Grinning

Ave, в Словения да не пропуснете езерото Блед, пещерата Постойна, скалният замък Предямски град, Пиран на морето, всички са на близо и по пътя ви...Хубаво да си изкарате...

# 715
298, това писмо много интересно мерси, аз по съвпадение в момента се ровя из другите под форуми да разбера малко повече по въпроса...Това писмо изглежда много обещаващо, но не разбирам какъв би бил този документ показваш постоянно пребиваване, то детето няма нищо на негово име Thinking Много ще съм благодарна за коментар...

Ave, в Словения да не пропуснете езерото Блед, пещерата Постойна, скалният замък Предямски град, Пиран на морето, всички са на близо и по пътя ви...Хубаво да си изкарате...

Аз ще покажа чужд паспорт, ако искат още нещо, ще показвам писмо от у-ще и здравна карта издаден тук.
Имам ходене до личният лекар, та мисля да искам и от там едно писмо Simple Smile

Някой, ако мисли, че въпросното писмо ще му свърши работа, изпращам файла без корекциите, които направих преди да го пусна.

# 716
  • Манчестър

Thanks Tzvetak
Сега ще разгледам картата да се ориентирам....

# 717
Момичета, трябва ми спешно адрес на магазин за детски играчки и по-точно за скутерчета, на малкият му купихме скутерче, той се влюби в него и днес се счупи Sad Голяма драма  Confused Нямам никаква идея къде в Лондон има подобни магазини, моля ви за инфо  Praynig

Мерси предварително   bouquet

# 718
Здравейте.Съпруга ми от няколко дена е в Лондон.Намери си квартира в Северен Лондон 75 паунда на седмица с включени ток и интернет.Бихте ли ме посъветвали за фирма там на място, която се занимава с изготвянето на документи за новодошли.

# 719
  • Лондон
http://www.amazon.co.uk/My-First-Scooter-for-Girls/dp/B001IM3RDG … 895419&sr=1-2

http://www.amazon.co.uk/scooter-bobbi-board-children-childrens-k … 895419&sr=1-5

feta cheese, аз купувам много неща през интернет, защото нямам време за ходене по магазини, купих педи време двата по-горе, първият докато свикне, а вторият чака в гаража/гардероба за след някой друг месец...

Ние започнахме да оглеждаме самолетни билети за Коледа и за момент се почудих дали съвсем не сме се смахнали, има още 5 месеца дотогава Crazy, но от друга страна си е хубаво да си имаш планувани неща, които да очакваш Grinning

Много хубав уикенд на всички

Общи условия

Активация на акаунт