Великобритания-тема 30 Пролетно-Лятна

• 42 984
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
tzvetak и аз пазарувам от тези сайтчета, обаче случеят е спешен  Tired и ми се искаше да идем до магазина и да вземем една и да престава да ми пили за "скутафчето" си. Плаче и нарежда, че никога нямало да кара "скутефче" вече  ooooh! На всичкото отгоре и аз си купих и сега аз имам, а той не  Tired Иначе второто и аз го загледах днес, но много ми похвалиха Микро скутерите и сега се опитвам да се добера до магазин.........Пробвах с онлайн магазина им, обаче нещо бъгясва... Абе разправия  ooooh!

# 721
........

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 14:16 от Florina

# 722
Така замина и моя съпруг.Исках и аз, но не мога да рискувам с детето, въпреки че е почти на 6.Квартира си намери още на втория ден, казва че има работа - той е компютърен специалист, но среща трудности с оправянето на документи.Искаме да опитаме живот извън България.Ако не успее ще се върне.Аз съм мед. сестра и пом-фармацевт, но за съжаление незнам език.

# 723
  • Лондон
feta cheese, ако искаш ела те и вземете нашият, вторият линк, още тази вечер или през уикенда, и без това ми пречи в гаража/гардероба, моята дъщеря засега кара този за начинаещи. Не зная всъщност къде живееш, ние сме в Брентфорд, югозападен Лондон. Скутерът е чисто нов, само изхвърлих опаковката.
nia7, florina, прочетете линковете на първа страница, има повечето от необходимата ви информация... За дете на 4г аз бих казала, че е точно на време за записване на училище Wink, даже малко е в последния момент...Моето дете е на 2 и 5 месеца и търсим училище...

# 724
  • Манчестър
http://www.amazon.co.uk/My-First-Scooter-for-Girls/dp/B001IM3RDG … 895419&sr=1-2

http://www.amazon.co.uk/scooter-bobbi-board-children-childrens-k … 895419&sr=1-5

feta cheese, аз купувам много неща през интернет, защото нямам време за ходене по магазини, купих педи време двата по-горе, първият докато свикне, а вторият чака в гаража/гардероба за след някой друг месец...

Ние започнахме да оглеждаме самолетни билети за Коледа и за момент се почудих дали съвсем не сме се смахнали, има още 5 месеца дотогава Crazy, но от друга страна си е хубаво да си имаш планувани неща, които да очакваш Grinning

Много хубав уикенд на всички

Изобщо не си се смахнала. На -1-ви Маи купих билет на свеки за Коледа......35 лири едната посока вкл. чантата.

# 725
feta cheese, ако искаш ела те и вземете нашият, вторият линк, още тази вечер или през уикенда, и без това ми пречи в гаража/гардероба, моята дъщеря засега кара този за начинаещи. Не зная всъщност къде живееш, ние сме в Брентфорд, югозападен Лондон. Скутерът е чисто нов, само изхвърлих опаковката.

Еййй, късно ти виждам предложенито Sad Поръчахме Микро, експресна поръчка в понеделник ще е при нас. Много благодаря за предложението  Hug  bouquet Мъжът ми позакрепи счупеният скутер и карахме днес, ама си е мъка, голям боклук излезна  Close Ние живеем на Canary Wharf, Limehouse .. Сега ще проверя това дали е близо Simple Smile

# 726
feta cheese, точно до вас е Waitrose, a над него John Lewis - има детси играчки, скутери също Simple Smile  Късно ти виждам постинга, но ако пак искате играчки, там има - на втори или трети етаж се пада.

Ние се върнахме от моренце - голям кеф. Даже се гмуркахме с водолазни костюми. Като в аквариум се чувствах Simple Smile

# 727
Nomadic Добре завърнали се  Hug Маалко ви завиждам дори, тази година няма да има моренце за нас Sad Мерси за инфото за играчките, малкият на 31 има рожден ден, може би ще ги посетим, че да добавим още нещичко към подаръците..

Момичета, ако някоя от вас си гледа детенцето в Лондон и има време, хайде да организираме разходка в някой парк,на моят младеж ужасно му липсва детска бг говоряща компания...той е на 3 г...Ще се радвам да се запознаем  Hug

# 728
Здравейте момичета! Имам един въпрос ако може някой да ми отговори ще съм благодарна!
Какви шансове имам да си намеря работа в Лондон по специалноста предучилищна и начална училищна педагогика?
Имам един познат, който е от 10 години в Лондо и твърди че 80% от българите там не работят това за което са учили.
Та ако имате някакви наблюдения,моля да споделите.

# 729
  • Лондон/Пловдив
Ехо здравейте ние от 3 дена вече сме на Английска земя аз малко трудно свиквам с климата  Blush Малкия веднага се оправи с часовата разлика . Утре ще пиша пак  Hug

# 730
Zdraveite,
nai-nakraia re6ih da pi6a pak.Izviniavam se za latinicata,no ne moga da nameria kude se smenia6e na foneti4nata vuv foruma.. newsm78 Ako niakoi moje da spodeli kak.
Sigurno ste me zabravili,az sum onazi maika,koiato tolkova se pritesniava6e okolo premestvaneto ni tuk v UK.No ve4e spokoino moga da kaja,4e napulno sme se adaptirali i se radvame da jiveem tuk/jiveem v malko grade do Bournemouth,Poole/.
6te se radvam otnovo da se vkliu4a otnovo.
Imam edna malka pakostnica na godinka i polovina po4ti.Za sega ne rabotia i sum absoliutna housewife  Grinning

# 731
  • Лондон/Пловдив
И аз да се доредя до компа докато малкия спи да питам един малко глупав въпрос къде има солети обикновени така и не видях никъде досега ,а малкия няколко пъти ми иска солети . Аз вече посвиквам със смяната само дето ме боли всеки ден главата ,но си мисля от много обикаляне по магазините ще да е  Mr. Green
Аз само малко проблем със климата имам обичам топло ,много топло пък тук е студенко малко за мен ама ще свиквам  и със това .

# 732
Cherry Mam аз купувам от АСДА това
Също от 99р едни италиански гризини.
Знам, че в турските магазини в Лондон има солети.

# 733
Cherry Mam има ги почти във всички супери в секцията им от храни от света където е Полската стока има 2-3 вида и големини на пакета.Същите са си като нашите ако ли пък не можеш да ги откриеш спокойно можеш да поръчаш и от БГ магазина http://www.bulgarianfood.co.uk/catalog/  Peace Peace Peace

# 734
  • Лондон/Пловдив
Благодаря ви ще търся после като се наспи детето  Hug много съм неориентирана още .  Blush

Общи условия

Активация на акаунт