Великобритания-тема 30 Пролетно-Лятна

• 43 755
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета!!! И ние летим на 24 юли другата събота от Бургас за Бирмингам!!! Ще летим с Балкан Холидейс. Чартърна компания са, но понеже пътуваме със самолет за първи път, реших полета да е директен и само те имаха такъв!!! Надявам се да нямаме проблем с малката и полета да мине леко. Тати е намерил квартира. Ще сме в Телфорд, на 30 км западно от Бирмингам. Казва, че градчето малко, спокойно, много красиво и с много детски площадки!!!! Вече нямам търпение!!!  newsm68 

# 691
  • ENGLAND
Tinti_16 Телфорд е като българския Димитровград. Ние сме близо до вас. Ако имаш желание обади се, но вече септември, ние в четвъртък летим за България.

# 692
Привет и от мен! Много мами заминават ,кои ще остане в БГто незнам newsm78. Лек полет на вси4ки и меко кацане в УК Peace. Ние сме в Пловдив от 3 седмици и мога да кажа спокоино 4е ве4е сам готова да се врьщам в УК обратно. Градьт ни просто запада, хората са измь4ени, лятото е тежко ,защото тук  задуха е голям. Просто дьрветата не помрьдват тук, а навьн е 35 градуса.Добре 4е намерихме град4ето Хисар на 45 мин. с кола от Пловдив. Има страхотни басеин4ета с минерална вода , а и сред дарветата.Ходихме 2 пьти и на децата ужасно много им хареса Heart Eyes Емили ми казва: мамо тук няма вятьр като в Милтан Киинс, но много пе4е това сльнце! Laughing

# 693
Doret никога не съм била в Димитровград. Моля те обясни какво имаш впредвид, много ми стана интересно. Като нищо ще изнудя мъжо да ме закара до Английския Димитровград Hug

Добре дошли на всички, и лек път на пристигащите.

Никой не ми каза нищо за пътуване Лондон -Бристол. Та аз пак да си питам.

Лек ден и успешна седмица! Hug

# 694
  • Лондон/Пловдив
DNP и ние сме от Пловдив и е ужасна жега просто не се диша вече нямам търпение да идем в Лондон на хладничко . Нашия град е на 1 място по мръсотия от европейските  Sick скоро го съобщиха по новините . Направо ме е страм ние си ходим в едно малко паркче към 15 майки с дечица и сами си го чистим и хвърляме кошчетата ако не сме ние няма кой да мине да почисти и това е всяко лято .

# 695
Tinti_16 Телфорд е като българския Димитровград. Ние сме близо до вас. Ако имаш желание обади се, но вече септември, ние в четвъртък летим за България.

Била съм в Димитровград преди 15 години. От Добрич сме. Мъжът ми казва, че Телфорд е долу-горе колкото Добрич.  smile3521. Преди да се премести там беше в Guildford до Лондон, но казва, че в Телфорд му е по-добре!!!

# 696
Tinti_16 здравей хубаво е да видиш една градска тук аз също съм от Добрич .Летя от доста време с Балкан и мога да ти кажа че съм доволна от тях никога сме нямали закъснение или какъвто и да е проблем с тях.Стеордесите са също много мили и отзивчиви.Сигурна съм че полета ви ще мине добре.
Поздрави.
Аз очаквам гости тази седмица от БГ ще летят с Уиз еър и вече нямам търпение  Peace Peace Peace

# 697
Cherry Mam, лек полет от мен! В УК е свежо и прохладно, няма го Пловдивския задух, но пьк си е ветровито.Вие кьм кьде сте се ориентирали да живеете в УК? Кажи ми моля те каде е този 4ист и надявам се хубав парк за деца да го посетим. Аз сам в ЖК. Смирненски.Лек полет ти желая Hug

# 698
  • Лондон/Пловдив
 DNP в Лондон ще сме в Кройдън аз няколко пъти питах дали има някой близко ,но явно няма  Tired .
Иначе съм от Кичука ,а паркчето е между блоково пространство с катерушки  и парзалки не е нищо особено ,но пък сме си свикнали  Mr. Green само то ще ми липсва като заминем сега . Цял ден мисля какво да взимам и се чудя нещо важно има ли което трябва да взема за детето което немога да си купя от УК ако някой може да ме подсети  newsm78 .

# 699
  • Нотингам/Пловдив
Като чета какво е в Пловдив направо се замислям дали да тръгвам  newsm78 .Верно че тук в Лондон не е толкова топло ,но все пак..........
 Cherry Mam ,за детето няма какво толкова да се чудиш,ако си приготвила всички нужни документи друго недей да мислиш.Тука може да му вземеш каквото ще му е нужно,няма страшно.
 В петък тръгваме към БГ,стискайте палци защото до сега не сме пътували с кола до там.Косата ми се е изправила още от сега  Thinking

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 16:33 от cocko

# 700
  • Манчестър
Като чета какво е в Пловдив направо се замислям дали да тръгвам  newsm78 .Верно че тук в Лондон не е толкова топло ,но все пак..........
 Cherry Mam ,за детето няма какво толкова да се чудиш,ако си приготвила всички нужни документи друго недей да мислиш.Тука може да му вземеш каквото ще му е нужно,няма страшно.
 В петък тръгваме към БГ,стискайте палци защото до сега не сме пътували с кола до там.Косата ми се е изправила още от сега  Thinking

да не се засечем някъде по пътя..аз тръгвам в събота вечерта... newsm78

# 701
  • Нотингам/Пловдив
да не се засечем някъде по пътя..аз тръгвам в събота вечерта... newsm78
И да се засечем какво ,няма лошо.Казала съм на мъжа ми ако децата не са добре по пътя да ни стовари на първото удобно летище, а той да си продължава с колата.  Може да ни излезне златно пътуване ,ако се получи този вариянт,но искаме да пробваме как ще е ако пътуваме с кола.Весела и слънчева ваканция на всички.
 ps.Днес малката е с повръщане и разстройство,май проблемите започват още от сега. ooooh!

# 702
  • Bristol
Е, лек ви път  Grinning
Ние миналата година пътувахме така. Най-кофти изживяването беше, като ни блокираха спирачките на магиистралата в Унгария  ooooh! Но благодарение на това, изкарахме непланирани 3 нощувки в Будапеща  Heart Eyes Гледката от стаята ни беше като картина, реката, двореца и моста, особено като пуснеха светлините нощем. От малка си мечтаех да видя този град и все нещо се разминавах с него. Мъжът и синът ме бъзикаха, че аз  нарочно съм развалила колата Twisted Evil

# 703
  • Лондон/Пловдив
cocko ,Ave  лек път ви пожелавам на вас и семействата ви ! Това пътуване по земя е доста дълго ,но и то си има хубави страни може да си спрете където пожелаете и да разгледате и отдъхнете . Е Мери ти си била като в приказките Будапеща ми е една от дестинацийте  който искам да видя ,но няма да е тази година  Wink . Лека вечер от мен   bouquet

# 704
  • Манчестър
cocko ,Ave  лек път ви пожелавам на вас и семействата ви ! Това пътуване по земя е доста дълго ,но и то си има хубави страни може да си спрете където пожелаете и да разгледате и отдъхнете . Е Мери ти си била като в приказките Будапеща ми е една от дестинацийте  който искам да видя ,но няма да е тази година  Wink . Лека вечер от мен   bouquet

Мерси..то всяка година си казваме,че ще е за последно с кола,ама това вече е 10-та година......спирането насам/натам си е част от пътешествието.тази година съм се ориентирала към Залцбург (пристигане/разглеждане/хотел ) после на юг към Словения.......

Общи условия

Активация на акаунт