Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 140
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
DELTA_DELTA  Hug, моят моряк обожава пелмени,а покрай него и аз Crazy тия дни гледам да направя повечко, че запържени в масло направо не разбираш кога са свършили Blush А когато си дойде трябва и торта или/и баклава и супа топчета/това са любимите му манджи.../ Wink

# 346
  • Varna
КИАРЧЕЕЕ Hug
Като те чета, как ги приготвяш, ти си Царицата на пелмените, Душеййй. А така моето момиче, само така. Глезкай си го, и така ще те глезунка и той тебе. Ей това е то за което казват, да му искараш душата със памук. Ама ниЙ не изкарваме душите, а се грижим за тях. Защото знаем Те какво правят за нас, защото го правят точно за нас.  Господ да ни ги пази, живички и здравички. Да знаеш как ти се радвам, за това как се приготвяш за момченце, ама много да знаеш smile3521
Той кога трябва да си дойде?

# 347
ДЕЗДИ  Hug спко мацка прати смс на милото да си купи лимитирана карта за телефон от рецепцията на хотела и си говорете на воля по евтино и сигурно от глобул .ДЕЛТИ  Hug ми то КИАРЧЕТО моряшка булка ,а те от всичко отбират бе душе  Peace КИАРА  Hug добра идея ми даде ,аз отдавна не бях правила та утре май ще се вихря в кухнята  Joy ДЕЛТИ препорачаха ми кинезотерапевт в дом Млаадост била добра  newsm78

# 348
DELTA_DELTA  Hug,Така е най -важното е да са ни живи и здрави момчетата Praynig, че /специално за нас/ е по-добрата половина от цялото... Peace Чакам го в края на месеца, но дата не знам, а и сега с тоя облак от изригналия вулкан и отменени полети от европа до не се знае кога..., така че нищо не се знае, важното е да е добре, пък когато-тогава, аз съм си у дома и го чакам...

# 349
  • Varna
ХЕЛИНЧИ Hug
Давай адрес Душеееей. Че вчера тъкмо нали имах, чакал и докато чаках, гледам моя ортопед. Та му се похвалих, че нямам вече никакви болки след инжекцията. Той ми каза, ако имам пак болки да ходя пак на инжекция. И само се урочасох Душо. Днеска болката се върна, че и по голяма. Вече назнам какво става. На снимката всичко е ясно и нищо не се вижда. Дава ми едни стелки да нося и за двата крака. Мене ме боли единя само и то както знаеш не крака ами ставата на големия пръст. Какт и да е. Заради тия стелки трябва да копувам обувки 38 номер а аз нося 35. Просто стелките са много обемни и не ми влиза крака във по малък номер защото стелките обират място във обувките. Бе направо да се смееш ли, да плачеш ли #Crazy
КИАРЧЕ Hug
Пожелавам ти, да нямаш тези големи притеснения на Дездемончето, че не е работа ти казвам. Дано всичко да е ОК за него, дано. Че пак нещо казаха за тоя вулкан-продължавал да изригва. Но ако момчето ти си дойде тука във Европата, поне със автобусче ще може да си дойде. А на Дезди, момчето няма как от Дубай ва ФанИ реЙсО #Cussing out

# 350
ДЕЛТИ  Hug в дом Младост срещу пикадили моя позната там се лекувала ,но аз никога не съм стъпвала там .Доколкото разбрах имало кабинети фитнес и т.н.чакам повече подробности тия дни.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 21:48 от helinci

# 351
  • Varna
Питай я тази твоя позната за името на Кинезитерапевтката. Така без име незнам как шЪ станИ бе Душата Joy

# 352
момичета  чета ви и набързичко да пожелая на морячетата да се приберат по бързо и живи и здрави .каке дано се оправиш вече бе ко стана с тебе .боли ли те много ?а за моя бебчо -имам капки и за двамцата днес им купих аз каквото знам за да ги пресека уж.но файдъ нема засега.сега спи у ръцете ми та ви пиша ,но му хърка нослето .и да ви кажа за мен това е от зъбите.нямаме още ,но явно ще се покажат скоро ми то много лигички бе .мокър отпред сменяме лигави тука  #Crazy .утре кът идем при педка и кат й кажа ко им давам и пак ши каже "ми добре Лиле това да остане"и така децата ми стигнаха до бронхит преди 2 седмици ги оправих и свега пак болни .еи аман от изроди в тая детска .оня ден тук из форума срещнах тема за децата с антибиотик на детската .ми да ви кажа приемат за нормално некои майки да си ги пратят болни .пиели 4 дни АБ и вече били готови -ДА АМА НЕ.пият се поне 7 дни докат се завеърши курса на лечение .ох ,че ме е яд ...ходели на работа.ми аз що не ходя бе ,за да си ги гледам кът са болни .аиде засега  Hug

# 353
  • Шоколандия
Делти, Hug проблемите с тея стелки ги знам. Съпричастна съм ти изцяло, тъй като имам същия проблем... Поне, че носиш малки номера, за да можеш и да се вместиш в по - голям. А аз без стелки едвам се намърдвам в 40 номер, а с тея стелки да не ти разправям. Ама търпя, какво да се прави. Ти какви стелки носиш, на мен ми правиха индивидуални newsm78

Лили, много лошо така да ти боледуват, че и двечките, дано се оправят по - скоро  Hug Спомням си, че и аз като ходех на детска градина, бях нон- стоп болна, даже баща ми казва, че като са ме пускали понеделник, са се молели да изкарам до сряда... Ама пък след като поотраснах и като тръгнах на училище, явно вече бях "калена", не си спомням скоро да съм боледувала - обикновено само настинки при смяната на сезоните (април и ноември месец) и това е ...

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 22:15 от puphi

# 354
  • Varna
ПУХИ Hug
Аз нямам нужда от стелки, незнам защо ми ги даде доФтура. Те момичетата тука ми знаят историята . Нахедрих се във една дупка и от там ми почна болката на палеца на десния крак. Лекуваха ме със едно никакво лекарство което Докторчето ми го дава и за други травми, ама не може със Афламил всичко да се лекува бе. Така, че тия стелки не ми помагат хич, просто се чудя за какво ми ги дава, като ме боли пръста newsm78 Едни силиконови си взех, щото тия кожените които ми изписа, не са ми хич удобни и както описах във по горен пост, трябва да купувам обувки 38 номер. Да бе ей, сЯ шЪ купя такива гемии, които не мога да ги нося никога по нататъка. А те трябва да са меки от естествена кожа обувките , което означава и скъпи. Добре, скъпи ама после като няма да мога да ги нося за ко са ми. Не съм и дюстабан, нито свода ми е спаднал.
И тези силиконовите ми ги изписа един друг, като му споменех, че преди това съм била при друг негов колега и той ми е изписал стелки.  Така, че имам едни кожени, които не съм ги слагала въобще и тия силиконовите, които само ми пречат. А тоя втория специалист, ми каза, че имам кокоши трън и затова ме боли пръста. Накара ме да ходя на кожен лекар, въпреки, че аз знам какво представлява кокошия трън и там пари да пляскам, че да ми каже кожения, че Ортопеда трябва да си гледа кокалите а не да дрънка глупости.
Аз ако имах такова нещо, моята педикюристка преди месеци щеше да ви каже, защото аз всеки месец съм на педикюр и то там се вижда всичко. А и като е по малък кокошия трън, педикюристката може да ми го разкара без да ходя по лекари. Пак се върнах при стария лекар, защото физиотерепевтката ми каза, че трябв инжекция, въпреки, че не е хубаво. Ами биха ми инжекцията, до вчера бях бомба, днеска пак съм зле, мамка му. И те така!!!

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 22:23 от DELTA_DELTA

# 355
Я да се разпиша и аз за тази вечер.Позабавих се,но ходих да посрещам мъжа си,маневрата се забави и стана 19 часа,после дойдоха децата и мама докато сложи и дигне,то стана 10 часа.но не мога да си легна без да ви видя.
Лили,знам какво е да са болни децата и да не спят цяла нощ,но какво да се прави,без болести няма да пораснат.дано бълзо минава и да се успокоят.
Делти,защо бе ,душа,пак го закъса с крака.То да не оказва влияние времето,че стана влажно.А дано се пооправи като напече слънце.
Киарче,пък аз си признавам,че не знам да правя пелмени.Ама аз съм малко предубедена към всичко руско(по лични причини,не че мразя руснаците като цяло) и не проявявам интерес.
Дезди,дано успее да долети през Истанбул твоето момче.Тази вечер синът ми каза,че възможна дестинация и и Дубай-Катар-Истанбул.
Ще видиш,че ще  си дойде скоро.А ти се наспи хубаво,за да си свежа утре.
Евита,добре си направила,че си отишла в църква.действа успокояващо.Не изпитвай угризения,че имаш такива чувства,нормално е ,свързвало ви е приятелство.Не се притеснявай да споделяш с нас.ние за това сме тук,да си помагаме взаимно.
Лека нощ и до утре.

# 356
  • Varna
МАМЕ,
тая болка е постоянна, не е от това, че времето се разваля. И като беше слънчево, все тая. Така е от самото начало като се забих във тая дупка във края на Ноември. Другите ми кокаляци които се влияят от влагата, ме болят когато е влажно, а тоя пръст не спира и не спира. rotfImao

# 357
ЕВИТА Hug
Пантофките за които питаш, аз като Пантофено-терличковата фея ги раздавам на новопристигналите моряшки булчци. Да си ги обуват и да седнат по миндерчетата и така да им е по удобно и уютно. Да си се чувстват у дома си Laughing Ти искаш ли? Със удовлствие ще ти избера едни красоти, ако искаш да си със нас Hug
Ех че гостоприемни!! Благодаря!! Няма да нахалствам, но понякога ще наминавам да ви видя как сте и да ви кажа по здрасти  Heart Eyes

desdemona следя ти одисеята, дано утре има развитие с твоето мило и да се прибира вкъщи че кой знае колко имате да наваксвате  Hug

DELTA_DELTA оправяй се бързо

# 358
  • Varna
Хайде и на Евита, едни пантофки, щом ще идва да ни навестява. Няма да те оставя да ми Одиш боса по асфалтЪ newsm47
Много харесвам кученцето ти newsm47 А мъжът ми ги обожава, като ги види и се прехласва. Едва се спира да не купи едно.  Joy Обаче аз му подарих един Персиец, той по голям от твоята красота. Била съм кучкарка, а сега със котето, няма излизане навънка Grinning

# 359
Ха благодаря тогава!

А кучето верно е уникат, много са сладки,(мъжО ти има вкус) гледах го с котка преди до дойде бебето, можеш и ти пробваш-няма да съжаляваш страшна лудница става, но поне е забавно! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт