Дано скоро всичко да се оправи, по- точно вярвам, че всичко ще е наред в най - скоро време.
Но не съм чувала, честно....
всички!!!! Благодаря ви за топлото посрещане, подкрепата и милите думи, не че тежката буца в гърлото и горчивите сълзи които преглъщам са отминали, но се чувствам някак по леко и то благодарение на вас! 
и да ви благодаря че ме изслушахте (прочетохте в случая). Пожелавам ви всичко добро и много усмивки и не ми стана ясно за какви пантофки иде реч, но ще ви навестявам понякога, ако нямате против разбира се и ще палвам свещичка повече във храма за здравето на всички моряци.
току-що разговорях с едната дама
) беше изключително любезна
и доста запозната с проблема
Обеща пълно съдействие и от тяхна страна, но по-всяка вероятност за утре, т.к офисът в германия (на ф-та която осигурява самолтените билети) днес не работи, неделя е затова. Каза, че до утре до обяд се надява да има разрешение на нашият проблем! Ох дано

нямам думи, с които да ти благодаря
златна си! 

Във Пикадили имало. А до нас няма ни Пикадили ни дяволи. Даже Билата ми е далече.
Тя по близо до Лилянчо. Оглеждах се аз да я видя случайно на пазара, че времето много слънчево и викам си може да е изкарала домчадието.
момичета. Вие как я карахте днеска?
и така.другото при мене е ,че децата са хремави и двамата.утре сме при педка.рано сутринта дано не вали .и тая вечер си знам ,че Дани няма ама хич да спи .когато е със запушено носле е ужас и е крив ,та ако се поизгубя тия дни да знаете защо е.ще се занимавам с двамата -пак лекарства и на двамата .ужасно е
( ама сега и смс-те по глобула дет му изпращах не пристигат вече до него
, а връзка има! Говорих там с оператора
и той вика, ами сигур мрежата е заета. че тя само кат използвам смс-и ли се заема? Тогаз
как имаме връзка по телефона и
. Моят мъж не може да излети, щото няма директи полети Дубай-София или Варна, а са през Виена, а там, нали е затворено 

Препоръчани теми