Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 139
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
ДЕЗДИ  пащам ти на лични телефоните на тези от Промар

# 331
  • Шоколандия
Дезди  Hug Дано скоро всичко да се оправи, по- точно вярвам, че всичко ще е наред в най - скоро време.  
Тоя вулкан обърка много сметки, дано оправят нещата по - бързо, че аман!
Тук момичета цяла сутрин се оправям с цветятя, къпя ги и ги изкарвам на слънце вече, седнах да ви видя и отивам да хапна и да продължавам....
Предималко Милото сервира, че може да не се прибира на 2 май, защото смяната му нямала да може да отиде.... направо ми иде да си заскубя косите.... #Cussing out #Cussing out

# 332
  • Varna
ААА, Пухи, Дезди, квО става с теЗ вашТи мъжове бееееее #Crazy 
Дезди тия от Дубай можеха да му уредят полета отдавна бе, той облака едва днеска идва насам. До колкото знам облака не е Одил до ДубаскУ, или и там има newsm78 Но не съм чувала, честно.... Rolling Eyes
Аз излязох за малк по работа и сЪ прибрах. Сама не ми е хубаво да се мандахерцам по улиците. Все трябва да имам нещо да върша, иначе така без цел и посока хиииич не обичам.

# 333
Здравейте, момичета
редовно ви чета, но рядко пиша. Много ми олеква като прочета какво сте писали, знам, че не съм сама и се чувствам по-добре.Нашият тати трябва да се прибере началото на август. Досега сякаш бързо ми минаваха дните, но от няколко дни ми е много мъчно, че го няма, постоянно мисля зя него и ми е много гадно.Отделно проблемите и това, че трябва сама да се справям с тях. Но все си повтарям - още малко, още малко....
Исках само да ви кажа, че сте много готини и колкото и да ми е тъжно, като ви прочета се зареждам с много положителна енергия.
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
  love001  love001  love001

# 334
Толкова сте мили, благодаря ви за което и ви  Hug всички!!!! Благодаря ви за топлото посрещане, подкрепата и милите думи, не че тежката буца в гърлото и горчивите сълзи които преглъщам са отминали, но се чувствам някак по леко и то благодарение на вас!

Още тази седмица ходих и запалих свещичка, да ви призная не можах да я сложа при тези в ниското..., четох и доста статии за това че роднините вярват, че момчетата са живи, не знам дали това ме спря, ще ми се да вярвам в чудеса....  А  следващия път като отида обещавам да пална свещичка и за зравето на вашите момчета.  Hug

Може да не съм моряшка жена, но винаги в сърцето ми е имало и ще има място за този скъп за мен човек, човек когото  винаги съм обичала по един или друг начин и който така обичаното от мен море ми отне! Вярвам, че тези момчета са едно по хубаво място и бдят над близките и колегите си- вашите съпрузи.

Икам отново да ви  Hug и да ви благодаря че ме изслушахте (прочетохте в случая). Пожелавам ви всичко добро и много усмивки и не ми стана ясно за какви пантофки иде реч, но ще ви навестявам понякога, ако нямате против разбира се  и ще палвам свещичка повече във храма за здравето на всички моряци.

# 335
Хелинчи  Hug златна си! Още сега смятам да се пробвам, като ги обезпокоя в неделният слънчев ден  Embarassed

# 336
  • Варна
desdemona, сподели резултата, като се чуеш с тях..

# 337
свързах се, свързах се  Party току-що разговорях с едната дама Simple Smile) беше изключително любезна  Naughty и доста запозната с проблема  Peace Обеща пълно съдействие и от тяхна страна, но по-всяка вероятност за утре, т.к офисът в германия (на ф-та която осигурява самолтените билети) днес не работи, неделя е затова. Каза, че до утре до обяд се надява да има разрешение на нашият проблем! Ох дано  Praynig  Praynig  Praynig
Хелинчи  Hug нямам думи, с които да ти благодаря  Hug златна си!

# 338
ДЕЗДИ  Hug радвам се ,че ти бях полезна .Сега се успокой и се разкраси -няма да се излагаме пред момчетата я  smile3521 СКОРПИ и тя е от наща фирма ,затова докладвай  Peace  Hug

# 339
  • Varna
ДЕЗДИ Hug
Радвам се със тебе. Хайде утре вече да се знае, че и даже утре да го качват и да си иде момчето newsm10
ЕВИТА Hug
Пантофките за които питаш, аз като Пантофено-терличковата фея ги раздавам на новопристигналите моряшки булчци. Да си ги обуват и да седнат по миндерчетата и така да им е по удобно и уютно. Да си се чувстват у дома си Laughing Ти искаш ли? Със удовлствие ще ти избера едни красоти, ако искаш да си със нас Hug
Аз, следобяда пак поизчезнах за малко. Ходих до Билата на Колхозния. От там си купувах капсулките за моята кафе машинка- Мравката Ферди. И кВо научих- повече няма да имат там от тези капсули rotfImao Във Пикадили имало. А до нас няма ни Пикадили ни дяволи. Даже Билата ми е далече. rotfImao Тя по близо до Лилянчо. Оглеждах се аз да я видя случайно на пазара, че времето много слънчево и викам си може да е изкарала домчадието. Joy
И до преди малко гладих, чаршафи и дрехи.  Споделих как съм палувала Joy момичета. Вие как я карахте днеска?

# 340
Привет Hug Hug Hug
desdemona Hug, споко всичко ще се нареди Peace
DELTA_DELTA  Hug, правих пелмени за любимия/утре също/ Crazy

# 341
Каке аз на пазара бях с децата и свеки ,но по рано през деня.и доста обикаляхме.накупих доста неща ,че и за себе си тоя път  Grinning и така.другото при мене  е ,че децата са хремави и двамата.утре сме при педка.рано сутринта дано не вали .и тая вечер си знам ,че Дани няма ама хич да спи .когато е със запушено носле е ужас и е крив ,та ако се поизгубя тия дни да знаете защо е.ще се занимавам с двамата -пак лекарства и на двамата .ужасно е

# 342
тук ли сте вече? Нямам новини Rolling Eyes, нито хубави нито лоши Sad( ама сега и смс-те по глобула дет му изпращах не пристигат вече до него Outta Joint, а връзка има! Говорих там с оператора  Peaceи той вика, ами сигур мрежата  е заета. че тя само кат използвам смс-и ли се заема? Тогаз newsm78 как имаме връзка по телефона  и  Rolling Eyesот скапа пак по телфона ...

# 343
Делти, май само двте сме тук Peace. Моят мъж не може да излети, щото няма директи полети Дубай-София или Варна, а са през Виена, а там, нали е затворено  Rolling Eyesи не може ..аз, намерих през Турция, ма както, казах  и по-рано чакат някакво потвърждение от германия, а днес нали е неделя и никой не работи там Rolling Eyes. то пак едно реване падна ..не мога се спра

# 344
  • Varna
КИАРЧЕЕЕЕЙ Hug
Малиииииййййййййй, как му завиждам за пелменИтИИИИИИИИИИИи. Браво на тебе душееей. А казват, че  днешните младички, не можели да готвят. Не е вярнУУУУУУУУУ можетеее. И на времето имаше мацки като моите приятелки които не можеха да готвят. А ти душеее и пелмени праЙш. НИ мЪ каръй да сЪ дотътря до София за ИднИ пелмени Joy
ЛИЛЯНЧО, Hug
Нямаш ли някакви бебешки капки? То няма да може да спи това детенце цяла нощ. ooooh!
ДЕЗДИ Hug
Всички си представяме какво ти е, ама всички. Дано се оправи връзката мила. Добре, че си около нас поне да споделяш, да се оплакваш, да се нервиш даже за тая така неприятно меко казана ситуация......
ХадИ бе изругай даже, ний сме тука и те слушаме Hug
Бе, те що така го задържаха там това момче. Можеше още преди 3 дена да му дадат билет за Станбул и от там вече лесно. Аз вчера това се чудех. Все още и вчера можеше да лети за Истанбул. Летището във Истанбул приема полети. Знам, щото гледах, чакам една аверка да пристигне от Щатите във Истанбул. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт