Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 137
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Делтичка, радвам се, че си тук)) Сега видях и снимките ..супер сте дами  Hug

# 316
  • Varna
Тука съм душко
Чета,, зяпам ТВ, гледам дали има някоя от вас тукаааа. Въобще съм голяма палавницЪ smile3503 Ти какво правиш моето момиче? Обади ли се твоя любим?
Малейййй, момичетаааа, видях ви сега всичкитеееее. Големи, големи сте сладурки, ама много сте хубави беее. Не мога да ви се нарадвам. И какво време е имало там при вас бе Shocked Направо лято. Тука направо друга България. Аз бях дебело облечена, ужаст rotfImao rotfImao rotfImao и със зимнИтИ боти дори rotfImao
А дечковцитееееее- пу.пу, пу да не им е на уруки. Да са ви живи и здрави, ама многУУУУУУУУУУУ. Да ги нагушка и намачка човек малко ще им е. А малак Ване, да му кажете, че вече съм го глътнала це-ли-я!!! Joy Само дЪн сЪ уплаши дИтетУ Joy

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 21:16 от DELTA_DELTA

# 317
Евита, Hugмного добре си решила да споделиш с нас.Е,аз още не мога да спра да плача,че пак преживявам случилото се тогава и ми се свива сърцето.
Да почиват в светлина момчетата Flowers RoseЗапази в дълбоко в сърцето си спомена за него и продължавай напред със семейството си.Аз лично се възхищавам на волята на някои от близките на изчезналите моряци и на вярата им,че за живи.
Дезди,тъкмо си мислех да те подсетя за варианта Дубай-Истанбул,моето момче така се прибра последния път.Мисля,че визите могат да се извадят на
летището.Не плачи,мила,ще успее да си дойде.
На днешната среща бъбрихме 3 часа и не ни стигнаха,дано следващия път да се съберем повече,тогава и 5часа няма да ни стигнат.
Казвам ви "Лека нощ",но не знам как ще заспя,под нас пак има купон,дано спрат в по-умерено време и не откарат до сутринта.вече съм им научила репертоара.
До утре,Русалки и дано да има добри новини от дезди.

# 318
ДЕЗДИ  fingerscrossed да успееш . Делти  Hug те само три снимки мила видях аз ,а летните с дечковците май са от предишна тема  newsm78

# 319
за жалост няма маме Sad( казали, че няма полети ..а пък аз, виждам, че тоя за истанбул не е отменен Rolling Eyesдаже са два, аде едният с турските авиолинии Shocked ама другият е със тези на сингапур  Rolling Eyes иии незнам, чакам да ми пише сега, ко стана

# 320
иии не мога спа Rolling Eyes, снощи щото докат доде смяната Shocked, я доде, я не Outta Joint, дали излетял Tired, че дали кацнал Crossing Arms, че кат кацнал  Thinkingщо не идва на кораба ..днеска пък, друг сюрпиз - хептен няма полети  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes и на тука ще си стоя на компа  ищша чакам да се обади или да пише поне ... лека нощ на тия дет ще спят Stop

# 321
ДЕЗДИ  Hug изнервящо е миличко, но после е сладко  Peace поне отпуск уреди ли си или пак на работа от понеделник  newsm78

# 322
ехууу мацки  newsm78 спити ли бря.аз преди 30  мин преспах децата и сеа да ви попиша малко.днеска ко ви кажа ко ми с е случи ...въи въи въи.ще се опитам накратко .нали бяхме на рожден ден у съседите на детето им.та докаът се стъкмосам аз пък децата отиде бая времи .и ко мислите стана.тръгваме от нас със Габи и моята дружка със сино си т.е.гаджето ни (на Габи ) и Дани .викам аз след моита -ни бягаи бре недей и ко стана.със новите си дрехи кът съ опъна на земята кък падна тва дте всичко стана ...ауу откачих .изяде малко шамари у нас .то се върнахме обратно .ама от неудобство заради празника на онова дете преоблякох моитуу и аиде пак на р.ден .ама яде шамари това е верно .после купона се прехвърли у нас.после друга дружка на улицата ни мъжо и замина и той на кораб -айде па у тях ,че мъчно и беше та до преди около1 час .ние се прибрахме посред нощите .ама вижти ко да н си мислити ,че съм далеч -не.целия тоя катун става на една улица .близко с ме си тук.та одеве се отчетох и на мъжо да знае де всъм била .и така аз да ляган вече ,че утре пак работа имам .не е истина обаче една жена колко може да издържа -МНОГОООО .от месеци наред аз незнам сън що е то ...и скоро няма и да знам .мацкии супер сте на фотото браво .и аз имаммалко фото от днес със децата със мен и така .танци манци повеселих се днес поне разтоварих малко айди чаву и лека  Hug

# 323

Скучно ми е да си пия кафето сама,заповядайте да го споделим.То за неделя сутрин е малко рано,но се събудих и първо при вас.
Чакам да се обади мъжо да отида да го посрещна,че днес им свършват изпитанията.И нали вземам пример от вас,наготвих,изпекох хляб и чакам обаждане.
Дезди,ти май се умори от нощното бдение,пиши какво става с милото ти?
Лили,ама те и твоите приключения край нямат,но важното е,че сте си прекарали добре.
Хубав ден и приятна почивка на всички.Днес май времето ще е хубаво,има слънчице и едни птички чувам да пеят. smile3503 newsm68 newsm44

# 324
добро утро,и аз като мама р -първо съм при вас .сега ще си пием кафето заедно .аиде мацки ставайте .само ,че аз докат го пия правя попари и др манджи

# 325
  • София
Добро утро,  хайде набърже да изпия и аз кафето, че милото е транзитно тука и за много малко и работа ме чака.

# 326
  • Varna
Гутен сабахлен, мацуранкитееееее newsm68
МаМе-Р, Hug
Благодаря за каЙветУУУУ  bouquet
ЛИЛЧЕ Hug
Хич нИ сЪ Уплаквай ти, на вашТа улица голям купон. То ти и не може да скучаеш със тия двенките малечките, ама и освен това си имаш и допълнително екстри със такива комшийки. Що и аз си нямам такива, щоооооо Weary Всички сЪ праЯт на големи цинцифуции....
Хайде бягам и аз да готвя....

# 327
ами при нас няма развитие, седим и си чакаме - ко  ooooh!и ние незнаем! Той чака в Дубай, а аз, у варната! Flutter Да, уредих си отпуск, който ще ми излезе после през носа де, ма за ко ми е Shocked, кът ще си стоя самичка, аз исках отпуск, ма да сме заедно някой и друг ден  Rolling Eyes пък тя Sick. Там агента му, не щял да проверява много много, щото има все още възможности за прибиране с полет поне до истанбул. та са писах на фирмата, не че днеска, ще има кой да им чете имейлите де #Crazy, ма поне утре се надявам  newsm78някой да отвори пощата и да прочете  newsm78за ко иде реч Outta Joint
Щото той поне до Истамбул да се уреди пък оттам лесно, кат требе и с едно такси ще ида си го взема от границата,щот нямам и паспорт ей са съ сетих  Shocked

# 328
Здравейте милички  Hug временцето бижу и май всички сте навън  newsm08 ДЕЗДИ  Hug      ако знаеш кой от фирмата урежда смяната на милото  говори директно с него нищо,че е неделя  Peace

# 329
Хелинчи  HugАми за жалост го смени руснак и как да говоря с него по-точно с тези, които уреждат смяната, незнам?

Общи условия

Активация на акаунт