Нали Мъжета Не Плачат-

Както винаги си нашия галантен рицар

Ей, сЯ седнах на ПС-то, че ходих да взема заплатата на Бате и да плащам таквото имам, че да ми е спокойно.
Благодаря за закуски, за обяди

МАМЕ Р- този обяд ме заинтригува многУ, да знаЙш. И да кажа на момичетата, че на яве Мамето изглежда много, много по хубава от тази снимка тука. Въобще не преувеличавам. Маме, ами ще видим дали има полза от тази инжекция, боли си ме мястото, ама то не може на следващия ден и вече да е ОК. Ще ви рапортувам от време на време.
ХЕЛИНЧИ

Пак добре, че ти е дала бакшиш, не че нервите ти ще се излекуват от такива като нея. Хелинчи, Убавичка ли е къщичката?
По повод влагата- Момичета тази зима много влажна и затова така се е получило. При мене и отвънка и отвътре апартаменто е увит като бебе, а тази година и при мене се появи тук таме влага. А чух, че тази година щяла да бъде влажна. От вънка апартамента е със фибран, доста дебел, от вътре е със стирофом.
След малко бягам на физиотерапия Сладурки

/ Ще ви чета Милото , като слезе до БМФ и не ми остави задачи да върша докато го няма . Обичам ви .... 

колкото и да ги обичаме. Ама той пердаха от лИбоФФФ същУ беееей 

)
, която ще срещне отпор в мое лице
...хич не ми се щеше да си сменям работата, но май натам някъде отиват нещата
но, ще видим, понякога времето също е наш съюзник 
Изглеждаш чудесно

ФЛОВЕРЧЕ
чувала и си за покупка на нови кораби от нашите ,щели да подсигурят работни места .Дали е вярно