Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 101
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Varna
Helloooooo, Мацуранките и Мацоранчооооу Hug
Нали Мъжета Не Плачат- Hug
Както винаги си нашия галантен рицар newsm03
Ей, сЯ седнах на ПС-то, че ходих да взема заплатата на Бате и да плащам таквото имам, че да ми е спокойно.
Благодаря за закуски, за обяди Hug Hug
МАМЕ Р- този обяд ме заинтригува многУ, да знаЙш. И да кажа на момичетата, че на яве Мамето изглежда много, много по хубава от тази снимка тука. Въобще не преувеличавам. Маме, ами ще видим дали има полза от тази инжекция, боли си ме мястото, ама то не може на следващия ден и вече да е ОК. Ще ви рапортувам от време на време.
ХЕЛИНЧИ Hug
Пак добре, че ти е дала бакшиш, не че нервите ти ще се излекуват от такива като нея. Хелинчи, Убавичка ли е къщичката?
По повод влагата- Момичета тази зима много влажна и затова така се е получило. При мене и отвънка и отвътре апартаменто е увит като бебе, а тази година и при мене се появи тук таме влага. А чух, че тази година щяла да бъде влажна. От вънка апартамента е със фибран, доста дебел, от вътре е със стирофом.
След малко бягам на физиотерапия Сладурки Hug

# 76
  • Варна
yohaved, да близо съм до пицарията, от горната страна на парка в същото каре. Понеже си имаме парк, рядко ходя с децата в Морската градина.

Лили, ако имаш кола натовари дечицата и ела в събота. Щерка ти ще беснее на воля, момчетата ще я забавляват.
Ще се радвам да се съберем и видим.

# 77
илиева имам кола ама нямам книжка-значи фаидъ иок .ама и ние сме на рожден ден в събота

# 78

Станала съм малко така ,като това човече    ! Искам да вляза на спокойствие при вас , а то все не се получава .Багажа дойде , но не на всички - благодаря  Hug , че се помолихте /имаме липса от куфара ,ама някой се е почерпил Joy / Ще ви чета Милото , като слезе до БМФ и не ми остави задачи да върша докато го няма .  Обичам ви .... и толкова много ми липсвате    ,че чак  понякога се ядосвам за липсата на собствено време . Милото е любопитно за чуждите неща , а много ревниво пази своите . А нашето женско царство - си е наша дамска територия  newsm68
   За  всички  Русалки  с  мнооого  обич...!!!

Anqel^wings  Hug Нали Мъжете Не Плачат Hug KIARA Hug mamaR  Hug DELTA  Hug argo  Hug helinci  Hug shanika  Hug GALI-GALI  Hug kelson  Hug marka74  Hug scorpita  Hug desdemona  Hug tutune  Hug Илиева  Hug reni niki  Hug trinidat  Hug iv4i  Hug mim d  Hug Danu-Ani  Hug mi6ence 75  Hug yohaved  Hug АНИТООО  Hug siseto84  Hug streq  Hug Nataliiii  Hug flower84  Hug desy  Hug liliqn  Hug пасхаля  Hug Julyy Hug  Vania 84   Hug    Hug:.....пропуснатите да се обадят          

# 79
  • Varna
Пааак сЪ примъквам към вас, щото сега като се ми свърши физиотерапията и лекарката каза, никакви тренировки днеска. Да ми почива крака. И още повече, ще ми се разсърди Инструкторката, аз и казах, че след инжекция не може да се ходи на тренировки ама не ми вЕрва. Майната му ако ще, аз съм там за да си прява кефа, ако ще да ми вЕрва newsm47
АРГО Hug
Виж кО, обади ми се някой път да си излезем да пийнем по едно докато милото ти е заето. Те другите явно са все заети, но ако имаш желание давай пиши ми, ще ти пратя и телефончето на лични. Да си побъбрим ний за нашти мили, че някой път стават ей, за тВа fightколкото и да ги обичаме. Ама той пердаха от лИбоФФФ същУ беееей smile3503

# 80
 argo  Hug,
DELTA_DELTA  Hug, важното е да се възстановиш напълно, пък после може да подкупиш инструкторката с бонбони ''мерси'' Whistling
Момичета Hug, някоя от вас да знае как се отпушват чакри... Embarassed

# 81
Арго,добре че се появи.Не се губи така бе жена.Липсваш ни.
Делти,искам и аз с вас.Нали и аз сега няма да имам мъж.Макар и за малко,ще съм като вас.
Чао  Hug

# 82
здравейте милички аз  Embarassed, пак чаааааааааааак сега се включвам .. ама досега и ви четох де Simple Smile)
За срещата в събота, искам но, няма да мога да дойда  Rolling Eyes...дано, след нея да имам с какво да ви се похваля Simple Smile) Стискайте ми палци Peace Peace Peace! Че сега на работното поле зрее или по-скоро назрява нещо като битка #Crazy, която ще срещне отпор в мое лице  #Cussing out...хич не ми се щеше да си сменям работата, но май натам някъде отиват нещата Outta Joint но, ще видим, понякога времето също е наш съюзник Peace
И така хубава вечер от мен и очаквайте включване Simple Smile)

# 83
  • Varna
КИАРЧЕ Hug
Въобще не мисля да я подкупвам със нищо.  Аз съм я предупредила. Още повече, че аз съм клиентка, както се казва, ходя за кеф. За чакри Душе незнам как става, за съжаление Sad
МАМЕ Р Hug
Едва ли скоро ще се обади Арго. Аз и казах, когато любимият и има работа някъде и тя е свободна. Но сега те са си един до друг. Така, че не вярвам скоро да се обади. Така предполагам де...пък като се обади Аргото няма проблем Hug

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 16:44 от DELTA_DELTA

# 84
mim_d аз може и с голямо закъснение да ги видях тия мекици, обаче така ме размечта само като видях уютната обстановка и ме се прииска да си дръпна едно столче и да се отдам на гледката и топлото слънчево време с мекичка в ръка...как ми се приходи на село сега...на чист въздух, сред зеленина, без шума от колите, ремонтите на комшията, навъсените и забързани хора.. ей така сама да си намеря една прекрасна гледка и да релаксирам пълноценно...
shanika много ти благодаря за съвета, ама аз съм една.. като не бях бременна че бях против всякакви хапчета, пък какво остава за сега.. в четвъртък съм на ЖК и ще попитам и моя док. какво може да ме облекчава. А от 3-4 дни ме гони един зверски глад, ама глад ти казвам насита няма, и съм една малка дебелана Sad
Ние сме с тухла и ни казаха, че най-добро за изолация било да си сложим гипсокартон отвътрешна страна.. ама май ще го оставим за догодина.. А свекървата каза, за да спрем избиването на мухъл да направим ремонт на банята. Ха! Само това ни липсва...
argo някои по летището се запиха за ваша сметка Joy
desdemona УСПЕХ!  Hug
А това съм аз в анфас
http://cvetitu.hit.bg/14-03-2010%20001.jpg
и в профил  Joy
http://cvetitu.hit.bg/14-03-2010%20002.jpg
Едва ли сте ме виждали из Варна аз не се задържам много там, уча задочно в Икономически универститет, ама тази година я пропуснах, от септември живот и здраве пак Simple Smile

# 85
  • на морето
Здравейте Русалки и Русалчо!

Само да се запиша и аз в новата тема, и  да благодаря на Ангелски Крилца, че я пусна!!!! Hug
Ето че и аз се завърнах от пътешествия в страната и вече се заех с работните задължения през деня, и естествено с домашните такива вечер.....
Но....пак не остава време да пиша повечко, моля да ме извините.

Много  Hug на всички от мен, пък като ми остане време и аз ще се включа по-обстойно във форума. Simple Smile
Лека вечер!

# 86
flower84 Hug, дай боже на всяка такова фино бременеене Flutter Изглеждаш чудесно  smile3525

# 87
благодаря ти, ама тя снимката е от преди месец и да не си мислиш че ще сложа някоя дето ще си личи какво слонче съм, шмекерувам признавам си   261uu

kelson Hug

# 88
  • Varna
ФЛОВЕРЧЕ Hug
И аз да каже, че си сташно елегантна. Да не съм те чула, че си малка дебеланка, че и за това наказвам във ЪгълЯ Joy

# 89
ДДЕЛТИ силно подобно е къщето  smile3521 ФЛОВЕРЧЕ  Hug слонче ама за малко бе миличка  Peace ДЕЗДИ  Hug  fingerscrossed чувала и си за покупка на нови кораби от нашите ,щели да подсигурят работни места .Дали е вярно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт