Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 103
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
мацки аз се включвам да набързо да ви кажа че ви чета днес ,но нямам време да пиша.покъсно кат преспя Дани ще пиша.сега почвам с къпането ,после ще готвя нещо набързо и габи ще мия и така...очаквайте включване от щуротията  Joy

# 91
  • Varna
ХЕЛИНЧИ Hug
Къщата е страОтнаааа. Значи ни събираш там и си купонясвамИ. И за дечурлигата ще има мястУ на дворЪ. А ти що питаш Дезди за кораби бе. Питай Мама Р , че аз сега нищо не мога да кажа. Иначе моя като е тука е на тия срещи и мога да кажа.  Със Мама Р говорих, само обещават. Преди това имаше друга среща и мойтУ мъж присъстваше там, пак същото.  Хайде да сме оптимисти и да стане както обещават.

# 92
Момичета Hug, вижте каква тема има ДиС http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489666.0. Много жалко, тъжна история...

# 93
  • Varna
КИАРЧЕ Hug
Радвай се, че не си на нейно място.
Ами отговорих и аз на Вагабонд, че не всички моряци са такива като нейния и че аз познавам само здрави моряшки семейства. А такива като нейният са и тука на брега, не да ги дели на моряци и не моряци. И да знае, че и други жени си напускат мъжете, не само моряшките жени.  Ние не сме по различни от другите на които мъжете им са си тука, а и ние не сме по различни от другите жени. Бясна съм като почнат моряците са такива, жените им и те.   #Cussing out

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 20:44 от DELTA_DELTA

# 94
DELTA_DELTA  Hug, аз не казах нищо лошо Peace просто ми стана мъчно, че се разпада едно семейство...както и мнението на хората за моряците и жените им...

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 20:42 от _KIARA_

# 95
  • Varna
Не бе как ще си казала нещо лошо. Не съм казала такова нещо
Аз даже допълних още, може да видиш
Ами има и такива хора. Нали знаеш. Радвай се на твоето момче, че не е такова като на Вагабонд, щото има такива и тука и във морето. То по хората ходи не по рибите
Абе тая вечер кО ви става брЯ #Crazy Голяма тишина тука.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 21:25 от DELTA_DELTA

# 96
така е сега влизам и първо да кажа добър вечер на мацетата ми .а второ сеа ши вляза на оня адрес  да вида ко пише и после ши има редакциика Grinning

# 97
хмммммм такааааааа .е сега ако ще и да ме спамят и мамят ши си го кажа аз къ знам.почвам интелегентнууу .тач мацка и такива кат нея незнаят де се намират явно .или са ошашавени и незнаят как да постъпят или нямат изход и избор в тоя случаи разбрах че е финансово независима.не  дочетох докраи писанията там -ма на мен ко се случи ши бегаммммммммм колко може по далеч - и то веднага.не да пиша по форуми ,а ши бъде -чанта чадър и АЗ.а това за жените на моряците -аз ще го кажа от свое име ....мамка му и прасе вии знаете ли бе кък живеим нии а???? #2gunfire еи ша гръмна некои .не да ми мине през акъла за друг МЪЖ -аз си имам мъж и той се дави заради менее и децата ни.и мога ви кажа че други шунди на които мъжете им са тукаааааа ама се оправят де им падне .аз мамка му и живот си чакам моито момче и това го казвам с ръка на сърце.ако аз стигна до там че да помисля за друг ,значи съм ЧАО от МОРЯЧЕТО МИ .ама туи няма станееее.  loveuuu много се обичаме ,преживяхме за 6 години немалко .и дай боже занапред само хубаво това желая и на вас милички ,на които мъжете им са някъде -ДАЛЕЧЕ.въиииии чи мъ е яд и на такива мъже и на такива жени -ГЪЗОВЕЕ .А вии ме извинете ама на и аз съм лудо

# 98
  • Varna
ЛИЛЯНЧО Hug
Много хубав си го казала, ама там писа ли го. Това кака ти го знае много добре. Май трябваше като тебе да пиша а не така по леко, леко.

# 99
каке ко тряа там да пиша ши изляза извън релса отсекъде .една пък писала ама неразбрах -щот е моряк ли та нямала да е с такъв или щот така се държал тоя глупак .ама то ко щеш и президент бъди ко си боклук такъв си оставаш.не съм злобар аз да им тегля една на тия дет одумват нас -ЖЕНИТЕ НА МОРЯЦИТЕ.на мъже дет се незнаят самите те (мъжете ни) как ши се преберат при семействата си.пуууууууу  ни съм лигла ни съм глезла ни съм си позволила нещо повече от норм .жени-ко от тва че милото ми е моряк.чи колко получава бе -нищо ооооо .за тва че го няма при децата си.и да наш е избора и не се оплаквам неееее ама и да не съм чула някои да коментира моряшка жена ,щото никои незнае ко и се пече на гъзарата .уфффф отивам да си сипя бира  #Cussing out и във връзка с това че е трудно на  жените на моряци днес направо ми идеше да набия някои ама незнам кои точно.аз с моито сърце да улесня другия че товаря мен си.ето ко стана за някои е нищо тая случка сигурно ама аз  се ядосах.накратко -наложи се днес да взема от градина освен моето дете и друго дете.и другото дете не че маиката и бащата ги нямаше не бяха си у тях ама така ме накофтиха.и аз със дани на ръце качвам стълби зарязах количката долу с покупки и чанти обуваи деца с бебе на ръце и съм в (нашия женския период )болки от сутринта и на финала мъкни деца и бебе и  #Crazy #Crazy и днес ми е крив ден да ви кажа сеа пия бирка и отмарям .наздраве

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 22:22 от liliqn

# 100
  • Шоколандия
Тъй най- много мразя- да слагат хората под общ знаменател!!! #Cussing out Бившият ми приятел работеше на суша, тука във Варна, изпона*** половин Варна, докато беше с мен #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire а сегашното ми моряче, което откак е завършил гимназия е по морета, океани и реки и (представете си!!!) държи на човека до себе си newsm78 newsm78 newsm78 (може би на мен нещо ми е сбъркано newsm78 newsm78). Всичко зависи от хората, от тяхното възпитание и личен избор! Всеки човек е ЛИЧНОСТ и сам избира пътя, по който на върви!
Ох, така се ядосах!

Иначе как сте мили момичета  Hug Hug Дайте да сменим темата, че си имаме достатъчно грижи на главата, за да си създаваме други Simple Smile

# 101
  • Varna
Наздраве Лилянчо, ти си една много мъдра млада жена Hug
ПУХИ Hug
Сменяме темата, ама набрахме със Лилянчо Joy
Ти как си, я кажи? Къде ти е момчето?

# 102
е те тука специално за вас се снимах вижте само къв поглед ви хвърлям . Joy Joy Joy

# 103
  • Шоколандия
Във Франция си е. Чакам днес вечерта като свърши работа да се обади да ми каже окончателна дата за отпуската, че с тея моите сухи тренировки с билетите ефект няма никакъв, само троша излишни нерви... (просто си мисля, че правя нещо) Whistling Вече нямам търпение да си дойде, макар и да го няма само от месец и малко, имам чувство, че цяла вечност го няма. Не знам К' ще правя после, като ще го чакам чак ноември месец  ooooh! (Абе, досещам се как ще съм част от интериора в тази темичка, ама тихо)

# 104
 Joy Joy Joy Joy  пухиии абе ти къ го написа бе душа тоо текст та с лупа го чита ахаахх браво  Hug говоря за текста  в края  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт