, вижте каква тема има ДиС http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489666.0. Много жалко, тъжна история... 
Голяма тишина тука.
еи ша гръмна некои .не да ми мине през акъла за друг МЪЖ -аз си имам мъж и той се дави заради менее и децата ни.и мога ви кажа че други шунди на които мъжете им са тукаааааа ама се оправят де им падне .аз мамка му и живот си чакам моито момче и това го казвам с ръка на сърце.ако аз стигна до там че да помисля за друг ,значи съм ЧАО от МОРЯЧЕТО МИ .ама туи няма станееее.
много се обичаме ,преживяхме за 6 години немалко .и дай боже занапред само хубаво това желая и на вас милички ,на които мъжете им са някъде -ДАЛЕЧЕ.въиииии чи мъ е яд и на такива мъже и на такива жени -ГЪЗОВЕЕ .А вии ме извинете ама на и аз съм лудо
и във връзка с това че е трудно на жените на моряци днес направо ми идеше да набия някои ама незнам кои точно.аз с моито сърце да улесня другия че товаря мен си.ето ко стана за някои е нищо тая случка сигурно ама аз се ядосах.накратко -наложи се днес да взема от градина освен моето дете и друго дете.и другото дете не че маиката и бащата ги нямаше не бяха си у тях ама така ме накофтиха.и аз със дани на ръце качвам стълби зарязах количката долу с покупки и чанти обуваи деца с бебе на ръце и съм в (нашия женския период )болки от сутринта и на финала мъкни деца и бебе и
и днес ми е крив ден да ви кажа сеа пия бирка и отмарям .наздраве
Бившият ми приятел работеше на суша, тука във Варна, изпона*** половин Варна, докато беше с мен
а сегашното ми моряче, което откак е завършил гимназия е по морета, океани и реки и (представете си!!!) държи на човека до себе си
(може би на мен нещо ми е сбъркано
). Всичко зависи от хората, от тяхното възпитание и личен избор! Всеки човек е ЛИЧНОСТ и сам избира пътя, по който на върви!
Дайте да сменим темата, че си имаме достатъчно грижи на главата, за да си създаваме други
Вече нямам търпение да си дойде, макар и да го няма само от месец и малко, имам чувство, че цяла вечност го няма. Не знам К' ще правя после, като ще го чакам чак ноември месец
(Абе, досещам се как ще съм част от интериора в тази темичка, ама тихо)Препоръчани теми