Съпруги, чиито мъже пътуват 15

• 37 104
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Varna
ПУХИ Hug
Няма две думи, тежко ти е щото си го обичкаш. Ама няма как Душе, такива сме си ги избрали. А те момчетата и за нас се бъхтат, както виждаш не им е лако. По добре да ни е мъчно от лИбоффф от колкото като тая дето я четохме преди малко. Върнах се във темата и там едно от момичетата я захапа Joy че по Нова година лИбовник май си била хванала. После се сърди, че ни излязло име Joy
Пухи, това последното и със микроскопа нИ могЪ да гУ прУчитЪ бе newsm78
ЛИЛЯНЧО Hug
незнам за твоя поглед, ама Малчото има поглед убиец. На леля ДелтЪ той Убавеца- пу,пу, пу да не му е на уруки Hug Ей, сега идвам да го изям, ама преди това хууубаво ще го намачкааааам Joy

# 106
Споко бе дами тия не си заслужават ние да се ядосваме за тъпи коментари на кухи лейки  Peace Айде наздраве като сте рекли за тези които са в морето  newsm24 ДЕЛТИ питам ДЕЗДИ оти ние не сме към бмф-то и мъжовете ни са в една фирма ,а къщето ще е подарък за милото че ме търпи 25 години  Joy малко козметика и купона е наш ,но е далечко на 70км от Варна  Peace ЛИЛ пу да не ви е уруки много сте сладки бря душе  Hug а на бебока     love001 ааа за мачкотене на бебо и аз идвам ей  Peace Joy

# 107
  • Шоколандия
Лилиян, да ти е живо и здраво ангелчето! Страхотен е, пу пу!!!

# 108
  • Varna
ХЕЛИНЧИ Hug
Извинявай Душе, незнаех. Прости на кака си ДелтЪ, все мислех, че е със нашите момченца. Душе ти ли му събра тайнУ парички за това къщЕ? Ако е така шЪЙ голяма изненадка, че за къщичка си му спестила. А нека кажат, че моляшката жена е и разсипия тогава Joy
Хайдееее, отиваме да мачкотим Малчото на Лилянчоооо smile3508

# 109
и малко нескромно да звучи ,но  да той е голям бонбон много ми е сладичък и много се смея с него .пожелавам на всички бъдещи мами по едно такова сладурче е то няма и как иначе да бъде де.за всяка майка нейното е наййййй наййййй  Joy Joy Joy

# 110
  • Варна
Лилиян, страОтен наистина! Голям сладур.

Аз бях тръгнала да си лягам (налага се да ставам рано сутрин да уча преди работа), ама къде ми трябваше и аз да гледам темата в ДиС. Ей сега пак погледнах - една девойка много "компетентно" е обяснила безспорната връзка между моряшката проефесия и изневерите. И аз почвам да й набирам, гррр!

# 111
чеки бе сега ли е писала -е сеа ши видя.скорпи  Hug благодаря и на теб и останалите мацета за хвалбите на   моито бонибонче Дани  Hug

# 112
ДЕЛТИ ,като ще е гарга да е рошава  Joy ччетвърт век е туй не е шега работа  Joy ЛИЛЯНЧО  Hug ние с кака ти сме веки за унуки мила  smile3521 що им се палите толкоз да им падате на нивото ,гледайте са рахатя .Аз тия съмги слушалааа ,че съм от моряшки род и милото и то ,че и за моряк се ожених  smile3521

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 23:10 от helinci

# 113
  • Варна
Уф, хелинчи много си права... Ма пусто, като видя или чуя нещо такова, и като си помисля какво им е на мъжете ни, пък ний как треперим за тях, и ми кипва.

# 114
СКОРПИ  Hug и вие останалите я марш обратно в нашата тема  Peace она да си оправя сапунката ,на мен ми намирисва нещо тая работа  Heart Eyes

# 115
  • Varna
ХЕЛИНЧИ Hug
Добре си спестила тогава за четвърт век. Добре си печелила, лично ти.Аз за 29 години не можах да спестя толкова, ама не харчех и парите на Бате, поне едно апартаментче да си спретнем. Това от мене беше. Толкова съм могла  Joy
СКОРПИ Hug
Ама ти не я ли видя оная Беби Фактор ли беше - на какво вярва и какви мнения изказва. Много компетентна, беее, много компетентни точно тия които нямат и на представа какво е това което ние живеем и нашите момчета. Да им да дрънкат какво правели нашите момчета по пристанищата и по колко жени изнасилвали. НапраУ пирати бе. И тая кукумявка му вярва на оня алкохолок. Хем казва, че такъв , хем му вярва. И тя голяма умница

# 116
ДЕЛТИ  Hug тя кризата помогна за цената бе душе ,а и нали знаеш баба знае и с 2 и 200  Joy важното ,че сме оправни булки и затуй и мъжете ни ни обичат  smile3521 а оная кокошка не си струва вниманието  Peace

# 117
  • София
Абе що се косите за глупости
Кой какъв си е, такъв си и остава, ако ще на луната да иде.

# 118
аз спирам щот яко ши се разпсувам  Embarassed

# 119
  • Varna
Не сЪ косим
Ама що ще говори глупости. Нали я видяхте какъв убавец познавала, че и Хамерикански морски пехотинци.  JoyЕдва ли и тях познава така добре, както нашите си моряци от търговския флот. Само се изхвърля и тя .

Общи условия

Активация на акаунт